Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Malacka, a hős (2003)

Piglet's Big Movie
Filmadatlap
 
14
Szereplők
5
Vélemények
2
Képek
1
Videók

Galéria (2)

Videók (1)

 
kevelin   2020. 05. 03.

legújabb vélemény

1

az összes micimackó filmet nagyon szeretem. és örülök hogy készült malackáról egy önálló rajzfilm. minden gyermeknek és felnőttnek egyaránt ajánlom. hűen bemutatja mennyire sokat számít mindneki egy közösségben. mindenkire szükség van, mindenki fontos

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

1

Édes és tanulságos disney mese. Nagy kedvenc volt annak idején. Malacka a történet középpontjában mindent visz. Vicces és pörgős mese. A grafika pedig gyönyörű.

 
NFG   2018. 03. 23.

1

Gyermekkorom egyik kedvenc meséje! Az animációja szerintem nagyon szép és barátságos! A történet pedig igazán kedves! Szerintem gyermekeknek éz felnőtteknek is kikapcsolódást jelenthet ez a mese!

 
NRD   2018. 03. 25.

1

Felnőtteknek is élvezhető, de a kisgyerekeknek tökéletes szórakozást nyújt! Aranyos és tanulságos kis rajzfilm, szép rajzolással, animációval! Csak ajánlani tudom!

 
Timon   2019. 08. 25.

0
Kedves adaptáció

Tetszik,ahogy az eredeti regényből-akárcsak a legutóbbiaknál-merítettek,és ez jórészt pótolja is az eredeti 77'-es film nagyon kevés kimaradt részét. Ennél az tetszett,hogy Malacka kapta a főszerepet,és egy olyan jó,összetett történetet kaptunk ezáltal,hogy igazából nem is hagy igazán kívánnivalót maga után. Ehhez még jól jöttek a poénos(no meg az aranyos) jelenetek,és a zene.