77% 235 szavazat
Jégkorszak: Állati nagy Karácsony

Jégkorszak: Állati nagy Karácsony

Ice Age: A Mammoth Christmas
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
29
Szereplők (29)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bafam  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Sid, Eddie és Crash bajba kerül a Mikulással, így mindent meg kell tenniük, hogy a nevük lekerüljön a rossz gyerekek listájáról.

(csd)

Rendező: Karen Disher
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.12.24.
Több
 
2024.01.05 Bafam

legújabb vélemény

Karácsonyi új korszak

Kicsit más, és rövidebb is, mint az első négy egész estés nagyjáték-rajzfilm, de azért ez sem rossz, sőt kimondottan élvezetes, főleg, ha karácsony van. A Jégkorszak „Ice Age”-sorozat első négy részét követi sorrendben az ötödik fejezet 2011. évből, mely a „Jégkorszak: Állati nagy Karácsony” nevet viseli. Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a részt is, mert ez a Jégkorszak ötödik „karácsonyi különkiadás” epizódja nemcsak gyerekeknek való, hanem felnőtteknek is, akinek van humorérzéke. A film története egyszerű, abban a korszakban játszódik, amikor az állatok tudtak beszélni, és csak egy nyelv volt a világon, nem volt megjövendölve még a bábeli (nyelvi) zűrzavar, amely korba belehelyezték ezeket a történeteket a film készítői, és mindezek mellett még karácsonyi köntösbe is bújtattak. És ez a kor, már biztosan kitalálták, ez a jégkorszak. Maga a film egy számítógéppel generált három dimenziós rajz, és/vagy bábfilm keveréke kiváló minőségben. A Jégkorszak azokban a jelenetekben a legmulatságosabb, amelyekben a fő- és mellékszereplők előrelátó vicceket űznek saját helyükről a dolgok evolúciós rendszerében, ez számomra csodálatos és humoros volt. Nagyokat nevettünk unokámmal és Párductestű Istennőmmel a rajzfilm megtekintése alatt, mivel ezt a filmet választottuk ki arra, hogy lefekvés előtt közösen megnézzünk egy klassz kis Santa Claus-filmet. Sikerült...

1
 
2017.10.22 Deku

Sokkal nagyobb filmre számoltam az előzetesek alapján de egyáltalán nem az lett. Nem volt annyira megkapó mint ahogy azt a beharangozása után gondoltam. Mindent ellőttek már előre és ez nem tetszett.

0
 
2017.07.28 Orosz István

Jó kis karácsonyi,rövid epizódok kreáltak a jégkorszak világából. Nekem tetszett, és örülök, hogy hozzánk is eljutott szinkronosan, remélem látunk még ilyen apróbb kalandokat.

0
 
2020.01.15 Timon

Nagyon jópofa,aranyos közel félórás karácsonyi Jégkorszakot kaptunk ezzel. Kisbarack volt a legaranyosabb szereplő,valamint a Mikulásos részek eszméletlenül jók lettek.A zenei dalbetét többször egymás után meghallgatható-annyira imádnivaló lett. 10/10

0
 
2019.08.02 Ms. Akárki

Imádom. Klasszikus Jégkorszak mese, zseniális humorral amit már jól megszokhattunk. A bonyodalmat persze Sid ügyetlensége okozza ismét. Karácsony tájékán tökéletes kikapcsolódást nyújt.

0