Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Jégkorszak 4: Vándorló kontinens (2012)

Ice Age: Continental Drift
Filmadatlap
 
32
Szereplők
36
Vélemények
16
Képek
7
Videók
Jégkorszak 4: Vándorló kontinens

Galéria (16)

Videók (7)

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Motkány hozza a karaktert, de az egész már nem olyan nagy durranás, mint az előzőek. Vontatottabb és erőtlenebb. Egyszeri megtekintésre persze rendben van, de nem lesz igazi kedvenc.

 
Artemisia   2020. 05. 15.

3
Új vizeken evezve

Már a Jégkorszak-széria 4. darabját köszönthetjük a Vándorló kontinens formájában. Az eddigi koncepció mintájára újra egy földtörténeti esemény a cselekmény katalizátora, a földtörténeti eseménynek pedig megint csak Motkány a katalizátora. Sok kriti... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Nekem ez a leggyengébb rész az eddigiek közül. Kicsit visszaestek a poénok száma és minősége is. A történet vontatott volt a többihez képest. Azért egyszer nézhető.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Az előző három rész után ez már kissé laposabb lett, voltak azért benne aranyos poénok de mégse. Ez most annyira nem jött be, de katasztrofálisan rossz sem lett így egyszer bőven nézhető kategóriába sikerült beleessen.

 
Thibo84   2019. 05. 01.

0

A harmadik rész után, ez a rész vissza lépés. Túl sok az érzelmes jelenet - pl apa és lánya közti konfliktus -, ráadásul Manfréd szinkronhangjának a megváltoztatása is, egy fajta sokként ért. A Nagyi behozatala ékes és üde színfoltja a csordának. Mul... több»

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Még ez a rész is jól sikerült és azt mondom belefért ez a hirtelen történő óriás katasztrófa. Látjuk végre Sid családját akik kiderül nem meglátogatják, hanem Sidre hagyják a terhükre eső nagyit. A karakterek nagyon jók az úgynevezett fő gonoszok is ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 24.

0

Ami a 3. részre érvényes volt, az itt hatványozottan volt igaz. Izzadságszagú, erőltetett, bár a nagyon fiatal korosztály számára lehet, hogy még mindig érdekes volt. De engem már nem kapott el..

A film összbevétele 879 765 137 dollár volt (imdb.com).

 

2012-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Korábban arról pletykáltak, hogy a film végén Manny, Sid, Diego, Ellie és motkány jégbe fagy, majd a zárójelenetben kifagynak egy múzeumban.

(ps)
 

Egy korábbi változat szerint a kalózok vezére Squint lett volna, akinek akkor még falába volt.

(ps)
 

Gutt kapitány valószínűleg a kihalt Gigantopithecus Blacki fajba tartozhat. Ezek a majmok 3 méter magasak voltak és mintegy 540 kg-ot nyomtak.

(ps)
 

Gutt kapitány eredetileg egy medve lett volna, de később majomra cserélték a figurát, mert a majom könnyebben és mókásabban tud mozogni egy hajón.

(ps)