Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Tom és Jerry (2021)

Tom and Jerry
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Michael Peña

Videók (3)

 
7ETEDIK   2022. 01. 09.

legújabb vélemény

1

Az élőszereplős részek borzalmasak, egyedül az eredeti sorozatból átemelt részek mentik meg ezt a filmet.

 
picurka   2021. 11. 18.

6
Tetszett :)

Nekem az egyik kedvenc filmem lett. Látom a véleményekből, hogy sokaknak nem tetszett, pedig szerintem tökre klassz. Lehet ez csak azért van, mert még csak 11 vagyok, és nem ismerem az eredeti rajzfilmet, de én ezt tuti, hogy megmutatom majd a gyerekeimnek. 10/10.

3
 
Spidey   2021. 10. 26.

4

Gyerekkorom egyik meghatározó meséjét cincálták atomjaira, és törölték bele a lábukat a készítők. Szerintem őrült gyenge, és még az animáció is harmatgyenge. A vagy 20 évvel ezelőtti pl. Roger nyúl a pácban-ban jobban és szebben megoldották már a film és a mesekarakterek vegyítését.

 
Eastern79   2021. 06. 01.

2
Klasszikus új köntösben

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tim Story meglepően jól oldotta meg a feladatot, hogy a klasszikus rajzfilmsorozatból egy modern, élőszereplős verziót tegyen le az asztalra. A filmben az összes állat rajzolt, nem csak a két kópé, és ebben a fiktív New Yorkban olyan természetesen kezelik őket az emberek, mintha ők is azok lennének. Chloe Grace Moretz régen volt ennyire bájos, és bár a film eleje kicsit lassan indul be, és furcsa a modern köntös, valamiért mégis működik. Ötletes, ahogy a klasszikus jelenetek a mostani igényeknek megfelelően vannak újragondolva, például amikor Jerry berendezi a "lakását", a tv egy mobiltelefon, a csillár pedig egy gyémántgyűrű. Megkapjuk a klasszikus üldözéseket is, és a modern környezet ellenére magas a retro faktor. Habkönnyű, aranyos mesefilm lett, néhol meg tudta idézni az eredeti klasszikus hangulatát, ami nagy szó, ha azt vesszük alapul, hogy vegyes technikával készült mozi.

 
n,n,n   2021. 06. 22.

1

Azt hittem, rosszabb lesz. Humoros az egész család számára, csak azt sajnálom, hogy Tom és Jerry elég kevés időt töltenek a vásznon, de azért jót derültem a harcaikon. Minden korosztálynak ajánlom.

 
BOLT   2021. 07. 11.

1
Tűrhető

Nem mondom egy szóval se, hogy a Tom és Jerry mese gyalázása meg "blablabla", de többet vártam volna tőle. Nyilván a 10 év alattiak a célközönség, és szerintem a felnőttek, nagyobbak csak ülnek kukán. Egyszer megnézhető, és elég jó is, a humora is abszolút tűrhető, de szerintem ez az élőszereplős mozi nem nagyon passzol a Tom és Jerry darabhoz, mert ugye egy klasszikus megfilmesítéséről beszélünk. Az sem tetszett, hogy kb. nem voltak nagyon új poénok. Csak ilyen szimpla pofára esés, megütés, ilyesmi.

 
julisX   2021. 04. 30.

2

Szerintem egy igazán remek családi film, minden megvan benne, ami szükséges, humoros és szórakoztató.

A film összbevétele 120 041 123 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 45 287 613 forintot termelt. A hazai mozik összesen 33 963 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a Tom és Jerry franchise második olyan filmje, melyet a mozikban is bemutatnak. Az első az 1992-es Tom és Jerry - A moziban volt.

(hp)
 

A filmben a címszereplő karakterek egyszer sem szólalnak meg.

(hp)
 

Ez a Tom és Jerry franchise első élőszereplős adaptációja.

(hp)
 

A film William Hanna és Joseph Barbera azonos című animációs sorozatának modernizált, egészestés változata.

(hp)
 

A film forgatása 2019 júliusában kezdődött meg a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában, Angliában.

(hp)
 
...de itt vannak a kötelező fingós, böfögős poénok, a rappelő galambok és minden egyéb, amit szerettünk a Tom és Jerryben. A gyerekeket érdemes inkább leültetni egy másfél órás epizódösszeállítás elé. több»