Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Filmadatlap
 
34
Szereplők
36
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Jégkorszak 3. - A dínók hajnala

Galéria (6)

Videók (1)

 
CruzRamos   2023. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Talán az első két részhez képest egy fokozattal visszakapcsolt, de még így is nagyon jó. Kreatív az alapötlet. Látványra ugyanúgy teljesen rendben van. Talán a humor az, ami kevésbé működik. És az a fajta szellemiség már nem járja át teljesen, mint a kezdetekben.

 
Artemisia   2020. 05. 13.

5
Korszakváltás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az olvadás után újabb földtörténeti témához ért a sorozat, elérkeztünk a dínók korszakához. Nagyszerű témaválasztásnak tartom, és remek megoldás, hogy a föld alatt komplett világ rejtőzik, melyet dínók népesítenek be. A dínók világának grafikája is ... teljes kritika»

 
Thibo84   2016. 06. 26.

1

Egyik részre sincs panaszom, imádom Sid és barátinak a kalandját, de a harmadik résznél hullámosra néztem a lemezt. Főleg Buck miatt. Még Motkányon is túl tesz, pedig őt aztán nehéz túlszárnyalni.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

A főcímből előköszönt egy újabb félelmem, mert a dinók közel sem a kedvenceim, gyakorlatilag jót még nem láttam, de hála istennek csak mellékszereplők voltak az őshüllők.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Esett a színvonal,ez nem is tagadható.Nem volt rossz,de valahogy ellaposodott az egész.Nem volt rám olyan hatása,mint az előző kettőnek !

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Nem volt annyira rossz de sajnos nem tartott ki a végéig az a kellemes érzés mint az előző részeknél. Nagyon mély zuhanásba indult meg az film jónak ígérkezett azonban hiába vártam az áttörést az bizony nem jött.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

1

Talán az eddig legjobb Jégkorszak folytatás. Syd miatt tetszett főleg. Itt egy kicsivel nagyobb teret kapott és több érzelmi szálat is. A t-rex baby anyukája lett, haláli ahogy nevelni próbálja őket. Érdekes és vicces úgyhogy engem megvett ez a film.

A film összbevétele 886 686 817 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky filmeket mindig márciusban mutatták be. A dínók hajnala volt az első, amely megtörte a hagyományt július 1-i bemutatójával.

(Artemisia )
 

Játekidő tekintetében a sorozat 2. leghosszabb darabja a A nagy bumm után.

(Artemisia )
 

Buck szinkronhangjára Adam Sandler és Bruce Willis is esélyes volt.

(Artemisia )
 

A Blue Sky Studios 5. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film elején a 20th Century Fox logója máshogy jelenik meg, mint szokott: hólepte fenyőfák veszik körül, a fénycsóvákat pedig füstölgő vulkánok helyettesítik.

(SódóGA)