Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Filmadatlap
 
34
Szereplők
34
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Jégkorszak 3. - A dínók hajnala
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A főcímből előköszönt egy újabb félelmem, mert a dinók közel sem a kedvenceim, gyakorlatilag jót még nem láttam, de hála istennek csak mellékszereplők voltak az őshüllők.

 
Deku   2017. 07. 25.

Nem volt annyira rossz de sajnos nem tartott ki a végéig az a kellemes érzés mint az előző részeknél. Nagyon mély zuhanásba indult meg az film jónak ígérkezett azonban hiába vártam az áttörést az bizony nem jött.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

Egyik részre sincs panaszom, imádom Sid és barátinak a kalandját, de a harmadik résznél hullámosra néztem a lemezt. Főleg Buck miatt. Még Motkányon is túl tesz, pedig őt aztán nehéz túlszárnyalni.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Kicsit gyengébb lett mint az előző kettő, de ez is teljesen élvezhető. Mondjuk ritka látni mamutokat, és dinoszauruszokat, egy filmben, de ez nem ment a rajzfilm rovására.

 
GedyPapa   2017. 03. 24.

A 2. utáni részek szerintem már nem kellettek volna. Lehet én vagyok túl kritikus, de már erőltetetté, izzadságszagúvá váltak egy idő után mind a poénok, mind a történetszálak.

A film összbevétele 886 686 817 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky Studios 5. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film elején a 20th Century Fox logója máshogy jelenik meg, mint szokott: hólepte fenyőfák veszik körül, a fénycsóvákat pedig füstölgő vulkánok helyettesítik.

(SódóGA)
 

John Leguizamo utoljára 1993-ben működött közre olyan filmben, amelyben szerepelnek dinoszauruszok.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.