Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

A kis kedvencek titkos élete (2016)

The Secret Life of Pets
Filmadatlap
 
27
Szereplők
82
Vélemények
27
Képek
24
Videók
 
HannaK   2020. 09. 16.

legújabb vélemény

0

Marha jó kis mesefilm. Felnőtt fejjelt is láttam már vagy 5x. A kis házikedvencek legfőbb jellemvonásait jól kivették a készítettek és egy valóban humoros filmet sikerült összerakni.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

0

Nagyon jó animációs film lett. Tele sok jó pofa viccel, és nagyon jól bemutatja a kutyák kis életüket. Jó kis storyt csináltak. Élvezetes mind gyerekeknek és felnőtteknek.


 
indingo   2017. 04. 10.

0

Nagyon kis pofásak voltak a karakterek, a cicát imádtam. Az, hogy mennyre gyerekbarát mát más kérdés. A nyuszi például elég erőszakos és furcsa gondolatai vannak.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 14.

0

Egy jól sikerült animációs film, amelytől kicsit tartottam, de nagyon kellemesen csalódtam. A karakterek jópofák és kellőképp eltúlzottak, a történet rövid, pörgős, emellett pedig rengeteg filmes utalás van benne, ezt érdemes figyelni. Nemcsak a kicsik, de a nagyok is élvezhetik a filmet, mindenkinek ajánlom!

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Fogalmam sincs mi lett ez a film, annyira rossz, hogy az kegyetlen. Legalábbis az én ízlésemnek egy kicsit sem volt megfelelő. Voltak jó részek és igazából tetszhetett is volna de valami nem volt meg benne.

 
HercegPeter   2017. 12. 04.

0

Gyerekeknek tuti tetszik, nekem csak "egyszernézős" kategória. Aranyos, kedves és vicces, de semmi újat nem mutat igazából. Rengeteg állatos rajzfilm készül mostanság, szóval nem hiánypótló alkotás. De azért egyszer mindenképpen nézhető.

 
Thibo84   2016. 08. 06.

0

Tele jópofa poénokkal és karakterekkel. Nem kell aggódni, hogy unatkozna az ember alatta. Annyira magával ragadt az események, hogy csak azt vettem észre, vége is van. Ráadásul a 3D-re sincs panaszom.

Galéria (27)

Videók (24)

A film összbevétele 875 457 937 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 857 360 629 forintot termelt. A hazai mozik összesen 657 642 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film zenéjét Alexandre Desplat szerezte, aki 2015-ben nyerte el az Oscar-díjat a Grand Budapest Hotelért.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A film forgatókönyvét Cinco Paul és (a Horton, a Gru 1-2 és a Lorax írói) kezdték el írni, ám időközben el kellett kezdeniük a Gru 3 történetével foglalkozni, így A kis kedvencek titkos életét fejezte be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hógolyó karaktere részben a Gyalog galopp című film vérnyulán alapszik, részben pedig egy Pixar rövidfilm a Presto ihlette meg a készítőket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Gigi gazdáinkat kinézetét valós személyekről mintázták. Louis C. K. (a főszereplő Max hangját kölcsönzi), valamint Ellen DeGeneres alkották a mintát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film elején Taylor Swift Welcome to New York számát hallhattuk.

(wintermat)
 

Amikor a főszereplő Max, egy taxi szélvédőjére esik, Pharrell Williams Happy című száma szólt.

(wintermat)
 

Ez Jenny Slate harmadik animációs filmje. Korábban hallhattuk őt a Lorax és a Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs filmekben.

(ps)
 

A macskás nő házában a TV-ben ugyan azt a bemondónőt láthatjuk, aki a Gru című animációs filmben is megjelent.

(ps)
 

Ez Eric Stonestreet első animációs filmje.

(ps)
 

A tengerimalac tulajdonosának a szobájában egy Minion játékot fedezhetünk fel.

(ps)
 
Igazi családi kikapcsolódást kapunk, de igazán csak bizonyos kor felett élvezhető, a sok utalás miatt. Azért a gyerekek sem maradni ki a jóból, nekik ott a rengeteg változatos, beszélő állat, akik nagyon cukik. Legalábbis elsőre. Egy jó tanács: Minden fehér színű aranyos állat minimum zakkant! 7/10 több»
 
Fráter Zsuzsanna: Összességében, ha A kis kedvencek titkos élete történetében nem is a legkorszakalkotóbb, de mindenképpen az év és a nyár legmókásabb és legcukibb animációs filmje. Jól megtervezett, feszített tempójú, tele humorral, remekül kidolgozott és egyedi karakterekkel. Kutyásoknak és nem kutyásoknak is egyaránt kötelező! 95/100

A film összességében kellemes csalódást okozott, rengeteg pozitívummal és aprósággal – amelyen tényleg látszott a készítők odafigyelése – és egy picit sántikáló történettel. Ez utóbbi persze tudom típusbetegség, szerencsére A kis kedvencek titkos élete túl tudott nőni ezen és egy valóban szórakoztató, kedves alkotással gyarapodott a nyári mozis felhozatal. 72/100 több»
 
Mit csinálnak háziállataink, amikor nem vagyunk otthon? Bizonyára vicces dolgokat. De van ebben annyi kakaó, hogy megtöltsön másfél órát? Persze, hogy nincs. Szerencsére azonban nem csak a remek alapötletig terjedt az alkotók fantáziája. 80% több»