Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Jégkorszak 3. - A dínók hajnala (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Filmadatlap
 
34
Szereplők
36
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Jégkorszak 3. - A dínók hajnala
 
Artemisia   2020. 05. 13.

legújabb vélemény

Korszakváltás

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Az olvadás után újabb földtörténeti témához ért a sorozat, elérkeztünk a dínók korszakához. Nagyszerű témaválasztásnak tartom, és remek megoldás, hogy a föld alatt komplett világ rejtőzik, melyet dínók népesítenek be. A dínók világának grafikája is gyönyörű, változatos élővilág, kisebb és nagyobb fajta hüllők, színes vegetáció lótuszokkal, húsevő virágokkal, nevető gázzal teli hasadékokkal, szédítően mély szakadékokkal, lávafolyamokkal, szárnyas ragadozókkal, T-Rexekkel... És Mannyék háza táján is zajlik az élet. Sid persze szokás szerint az ügyeletes bajkeverő, azonban most új szintre emeli a bajkeverést, hiszen "anyai" ösztöneitől hajtva ... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A főcímből előköszönt egy újabb félelmem, mert a dinók közel sem a kedvenceim, gyakorlatilag jót még nem láttam, de hála istennek csak mellékszereplők voltak az őshüllők.


 
Deku   2017. 07. 25.

Nem volt annyira rossz de sajnos nem tartott ki a végéig az a kellemes érzés mint az előző részeknél. Nagyon mély zuhanásba indult meg az film jónak ígérkezett azonban hiába vártam az áttörést az bizony nem jött.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Egyik részre sincs panaszom, imádom Sid és barátinak a kalandját, de a harmadik résznél hullámosra néztem a lemezt. Főleg Buck miatt. Még Motkányon is túl tesz, pedig őt aztán nehéz túlszárnyalni.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Kicsit gyengébb lett mint az előző kettő, de ez is teljesen élvezhető. Mondjuk ritka látni mamutokat, és dinoszauruszokat, egy filmben, de ez nem ment a rajzfilm rovására.

A film összbevétele 886 686 817 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky filmeket mindig márciusban mutatták be. A dínók hajnala volt az első, amely megtörte a hagyományt július 1-i bemutatójával.

(Artemisia )
 

Játekidő tekintetében a sorozat 2. leghosszabb darabja a A nagy bumm után.

(Artemisia )
 

Buck szinkronhangjára Adam Sandler és Bruce Willis is esélyes volt.

(Artemisia )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.