Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
Videók
Vadkaland
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Aranyos mese, de a történet azért több sebből vérzik és nem csak azért mert Madagaszkárra hajaz kissé. A zene és a látvány a legnagyobb erőssége ennek a filmnek. Nem egy maradandó alkotás de egy unaloműzőnek elmegy nyáron.

 
Artemisia   2018. 11. 26.

A hiányosság érzetét hagyta bennem a rajzfilm. Először is: a cselekmény elnagyolt. Bár elég sablonos az alapötlet, igényesebben kivitelezve jó is kisülhetett volna belőle. De nincs megalapozott katalizátor-esemény sem, ami beindítaná a cselekményt, ... több»


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Jó kis animációs film, kicsit nekem Madagaszkár kopi, de attól még csak pozitív véleményt tudok róla elmondani. Második rész nem lett sajnos de talán , így is jó hogy nincs túl bonyolítva.

 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

Aranyos kis animációs film humoros jelenetekkel, remek filmzenével és egy szép alaptörténettel. Úgy gondolom, érdemes megnézni, kellemes csalódást is okozhat. :)

 
coyote   2016. 12. 07.

Hát nem tudom, lehet,h csak én voltam fáradt, de engem tökéletesen kikapcsolt, szórakoztatott, nagyonis bejött! Igaz, hogy nagyban másolja a Madagaszkárt, csakhogy szerintem ez sokkal frissebb, ötletesebb és jobb, mint az ötletet adó elődje.

 
Ronin   2015. 10. 27.

Animációra nem jellemzően görcsös és kínlódós mese, mely felvonultat minden lehetséges klisét, amit a műfaj megtermett. Elég szegényes a cselekménye. Igen, ez egy rajzfilm. És? Attól még lehetne jó...

A film összbevétele 102 338 515 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 80 millió dollár volt és jelenleg 102 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Kiefer Sutherlandnek gyakorolnia kellett az oroszlánüvöltést. Ahelyett azonban, hogy otthon tette volna ezt a két lányával, inkább az kocsijában gyakorolt az autópályán, s teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy egy nő figyeli a másik sávból.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.