Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
42
Vélemények
19
Képek
8
Videók
Szenilla nyomában
 
indingo   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

Felnőtt szemmel is remek kikapcsolódást biztosít a film. A látvány az első részhez hasonlóan remek, a történet vicces és tanulságos.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Vártam ezt a mesét, de az első rész jobban tetszett nekem, de ez is egyszer nézhetőre sikerült azért.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 18.

Újabb elcsatangolt halacska

Újra nyomába eredünk egy elcsatangolt halacskának, akinek ráadásul a rövidtávú memóriája sem szuperál annyira (ám hogy a néző ezt a tényt ne felejtse el, elismétlik párszor). 2003-ban a nagy sikerű Némó nyomában című filmben Szenilla karaktere egyértelműen egy saját filmért kiáltott, a kérdés csak az volt, tudnak-e a Disney/Pixar-nál úgy ügyesekedni, hogy egy teljes filmen keresztül le tudjon kötni kicsiket és nagyokat. Már az elején ellövik a cukiság bombát a kicsi Szenillával és a hatalmas szemeivel, majd jött egy olyan pillanat, amitől nagyon megijedtem először: ugyanaz a jelenetsor lejátszódik, mint a Némó nyomábanban és komolyan azt hittem, hogy ugyanazt fogom látni csak "más szemszögbő... több»

 
dulkap   2017. 01. 18.

Az első részt jobban szerettem, de abszolút méltó folytatás. Szerethető karakterek, bájos humor és bár a történet sok újdonságot nem tartalmazott, de működik és nem unalmas.

 
HercegPeter   2016. 12. 26.

Körülbelül azt a szintet hozza, mint az első rész. Aranyos családi mese. Tanulságos és vicces, van benne izgalom és még egy picit tanulni is lehet belőle. Talán a gyerekek élvezik leginkább, de felnőtteknek is kikapcsolódást biztosít.

 
A Szenilla nyomában több egy tisztes iparosmunkánál, így egy jóval tudatosabb és értékesebb alkotással van tehát dolgunk, egy egész uszonycsapásnyira a Toy Story 2 nyomában. A Pixar újra bizonyított, hogy a folytatásaikban is lehet hinni, és nem csak abban, ami eddig is működött. 8/10 több»
 
Szenilla szüleit keresve olyannyira jól szórakozunk, hogy még az is felmerül majd bennünk, vajon miért nem ezzel kezdte a Pixar 13 évvel ezelőtt a Némó nyomában szériát? 9/10 több»
 
A kacskauszonyú piciny Némó helyett ezúttal a szenilis doktorhal kerül a középpontba, ám szerencsére az ő kalandja sem merül feledésbe. 90/100 több»

A film összbevétele 1 028 570 889 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 310 991 868 forintot termelt. A hazai mozik összesen 240 081 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film összbevétele 1,029 milliárd USD.

(czerik)
 

Ennek a csodás filmnek az előzetesét az ismert Elen show-ban mutatták be először

(felicity)
 

Szenilla a legnépszerűbb Pixar karakter a Facebook-on. 25 millióan likeolták.

(felicity)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.