Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Shrek

(Shrek)
Shrek
 
mamiéstöti2  2015. 01. 23. 19:42

Mindenképp minden korosztálynak látnia kell. Egyedülálló humorú, jól kidolgozott karakterek. Kár, hogy nem álltak meg a második után, így egy kicsit elvesztette jelentőségét, de azért nekem tetszik.

 
indingo  2017. 04. 12. 13:40

Többször nézős mese, már csak a zenék miatt is. A története egész izgalmas és ami a kulcs benne, hogy rengeteg szereplővel dogolzik, akiket mindenki ismer innen-onnan.

 
Laca92  2017. 03. 08. 19:38

Nagyon jó kis mese minden részét szívesen megnézem bármikor!!!

 
HercegPeter  2016. 12. 02. 20:48

Az animációs filmek királya. Rengetegszer láttam már, lassan kívülről fújom a szövegét mégis mindig tudok nevetni rajta. Amellett, hogy vicces, azért fontos mondanivalója is van. Nem mindenki olyan, amilyennek látszik. De sajnos minden további rész egyre inkább veszít a színvonalából.

 
Orosz István  2016. 05. 23. 22:00

A legjobb mese, bárcsak az utolsó kettő is ilyen jó lett volna! Paródia a gyerekkori tündérmesékről, hogy nincs boldogan élünk míg meg nem halunk az életben nincsenek csodák saját lábra kell állni. A számár se fogta fel a lényeget hogy az ogre olyan mint a hagyma, erre szegény Shrek arra utalt minden ogre mint az emberek teljesen másak!

 

A valóságban is létezett Shrek, hiszen a francia birkózó Maurice Tillet a megszólalásig hasonlított rá. A hasonlóság okozója az akromegália nevű kór, amely kamaszkorában támadta meg a sportolót.

(GedyPapa)
 

Shrek, Fiona és Szamár hangjait adó Mike Myers, Cameron Diaz, Eddy Murphy a munka során soha nem találkoztak egymással, mivel külön mondták fel a szövegüket.

(Laca92)
 

Közel 100 szobrot Fiona tervezése során.

(Laca92)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.