Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Madagaszkár 2 (2008)

Madagascar: Escape 2 Africa
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Madagaszkár 2
 
Timon   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

Tartalmaz cselekményelemzést. A repülős résznél volt sok poén,de igazán csak a szigeten kezdődött az élet(mármint a filmben).Nem éreztem benne bőrlehúzásnak nyomát sem úgy,hogy jobban belepillanthattunk a szereplők háttértörténetébe,sőt inkább a szórakoztatáson felül még több drámai és humoros jelenetekkel gazdagítva egy ilyen folytatás tökéletesen helytálló. 10/10

 
indingo   2019. 08. 16.

Szerintem a történetnek jót tett az új helyszín, bár az első rész jobban tetszett. A története picit darabos, de a pingvinek még most is agyon ott vannak.


 
Deku   2017. 11. 20.

Inkább mondanám átlagosnak mintsem kiemelkedőnek, de ettől függetlenül is nagyon szerettem. Nekem kicsit furcsának hatott ez a film de ettől függetlenül is nagyon szerethető, habár ez inkább átlagos azonban ez nem rontott a megítélésemen iránta. Én személy szerint ajánlom mindenkinek.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Ez se egy rosszul sikerült folytatás, az első részt viszont sajnos nem tudta felülmúlni. Vannak benne új karakterek, de a zsiráf, és viziló szerelme kiakaszt.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Lényegesen gyengébbre sikerült, mint az első rész. Ez az adjunk egy kis eredetet az alap történetnek nem igazán jött be. A mondanivalója viszont aranyos volt úgyhogy megérett a közepes értékelésre. Mindenki problémázik valamin de senki sem oldja meg könnyed azt és mindenki kell a végső megoldáshoz. Amúgy szórakoztató csak gyengusz, de egyszer megnézhető.

A film összbevétele 603 900 354 dollár volt (imdb.com).

 

A Madagaszkár (2005) a Dreamworks Animation második filmje, amely franchise-szá vált. Az első a Shrek.

(dailyfilmsan)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Melman beleszeretett egy Kiki nevű női zsiráfba, ám az ötletet elvetették, helyette Melman elismeri Gloria iránti szeretetét.

(dailyfilmsan)
 

Chris Rock és Ben Stiller egy napot töltöttek a stúdióban a jeleneteik felvételével.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.