Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
228
Vélemények
50
Képek
2
Videók
Shrek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
donkacsilla   2020. 03. 25.

legújabb vélemény

Gondolatok

A film megtanít arra, hogy a nem tökéletes emberek is lehetnek nagyon boldogok.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Mindenképp minden korosztálynak látnia kell. Egyedülálló humorú, jól kidolgozott karakterek. Kár, hogy nem álltak meg a második után, így egy kicsit elvesztette jelentőségét, de azért nekem tetszik.


 
indingo   2017. 04. 12.

Többször nézős mese, már csak a zenék miatt is. A története egész izgalmas és ami a kulcs benne, hogy rengeteg szereplővel dogolzik, akiket mindenki ismer innen-onnan.

 
Deku   2017. 07. 07.

Engem ez az animációs film nagyon megfogott. A karakterek eszméletlenül egyediek és szórakoztatóak mindegyik a maga módján. Bár be kell látni a Szamár nagyon viszi a hátán a humort.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Az animációs filmek királya. Rengetegszer láttam már, lassan kívülről fújom a szövegét mégis mindig tudok nevetni rajta. Amellett, hogy vicces, azért fontos mondanivalója is van. Nem mindenki olyan, amilyennek látszik. De sajnos minden további rész egyre inkább veszít a színvonalából.

A film összbevétele 484 409 218 dollár volt (imdb.com).

 

Shrek kapott egy csillagot a Hollywood Walk of Fame-en, Los Angelesben.

(Shelby07 )
 

A "Shrek" jelentése Yiddish nyelven "szörny", valamint a német "Schreck" szóból származik, ami azt jelenti, hogy "terror" vagy "félelem".

(Shelby07 )
 

A Shrek animációs film összesen 36 helyszínen játszódik, ami sokkal több, mint bármely más animációs filmben bemutatott helyszín.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.