Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
75%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
35
Vélemények
16
Képek
7
Videók
Jégkorszak 4: Vándorló kontinens
 
Artemisia   2020. 05. 15.

legújabb vélemény

2
Új vizeken evezve

Már a Jégkorszak-széria 4. darabját köszönthetjük a Vándorló kontinens formájában. Az eddigi koncepció mintájára újra egy földtörténeti esemény a cselekmény katalizátora, a földtörténeti eseménynek pedig megint csak Motkány a katalizátora. Sok kriti... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Nekem ez a leggyengébb rész az eddigiek közül. Kicsit visszaestek a poénok száma és minősége is. A történet vontatott volt a többihez képest. Azért egyszer nézhető.


 
Deku   2017. 08. 17.

0

Az előző három rész után ez már kissé laposabb lett, voltak azért benne aranyos poénok de mégse. Ez most annyira nem jött be, de katasztrofálisan rossz sem lett így egyszer bőven nézhető kategóriába sikerült beleessen.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Még ez a rész is jól sikerült és azt mondom belefért ez a hirtelen történő óriás katasztrófa. Látjuk végre Sid családját akik kiderül nem meglátogatják, hanem Sidre hagyják a terhükre eső nagyit. A karakterek nagyon jók az úgynevezett fő gonoszok is ... több»

 
Thibo84   2019. 05. 01.

0

A harmadik rész után, ez a rész vissza lépés. Túl sok az érzelmes jelenet - pl apa és lánya közti konfliktus -, ráadásul Manfréd szinkronhangjának a megváltoztatása is, egy fajta sokként ért. A Nagyi behozatala ékes és üde színfoltja a csordának. Mul... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 24.

0

Ami a 3. részre érvényes volt, az itt hatványozottan volt igaz. Izzadságszagú, erőltetett, bár a nagyon fiatal korosztály számára lehet, hogy még mindig érdekes volt. De engem már nem kapott el..

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Egynek elment, de a Jégkorszak alkotói eddig poénokban és eredetiségben brillíroztak. Ennél nem igazán erőltették meg magukat. Tipikus gyerekfilm lett csak így, pedig több a potenciál már csak az előző részek sikerességét is nézve. Sid mondjuk itt is kedvenc volt ettől függetlenül.

Galéria (16)

Videók (7)

A film összbevétele 879 765 137 dollár volt (imdb.com).

 

2012-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Korábban arról pletykáltak, hogy a film végén Manny, Sid, Diego, Ellie és motkány jégbe fagy, majd a zárójelenetben kifagynak egy múzeumban.

(ps)
 

Egy korábbi változat szerint a kalózok vezére Squint lett volna, akinek akkor még falába volt.

(ps)
 

Gutt kapitány valószínűleg a kihalt Gigantopithecus Blacki fajba tartozhat. Ezek a majmok 3 méter magasak voltak és mintegy 540 kg-ot nyomtak.

(ps)
 

Gutt kapitány eredetileg egy medve lett volna, de később majomra cserélték a figurát, mert a majom könnyebben és mókásabban tud mozogni egy hajón.

(ps)
 

A filmhez több őslényt is kitaláltak, amik nem kerültek bele a végső változatba. Ilyen volt többek között az ősló is, amit Sid lovagolt volna meg az egyik jelenetben.

(ps)
 

A kenguru, Raz valószínűleg a rég kihalt Procoptodon.

(ps)