Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Z, a hangya (1998)

Antz
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

0

Egyik nagy kedvencem,és megmondom őstintén,jobban átjött Mint az Egy Bogár élete,és jobbnak is tartom.Aranyos,kedves,sokszor nézhető családi mese.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Elég jó kis rajzfilm. Van benne valami különleges, annak tudom ajánlani akinek kis gyerekei vannak nézzék meg mindenképpen nincs benne erőszak és boldog vége van.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 14.

0

Köszönhetőően a filmnek betekintést nyerhetünk a hangyák életébe. Vagyis a készítőkk azt hitték. A hangyák kevésbé ennyire összetettek mint azt igyekeztek lefesteni a dreamwoeks animátorai. Maga a mese jó és gyorsan pörögnek az események. Mégis nekem... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Nagyon jó mese. Nem is értem miért nem ismerik többen. Klasszikus történet amibe könnyű belehelyezkednie a nézőnek. Egyedül levő főhős, aki egyszerű és próbál kitűnni és peresze beleszeret egy majdhogynem elérhetetlen lányba. Nagyon jó csavar van a végén és kifejezetten élvezetes így felnőtt fejjel is.

 
Norbert93   2019. 04. 22.

0

Úgy emlékszem, egyszerre jött ki a Bogár életével, de nem lett annyira sikeres, és nem is áll annyira közel a gyerekekhez, ami szerintem az elsődleges kiváltó oka volt, hogy nem lett annyira emlékezetes és sikeres, mint a riválisa. Ennek ellenére már... több»

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Igényesen, és arányosan megrajzolt figurák vannak benne. A történet könnyedsége ellenére, van tanulsága is, ami szerintem elengedhetetlen egy jó meséhez.

 
Lonka   2018. 08. 28.

0

Helyes mesefilm, bár a hangyák kicsit furcsák. A története elég izgalmas, még felnőtt fejjel is. Tetszett a természetközelisége.

A film összbevétele 171 757 863 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt a Dreamworks első animációs filmje.

(ps)
 

A bogarak arca hasonlít a hangjukat kölcsönző színészre.

(ps)
 

Az árvízben egyetlen hangya sem fulladt meg, mert az alkotók úgy gondolták, hogy az túl kegyetlen dolog lenne.

(ps)
 

A Toy Story (1995) után ez volt a második teljes egészében számítógéppel animált egész estés film.

(ps)
 

A termeszek és a hangyák a természetben is háborúba bocsátkoznak, ám többynire a hangyák győznek, mert létszámfölényben vannak.

(ps)