Jégkorszak 3. - A dínók hajnala (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

CruzRamos   2023. 02. 26.

Talán az első két részhez képest egy fokozattal visszakapcsolt, de még így is nagyon jó. Kreatív az alapötlet. Látványra ugyanúgy teljesen rendben van. Talán a humor az, ami kevésbé működik. És az a fajta szellemiség már nem járja át teljesen, mint a kezdetekben.

Artemisia   2020. 05. 13.

Korszakváltás

Az olvadás után újabb földtörténeti témához ért a sorozat, elérkeztünk a dínók korszakához. Nagyszerű témaválasztásnak tartom, és remek megoldás, hogy a föld alatt komplett világ rejtőzik, melyet dínók népesítenek be. A dínók világának grafikája is ... teljes kritika»

Thibo84   2016. 06. 26.

Egyik részre sincs panaszom, imádom Sid és barátinak a kalandját, de a harmadik résznél hullámosra néztem a lemezt. Főleg Buck miatt. Még Motkányon is túl tesz, pedig őt aztán nehéz túlszárnyalni.

mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A főcímből előköszönt egy újabb félelmem, mert a dinók közel sem a kedvenceim, gyakorlatilag jót még nem láttam, de hála istennek csak mellékszereplők voltak az őshüllők.

Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

Esett a színvonal,ez nem is tagadható.Nem volt rossz,de valahogy ellaposodott az egész.Nem volt rám olyan hatása,mint az előző kettőnek !

Deku   2017. 07. 25.

Nem volt annyira rossz de sajnos nem tartott ki a végéig az a kellemes érzés mint az előző részeknél. Nagyon mély zuhanásba indult meg az film jónak ígérkezett azonban hiába vártam az áttörést az bizony nem jött.

Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Talán az eddig legjobb Jégkorszak folytatás. Syd miatt tetszett főleg. Itt egy kicsivel nagyobb teret kapott és több érzelmi szálat is. A t-rex baby anyukája lett, haláli ahogy nevelni próbálja őket. Érdekes és vicces úgyhogy engem megvett ez a film.

A Blue Sky filmeket mindig márciusban mutatták be. A dínók hajnala volt az első, amely megtörte a hagyományt július 1-i bemutatójával.

(Artemisia )

Játekidő tekintetében a sorozat 2. leghosszabb darabja a A nagy bumm után.

(Artemisia )

Buck szinkronhangjára Adam Sandler és Bruce Willis is esélyes volt.

(Artemisia )

A Blue Sky Studios 5. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)

A film elején a 20th Century Fox logója máshogy jelenik meg, mint szokott: hólepte fenyőfák veszik körül, a fénycsóvákat pedig füstölgő vulkánok helyettesítik.

(SódóGA)