Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
33
Szereplők
34
Vélemények
16
Képek
7
Videók
Jégkorszak 4: Vándorló kontinens
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nekem ez a leggyengébb rész az eddigiek közül. Kicsit visszaestek a poénok száma és minősége is. A történet vontatott volt a többihez képest. Azért egyszer nézhető.

 
Deku   2017. 08. 17.

Az előző három rész után ez már kissé laposabb lett, voltak azért benne aranyos poénok de mégse. Ez most annyira nem jött be, de katasztrofálisan rossz sem lett így egyszer bőven nézhető kategóriába sikerült beleessen.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Még ez a rész is jól sikerült és azt mondom belefért ez a hirtelen történő óriás katasztrófa. Látjuk végre Sid családját akik kiderül nem meglátogatják, hanem Sidre hagyják a terhükre eső nagyit. A karakterek nagyon jók az úgynevezett fő gonoszok is Beles és társai is. Most már az ötödik részt epekedve várom, hogy mit tudnak kihozni belőle.

 
GedyPapa   2017. 03. 24.

Ami a 3. részre érvényes volt, az itt hatványozottan volt igaz. Izzadságszagú, erőltetett, bár a nagyon fiatal korosztály számára lehet, hogy még mindig érdekes volt. De engem már nem kapott el..

 
Thibo84   2019. 05. 01.

A harmadik rész után, ez a rész vissza lépés. Túl sok az érzelmes jelenet - pl apa és lánya közti konfliktus -, ráadásul Manfréd szinkronhangjának a megváltoztatása is, egy fajta sokként ért. A Nagyi behozatala ékes és üde színfoltja a csordának. Mulatságos amint kiosztja a körülötte levőket. Viszont sajna a másik két humorforrással az oposszumokkal a készítők nem igazán tudtak mit kezdeni és a háttérbe szorultak.

A film összbevétele 879 765 137 dollár volt (imdb.com).

 

2012-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Korábban arról pletykáltak, hogy a film végén Manny, Sid, Diego, Ellie és motkány jégbe fagy, majd a zárójelenetben kifagynak egy múzeumban.

(ps)
 

Egy korábbi változat szerint a kalózok vezére Squint lett volna, akinek akkor még falába volt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.