Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Scooby (2020)

Scoob!
Filmadatlap
 
33
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
7
Videók

Galéria (25)

Videók (7)

 
picurka   2022. 11. 12.

legújabb vélemény

0

2020-ban, a karantén után láttam, nem rossz, bár nem emlékezetes film számomra.

 
BoBamburg   2021. 01. 11.

1

Nem vagyok nagy Scooby fan, kiskoromban is csak elvétve néztem a sorozatot, így nagyon összehasonlítási alapom sincs, de engem lekötött ez a mese. Humoros, könnyed, nem is vártam tőle többet.

 
Félix   2020. 10. 26.

1
Scooby-Dooby-Doo visszatér!

Jobban tetszett volna, ha az eredeti Scoobynak a folytatása lett volna. Úgy értem, valami kapcsolatban lett volna a mesével, mert a karakterek azonosak, de azonkívül tényleg eltér a mesétől. Én olyan 80%-ra tudom értékelni ezt a mesét. Szóval: nem nyűgözött le nagyon-nagyon.

 
KCintia   2020. 10. 23.

0
Ha lesznek gyerekeim akkor a régit fogják nézni..

Túl modern és túl menő akart lenni. Értem én , hogy ezt a kort éljük de egy mese pont azért jó , mert nem ezt a ratyi , modern világot tükrözi. A régi scooby sokkal jobb volt , pedig nagyon vártam ezt. Egy biztos.. ha lesznek gyermekeim a régi scoobyt nézik majd.

 
Phalanx   2020. 06. 05.

0

Mi tagadás én imádtam az eredeti Scooby Doo mesét, de ez sajnos a közelében sincs. Már a Nagy csapat is annak idején nem kis csalódást okozott, és bár ez némileg jobban sikerült, szerintem ennek a koncepciónak nem áll jól egy hosszú játékidejű sztori...:/

 
Lacka74   2020. 06. 04.

1

A legnagyobb jóindulattal is igazából közepesre értékelném a Scooby-t. Nagyon üres és semmitmondó a története, a humorát pedig egyszerűen csak erőltetettnek találtam. Bár maga az animáció nem rossz, szépen megvan csinálva, de ennél több sajnos nincs benne.

 
Berci   2020. 07. 25.

0

Azt hittem, jó kis nosztalgikus élmény lesz, de ennek a történetnek sajnos semmi közte az eredeti Scoobyhoz. Olyasféle modern verzió, amiből hiányzik minden, ami a történetet azzá tette, ami. Nincs klasszikus cselekmény, hiányzik a jól megszokott nyomkeresés, a csapdák. Ez így elég gyér.

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 152 868 957 forintot termelt. A hazai mozik összesen 151 851 695 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Egy Slappy the Evil Wooden Dummy baba látható egy széken ülve Bozont szobájának bal oldalán. Ez nagy valószínűséggel utalás a Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018) című filmre, amelyben Ken Jeong (Robokuty hangja) szerepelt Chu úr szerepében.

(Thibo84 )
 

A Mizújs, Scooby-Doo?-ban az It's All Greek to Scooby (2004) című részben Scooby-Doo a görög Cerberus kutyának öltözik. Itt valóban találkozik Cerberusszal.

(Thibo84 )
 

Az utolsó jelenetben a Vilma laptopjának hátoldalán található logó egy Q a Jonny Questből (1964), ami Quest Labs szimbóluma. A Dr. Quest és a Quest Labs később megjelennek az utolsó jelenet során.

(Thibo84 )
 

Scoobyt először akkor láthatjuk, amikor kilopakodik Nagy Sándor Nagy Gíroszától. Később kiderül, hogy Nagy Sándor kutyájának leszármazottja. Látható, hogy 1969 óta nyitva van, abban az évben, amikor a CBS bemutatta a Hol vagy Scooby Doo!-t (1969) szombat reggel.

(Thibo84 )
 

Zac Efron és Kiersey Clemons korábban együtt dolgozott a Rossz szomszédság 2-ben (2016).

(Thibo84 )
 
Az idén a moziba került Scooby címet viselő alkotás is a népszerű duó és a Rejtély Rt. egy nem mindennapi kalandját meséli el. Tegyük hozzá: mindenféle eredetiség vagy mélység nélkül. De ettől függetlenül az animációs alkotás másfél óra kikapcsolódást jelent a család számára, amiért egyértelműen hálásak lehetünk. több»
 
A CGI sajnos steril, a felnőtteknek szánt szólások Tinderről meg a film alacsony korhatár-besorolásáról sem ötletesek, egyszerűen mindenről sugárzik, hogy ez egy ötlettelen rutinmunka, amit jobb minél előbb elfelejteni, mint moziverzumot építeni rá. több»