Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
Videók
Vadkaland
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Aranyos mese, de a történet azért több sebből vérzik és nem csak azért mert Madagaszkárra hajaz kissé. A zene és a látvány a legnagyobb erőssége ennek a filmnek. Nem egy maradandó alkotás de egy unaloműzőnek elmegy nyáron.

 
Artemisia   2018. 11. 26.

A hiányosság érzetét hagyta bennem a rajzfilm. Először is: a cselekmény elnagyolt. Bár elég sablonos az alapötlet, igényesebben kivitelezve jó is kisülhetett volna belőle. De nincs megalapozott katalizátor-esemény sem, ami beindítaná a cselekményt, mert az evidens, hogy egy kölyök oroszlán nem tud úgy üvölteni, mint egy kifejlett példány és az sem tiszta hogy milyen indítékkal mászik be a "zöld dobozba", mivel valójában nem is akar elmenni. Az utána következő események pedig túl egyszerűek, bonyodalmak és fordulatok nélküliek. Alapvetően érdekes lenne a fanatikus, húsevő gnúk ötlete, de ezt a szálat is túl hamar, túl egyszerűen zárják le, nincs elég kaland. Másodszor hiányzik az eredetiség és az erős jellemek. A karakterekről üvölt, hogy a Madagaszkár szereplőiről másolták őket: gyenge öet volt ezt a tényt azzal palástolni, hogy a nemüket a Madagaszkár karaktereihez képest ellentétesre változtatták, pl. itt a zsiráf nőstény, a vizilovak hímneműek, maki pedig mókusra változott. A "behozott" karakterek unalmasak,átlátszók, a koala fárasztó, a tekergőző, nyelvét lógató kígyó pedig undorító. A Disney-rajzfilmekhez képest nagyon alacsony a színvonala, talán a legrosszabb Disney-mese . Jóindulttal 3 csillag.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Jó kis animációs film, kicsit nekem Madagaszkár kopi, de attól még csak pozitív véleményt tudok róla elmondani. Második rész nem lett sajnos de talán , így is jó hogy nincs túl bonyolítva.

 
MoziRozi007   2017. 08. 12.

Aranyos kis animációs film humoros jelenetekkel, remek filmzenével és egy szép alaptörténettel. Úgy gondolom, érdemes megnézni, kellemes csalódást is okozhat. :)

 
coyote   2016. 12. 07.

Hát nem tudom, lehet,h csak én voltam fáradt, de engem tökéletesen kikapcsolt, szórakoztatott, nagyonis bejött! Igaz, hogy nagyban másolja a Madagaszkárt, csakhogy szerintem ez sokkal frissebb, ötletesebb és jobb, mint az ötletet adó elődje.

A film összbevétele 102 338 515 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 80 millió dollár volt és jelenleg 102 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Kiefer Sutherlandnek gyakorolnia kellett az oroszlánüvöltést. Ahelyett azonban, hogy otthon tette volna ezt a két lányával, inkább az kocsijában gyakorolt az autópályán, s teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy egy nő figyeli a másik sávból.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.