Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2017. 08. 03.

Jó kis animációs film, kicsit nekem Madagaszkár kopi, de attól még csak pozitív véleményt tudok róla elmondani. Második rész nem lett sajnos de talán , így is jó hogy nincs túl bonyolítva.

 
Artemisia   2018. 11. 26.

A hiányosság érzetét hagyta bennem a rajzfilm. Először is: a cselekmény elnagyolt. Bár elég sablonos az alapötlet, igényesebben kivitelezve jó is kisülhetett volna belőle. De nincs megalapozott katalizátor-esemény sem, ami beindítaná a cselekményt, mert az evidens, hogy egy kölyök oroszlán nem tud úgy üvölteni, mint egy kifejlett példány és az sem tiszta hogy milyen indítékkal mászik be a "zöld dobozba", mivel valójában nem is akar elmenni. Az utána következő események pedig túl egyszerűek, bonyodalmak és fordulatok nélküliek. Alapvetően érdekes lenne a fanatikus, húsevő gnúk ötlete, de ezt a szálat is túl hamar, túl egyszerűen zárják le, nincs elég kaland. Másodszor hiányzik az eredetiség és az erős jellemek. A karakterekről üvölt, hogy a Madagaszkár szereplőiről másolták őket: gyenge öet volt ezt a tényt azzal palástolni, hogy a nemüket a Madagaszkár karaktereihez képest ellentétesre változtatták, pl. itt a zsiráf nőstény, a vizilovak hímneműek, maki pedig mókusra változott. A "behozott" karakterek unalmasak,átlátszók, a koala fárasztó, a tekergőző, nyelvét lógató kígyó pedig undorító. A Disney-rajzfilmekhez képest nagyon alacsony a színvonala, talán a legrosszabb Disney-mese . Jóindulttal 3 csillag.


 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

Aranyos kis animációs film humoros jelenetekkel, remek filmzenével és egy szép alaptörténettel. Úgy gondolom, érdemes megnézni, kellemes csalódást is okozhat. :)

 
coyote   2016. 12. 07.

Hát nem tudom, lehet,h csak én voltam fáradt, de engem tökéletesen kikapcsolt, szórakoztatott, nagyonis bejött! Igaz, hogy nagyban másolja a Madagaszkárt, csakhogy szerintem ez sokkal frissebb, ötletesebb és jobb, mint az ötletet adó elődje.

 
Ronin   2015. 10. 27.

Animációra nem jellemzően görcsös és kínlódós mese, mely felvonultat minden lehetséges klisét, amit a műfaj megtermett. Elég szegényes a cselekménye. Igen, ez egy rajzfilm. És? Attól még lehetne jó...

 

A film költségvetése 80 millió dollár volt és jelenleg 102 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Kiefer Sutherlandnek gyakorolnia kellett az oroszlánüvöltést. Ahelyett azonban, hogy otthon tette volna ezt a két lányával, inkább az kocsijában gyakorolt az autópályán, s teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy egy nő figyeli a másik sávból.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.