Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Madagaszkár 2 (2008)

Madagascar: Escape 2 Africa
Filmadatlap
 
31
Szereplők
22
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Na igen,a pingvinek mindíg megcsinálják a tutit.Nagyon jó lett a folytatás,figyeltek arra ,hogy legyen története,szóljon valamiről.Minden karakter szerethető,és a humoros részekkel is minden rendben van.Nem ült le a mese,tetszett!

 
indingo   2019. 08. 16.

0

Szerintem a történetnek jót tett az új helyszín, bár az első rész jobban tetszett. A története picit darabos, de a pingvinek még most is agyon ott vannak.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Inkább mondanám átlagosnak mintsem kiemelkedőnek, de ettől függetlenül is nagyon szerettem. Nekem kicsit furcsának hatott ez a film de ettől függetlenül is nagyon szerethető, habár ez inkább átlagos azonban ez nem rontott a megítélésemen iránta. Én személy szerint ajánlom mindenkinek.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Ez se egy rosszul sikerült folytatás, az első részt viszont sajnos nem tudta felülmúlni. Vannak benne új karakterek, de a zsiráf, és viziló szerelme kiakaszt.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

0

Lényegesen gyengébbre sikerült, mint az első rész. Ez az adjunk egy kis eredetet az alap történetnek nem igazán jött be. A mondanivalója viszont aranyos volt úgyhogy megérett a közepes értékelésre. Mindenki problémázik valamin de senki sem oldja meg... több»

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

0

Nagyon aranyos folytatás még felnőtt szemmel is. Jó a bonyodalom. Jót nevettem amikor a repülővel "felszálltak" a makikXD Ütős zenékből és humorból itt sincs hiány. Alex és Gloria a kedvenceim még mindig. Alex kapja mindig a legtöbb beszólást.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

A folytatás már vérszegényebb lett mint az első rész. Kevesebb poén több drámai hatás a sztoriban. talán itt jöttek rá a készítők ,hogy a pingvinekben mekkora lehetőség rejlik ,ezért is erőltették őket.

A film összbevétele 603 900 354 dollár volt (imdb.com).

 

A Madagaszkár (2005) a Dreamworks Animation második filmje, amely franchise-szá vált. Az első a Shrek.

(dailyfilmsan)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Melman beleszeretett egy Kiki nevű női zsiráfba, ám az ötletet elvetették, helyette Melman elismeri Gloria iránti szeretetét.

(dailyfilmsan)
 

Chris Rock és Ben Stiller egy napot töltöttek a stúdióban a jeleneteik felvételével.

(dailyfilmsan)
 

A történetet elsősorban Az oroszlánkirály (1994) ihlette.

(dailyfilmsan)
 

Jada Pinkett Smith lánya, Willow Smith adta hangját a fiatal Glorianak. Ben Stiller fia, Quinn Dempsey Stiller pedig a fiatal Alexét.

(dailyfilmsan)