Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
219
Vélemények
50
Képek
2
Videók
Shrek
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Mindenképp minden korosztálynak látnia kell. Egyedülálló humorú, jól kidolgozott karakterek. Kár, hogy nem álltak meg a második után, így egy kicsit elvesztette jelentőségét, de azért nekem tetszik.

 
indingo   2017. 04. 12.

Többször nézős mese, már csak a zenék miatt is. A története egész izgalmas és ami a kulcs benne, hogy rengeteg szereplővel dogolzik, akiket mindenki ismer innen-onnan.


 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Az animációs filmek királya. Rengetegszer láttam már, lassan kívülről fújom a szövegét mégis mindig tudok nevetni rajta. Amellett, hogy vicces, azért fontos mondanivalója is van. Nem mindenki olyan, amilyennek látszik. De sajnos minden további rész egyre inkább veszít a színvonalából.

 
MP170506   2018. 12. 12.

Nagyon jó kis mese, a története nagyon jól ki van találva, tetszik, hogy végre nem a szőke szépfiú kerül ki győztesen. Nagyon jók a karakterek és aranyos humora van.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Nincs olyan szerintem, aki legalább egy részt ne látott volna. Remekül összeválogatott dalok vannak benne és a mesehősök új környezetben való bemutatása találó.

 

Shrek kapott egy csillagot a Hollywood Walk of Fame-en, Los Angelesben.

(Shelby07)
 

A "Shrek" jelentése Yiddish nyelven "szörny", valamint a német "Schreck" szóból származik, ami azt jelenti, hogy "terror" vagy "félelem".

(Shelby07)
 

A Shrek animációs film összesen 36 helyszínen játszódik, ami sokkal több, mint bármely más animációs filmben bemutatott helyszín.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.