Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Scooby (2020)

Scoob!
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
7
Videók

Galéria (25)

Videók (7)

 
BoBamburg   2021. 01. 11.

legújabb vélemény

1

Nem vagyok nagy Scooby fan, kiskoromban is csak elvétve néztem a sorozatot, így nagyon összehasonlítási alapom sincs, de engem lekötött ez a mese. Humoros, könnyed, nem is vártam tőle többet.

 
Félix   2020. 10. 26.

1
Scooby-Dooby-Doo visszatér!

Jobban tetszett volna, ha az eredeti Scoobynak a folytatása lett volna. Úgy értem, valami kapcsolatban lett volna a mesével, mert a karakterek azonosak, de azonkívül tényleg eltér a mesétől. Én olyan 80%-ra tudom értékelni ezt a mesét. Szóval: nem nyűgözött le nagyon-nagyon.

 
KCintia   2020. 10. 23.

0
Ha lesznek gyerekeim akkor a régit fogják nézni..

Túl modern és túl menő akart lenni. Értem én , hogy ezt a kort éljük de egy mese pont azért jó , mert nem ezt a ratyi , modern világot tükrözi. A régi scooby sokkal jobb volt , pedig nagyon vártam ezt. Egy biztos.. ha lesznek gyermekeim a régi scoobyt nézik majd.

 
Phalanx   2020. 06. 05.

0

Mi tagadás én imádtam az eredeti Scooby Doo mesét, de ez sajnos a közelében sincs. Már a Nagy csapat is annak idején nem kis csalódást okozott, és bár ez némileg jobban sikerült, szerintem ennek a koncepciónak nem áll jól egy hosszú játékidejű sztori...:/

 
Lacka74   2020. 06. 04.

1

A legnagyobb jóindulattal is igazából közepesre értékelném a Scooby-t. Nagyon üres és semmitmondó a története, a humorát pedig egyszerűen csak erőltetettnek találtam. Bár maga az animáció nem rossz, szépen megvan csinálva, de ennél több sajnos nincs benne.

 
Berci   2020. 07. 25.

0

Azt hittem, jó kis nosztalgikus élmény lesz, de ennek a történetnek sajnos semmi közte az eredeti Scoobyhoz. Olyasféle modern verzió, amiből hiányzik minden, ami a történetet azzá tette, ami. Nincs klasszikus cselekmény, hiányzik a jól megszokott nyomkeresés, a csapdák. Ez így elég gyér.

 
István   2020. 08. 07.

0

Nem egy világszám, de én azért örültem, hogy újra láthatom Scoobyt és Bozontot. Bár a sztori meglehetősen más hangulatú, mint amire a régi rajzfilmből ismerünk, engem nem zavar, ha újdonságokkal próbálkoznak.

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 152 868 957 forintot termelt. A hazai mozik összesen 151 851 695 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Egy Slappy the Evil Wooden Dummy baba látható egy széken ülve Bozont szobájának bal oldalán. Ez nagy valószínűséggel utalás a Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018) című filmre, amelyben Ken Jeong (Robokuty hangja) szerepelt Chu úr szerepében.

(Thibo84)
 

A Mizújs, Scooby-Doo?-ban az It's All Greek to Scooby (2004) című részben Scooby-Doo a görög Cerberus kutyának öltözik. Itt valóban találkozik Cerberusszal.

(Thibo84)
 

Az utolsó jelenetben a Vilma laptopjának hátoldalán található logó egy Q a Jonny Questből (1964), ami Quest Labs szimbóluma. A Dr. Quest és a Quest Labs később megjelennek az utolsó jelenet során.

(Thibo84)
 

Scoobyt először akkor láthatjuk, amikor kilopakodik Nagy Sándor Nagy Gíroszától. Később kiderül, hogy Nagy Sándor kutyájának leszármazottja. Látható, hogy 1969 óta nyitva van, abban az évben, amikor a CBS bemutatta a Hol vagy Scooby Doo!-t (1969) szombat reggel.

(Thibo84)
 

Zac Efron és Kiersey Clemons korábban együtt dolgozott a Rossz szomszédság 2-ben (2016).

(Thibo84)
 
Az idén a moziba került Scooby címet viselő alkotás is a népszerű duó és a Rejtély Rt. egy nem mindennapi kalandját meséli el. Tegyük hozzá: mindenféle eredetiség vagy mélység nélkül. De ettől függetlenül az animációs alkotás másfél óra kikapcsolódást jelent a család számára, amiért egyértelműen hálásak lehetünk. több»
 
A CGI sajnos steril, a felnőtteknek szánt szólások Tinderről meg a film alacsony korhatár-besorolásáról sem ötletesek, egyszerűen mindenről sugárzik, hogy ez egy ötlettelen rutinmunka, amit jobb minél előbb elfelejteni, mint moziverzumot építeni rá. több»