Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
68%

Tom és Jerry (2021)

Tom and Jerry
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Michael Peña

Videók (3)

 
BOLT   2021. 07. 11.

legújabb vélemény

0
Tűrhető

Nem mondom egy szóval se, hogy a Tom és Jerry mese gyalázása meg "blablabla", de többet vártam volna tőle. Nyilván a 10 év alattiak a célközönség, és szerintem a felnőttek, nagyobbak csak ülnek kukán. Egyszer megnézhető, és elég jó is, a humora is abszolút tűrhető, de szerintem ez az élőszereplős mozi nem nagyon passzol a Tom és Jerry darabhoz, mert ugye egy klasszikus megfilmesítéséről beszélünk. Az sem tetszett, hogy kb. nem voltak nagyon új poénok. Csak ilyen szimpla pofára esés, megütés, ilyesmi.

 
Artemisia   2021. 06. 12.

5
Macska-egér játék

Az eredeti, Hanna–Barbera-féle Tom és Jerry hatása gyakorlatilag felmérhetetlen. Az 1940-ben induló sorozat generációk gyerekkorát határozta meg, az ikonikus páros milliók számára egyenlő a gyermekkorral, a nosztalgiával, a minőséggel, a klasszikussa... teljes kritika»

 
Eastern79   2021. 06. 01.

1
Klasszikus új köntösben

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tim Story meglepően jól oldotta meg a feladatot, hogy a klasszikus rajzfilmsorozatból egy modern, élőszereplős verziót tegyen le az asztalra. A filmben az összes állat rajzolt, nem csak a két kópé, és ebben a fiktív New Yorkban olyan természetesen kezelik őket az emberek, mintha ők is azok lennének. Chloe Grace Moretz régen volt ennyire bájos, és bár a film eleje kicsit lassan indul be, és furcsa a modern köntös, valamiért mégis működik. Ötletes, ahogy a klasszikus jelenetek a mostani igényeknek megfelelően vannak újragondolva, például amikor Jerry berendezi a "lakását", a tv egy mobiltelefon, a csillár pedig egy gyémántgyűrű. Megkapjuk a klasszikus üldözéseket is, és a modern környezet ellenére magas a retro faktor. Habkönnyű, aranyos mesefilm lett, néhol meg tudta idézni az eredeti klasszikus hangulatát, ami nagy szó, ha azt vesszük alapul, hogy vegyes technikával készült mozi.

 
n,n,n   2021. 06. 22.

0

Azt hittem, rosszabb lesz. Humoros az egész család számára, csak azt sajnálom, hogy Tom és Jerry elég kevés időt töltenek a vásznon, de azért jót derültem a harcaikon. Minden korosztálynak ajánlom.

 
julisX   2021. 04. 30.

1

Szerintem egy igazán remek családi film, minden megvan benne, ami szükséges, humoros és szórakoztató.

 
kmona   2021. 04. 27.

1

Nosztalgikus és egyben nagyon jó modern adaptációja a régi klasszikusnak.

 
feri1   2021. 05. 20.

0

Én gyerekkoromban természtesen imádtam ezt a mesét, de ez az élőszereplős variáció szerintem nagyon nem illik neki. Teljes melléfogásként éltem meg a filmet. Hatalmas csalódás volt :/

A film összbevétele 120 041 123 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 45 154 663 forintot termelt. A hazai mozik összesen 33 849 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a Tom és Jerry franchise második olyan filmje, melyet a mozikban is bemutatnak. Az első az 1992-es Tom és Jerry - A moziban volt.

(hp)
 

A filmben a címszereplő karakterek egyszer sem szólalnak meg.

(hp)
 

Ez a Tom és Jerry franchise első élőszereplős adaptációja.

(hp)
 

A film William Hanna és Joseph Barbera azonos című animációs sorozatának modernizált, egészestés változata.

(hp)
 

A film forgatása 2019 júliusában kezdődött meg a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában, Angliában.

(hp)
 
...de itt vannak a kötelező fingós, böfögős poénok, a rappelő galambok és minden egyéb, amit szerettünk a Tom és Jerryben. A gyerekeket érdemes inkább leültetni egy másfél órás epizódösszeállítás elé. több»