Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
24
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Nagy jó animációs kis mese lett. Karácsonyi hangulatot kimaxolja. Kellemes kikapcsolódás a gyerekekkel ünnepekkor. Szamár tetszett most is legjobban. Humorban is bővelkedik.

 
Artemisia   2018. 10. 23.

Gyakorlatilag semmi említésre méltó nem történik benne, a cselekmény tematikája is a megszokott ; a Shrek nyugalmat akar, jönnek a meselények, túlfeszítik a húrt, Shrek kiakad, sírás-ríás, Shrek szánja-bánja, jóvá teszi, mindenki boldog. De a nosztalgikus Shrek-hangulat, a szeretnivaló szereplők, vicces helyzetek miatt kellemes fél órát nyújtott a film megnézése.


 
indingo   2017. 07. 10.

Nem tartozik szorosan a Shrek filmekhez, tehát nem viszi előre a történetet, de nekem tetszett. Jó kis zenék voltak benne, amit már megszokhattunk a készítőktől.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

AZ egyik legjobb különkiadás, amit egy sorozathoz csináltak. Pont karácsonykor láttam, és nagyon jó, hogy végre nem egy elcsépelt filmet, mesét lát az ember, hanem egy kicsit különlegesebbet. Sikerült újat alkotniuk a készítőknek

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Több karácsonyi rész is készült, de ez a kedvencem. A párbeszédek jól megírtak, humorosak. Örültem, hogy mások is szerepet kapnak a főszereplők mellett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.