Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
51

Malacka, a hős (2003)

Piglet's Big Movie
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Édes és tanulságos disney mese. Nagy kedvenc volt annak idején. Malacka a történet középpontjában mindent visz. Vicces és pörgős mese. A grafika pedig gyönyörű.

 
NFG   2018. 03. 23.

Gyermekkorom egyik kedvenc meséje! Az animációja szerintem nagyon szép és barátságos! A történet pedig igazán kedves! Szerintem gyermekeknek éz felnőtteknek is kikapcsolódást jelenthet ez a mese!


 
Timon   2019. 08. 25.
Kedves adaptáció

Tetszik,ahogy az eredeti regényből-akárcsak a legutóbbiaknál-merítettek,és ez jórészt pótolja is az eredeti 77'-es film nagyon kevés kimaradt részét. Ennél az tetszett,hogy Malacka kapta a főszerepet,és egy olyan jó,összetett történetet kaptunk ezáltal,hogy igazából nem is hagy igazán kívánnivalót maga után. Ehhez még jól jöttek a poénos(no meg az aranyos) jelenetek,és a zene.

 
NRD   2018. 03. 25.

Felnőtteknek is élvezhető, de a kisgyerekeknek tökéletes szórakozást nyújt! Aranyos és tanulságos kis rajzfilm, szép rajzolással, animációval! Csak ajánlani tudom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.