Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 28.

Elég jó kis rajzfilm. Van benne valami különleges, annak tudom ajánlani akinek kis gyerekei vannak nézzék meg mindenképpen nincs benne erőszak és boldog vége van.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Igényesen, és arányosan megrajzolt figurák vannak benne. A történet könnyedsége ellenére, van tanulsága is, ami szerintem elengedhetetlen egy jó meséhez.


 
nanita95   2018. 11. 14.

Köszönhetőően a filmnek betekintést nyerhetünk a hangyák életébe. Vagyis a készítőkk azt hitték. A hangyák kevésbé ennyire összetettek mint azt igyekeztek lefesteni a dreamwoeks animátorai. Maga a mese jó és gyorsan pörögnek az események. Mégis nekem nem feltétlen tűnik gyerekek elé tehető sztorinak. Van benne halál és ármányosság, csalárdság is. Nem akarok felkelni a rajzfilm ellen mert nekem személy szerint nem volt vele bajom, de lehetne kicsit barátságosabb is.

 
Lonka   2018. 08. 28.

Helyes mesefilm, bár a hangyák kicsit furcsák. A története elég izgalmas, még felnőtt fejjel is. Tetszett a természetközelisége.

 
NFG   2018. 03. 30.

Nagyon régen láttam már! De tetszett! Utólag belegondolva viszont elég erőszakos és brutális jelenetek is vannak benne! De azért aranyos kis rajzfilm, ami kicsit átformálhatja a világnézetünket!

 

Ez volt a Dreamworks első animációs filmje.

(ps )
 

A bogarak arca hasonlít a hangjukat kölcsönző színészre.

(ps )
 

Az árvízben egyetlen hangya sem fulladt meg, mert az alkotók úgy gondolták, hogy az túl kegyetlen dolog lenne.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.