Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
7
Videók
Scooby
 
István   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Nem egy világszám, de én azért örültem, hogy újra láthatom Scoobyt és Bozontot. Bár a sztori meglehetősen más hangulatú, mint amire a régi rajzfilmből ismerünk, engem nem zavar, ha újdonságokkal próbálkoznak.

 
Berci   2020. 07. 25.

Azt hittem, jó kis nosztalgikus élmény lesz, de ennek a történetnek sajnos semmi közte az eredeti Scoobyhoz. Olyasféle modern verzió, amiből hiányzik minden, ami a történetet azzá tette, ami. Nincs klasszikus cselekmény, hiányzik a jól megszokott nyomkeresés, a csapdák. Ez így elég gyér.


 
Phalanx   2020. 06. 05.

Mi tagadás én imádtam az eredeti Scooby Doo mesét, de ez sajnos a közelében sincs. Már a Nagy csapat is annak idején nem kis csalódást okozott, és bár ez némileg jobban sikerült, szerintem ennek a koncepciónak nem áll jól egy hosszú játékidejű sztori...:/

 
Lacka74   2020. 06. 04.

A legnagyobb jóindulattal is igazából közepesre értékelném a Scooby-t. Nagyon üres és semmitmondó a története, a humorát pedig egyszerűen csak erőltetettnek találtam. Bár maga az animáció nem rossz, szépen megvan csinálva, de ennél több sajnos nincs benne.

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 146 866 497 forintot termelt. A hazai mozik összesen 106 088 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Scooby a Scooby-Doo széria több mint ötven éves történetének első animációs mozifilmje.

(hp )
 

Az 1988-as A Pup Named Scooby-Doo óta ez az első alkalom, hogy Fred Jones karakterét nem Frank Welker szinkronizálja.

(hp )
 

11 éve ez az első alkalom, hogy Shaggy hangját nem Matthew Lillard kölcsönzi. A színész alakította a karaktert a 2010-es előszereplős mozifilmben, de ő szinkronizálta Shaggyt a 2009-es Scooby-Doo és a szamuráj kardja óta.

(hp )
 

A 2012-es Lorax után Zac Efron másodszor kölcsönzi a hangját egy animációs filmhez.

(hp )
 

A Scooby Mark Wahlberg több mint harminc éves filmes pályafutásának első animációs filmje.

(hp )
 

Amanda Seyfried második animációs mozifilmje, melyben szinkronszerepet vállalt a 2013-as A zöld urai után.

(hp )
 

A Scooby nyitotta meg a Warner Animation Group animációs filmjeinek sorát a 2020-as években.

(hp )
 

A Scooby Tony Cervone rendező első egészestés mozifilmje.

(hp )
 

A Scooby a franchise teljes rebootja a Hanna-Barbera Moziverzum égisze alatt, mely semmilyen módon nem kapcsolódik a korábbi egészestés mozifilmekhez.

(hp )
 

Frank Welker az egyedüli szinkronszínész az eredeti Scooby Doo sorozat színészgárdájából, aki szerepet kapott a filmben.

(hp )
 
A teljes kiábrándulást elkerülhetjük, ha megpróbálunk házi kedvencünk iránt érzett szeretetünkre gondolni, vagy a film után megnézünk egy jó kis klasszikus Scooby-Doobie-Doo részt. több»
 
A CGI sajnos steril, a felnőtteknek szánt szólások Tinderről meg a film alacsony korhatár-besorolásáról sem ötletesek, egyszerűen mindenről sugárzik, hogy ez egy ötlettelen rutinmunka, amit jobb minél előbb elfelejteni, mint moziverzumot építeni rá. több»
 
Az idén a moziba került Scooby címet viselő alkotás is a népszerű duó és a Rejtély Rt. egy nem mindennapi kalandját meséli el. Tegyük hozzá: mindenféle eredetiség vagy mélység nélkül. De ettől függetlenül az animációs alkotás másfél óra kikapcsolódást jelent a család számára, amiért egyértelműen hálásak lehetünk. több»