Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
3
Videók
Z, a hangya
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jó mese. Nem is értem miért nem ismerik többen. Klasszikus történet amibe könnyű belehelyezkednie a nézőnek. Egyedül levő főhős, aki egyszerű és próbál kitűnni és peresze beleszeret egy majdhogynem elérhetetlen lányba. Nagyon jó csavar van a végén és kifejezetten élvezetes így felnőtt fejjel is.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Elég jó kis rajzfilm. Van benne valami különleges, annak tudom ajánlani akinek kis gyerekei vannak nézzék meg mindenképpen nincs benne erőszak és boldog vége van.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 14.

Köszönhetőően a filmnek betekintést nyerhetünk a hangyák életébe. Vagyis a készítőkk azt hitték. A hangyák kevésbé ennyire összetettek mint azt igyekeztek lefesteni a dreamwoeks animátorai. Maga a mese jó és gyorsan pörögnek az események. Mégis nekem nem feltétlen tűnik gyerekek elé tehető sztorinak. Van benne halál és ármányosság, csalárdság is. Nem akarok felkelni a rajzfilm ellen mert nekem személy szerint nem volt vele bajom, de lehetne kicsit barátságosabb is.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Igényesen, és arányosan megrajzolt figurák vannak benne. A történet könnyedsége ellenére, van tanulsága is, ami szerintem elengedhetetlen egy jó meséhez.

 
Norbert93   2019. 04. 22.

Úgy emlékszem, egyszerre jött ki a Bogár életével, de nem lett annyira sikeres, és nem is áll annyira közel a gyerekekhez, ami szerintem az elsődleges kiváltó oka volt, hogy nem lett annyira emlékezetes és sikeres, mint a riválisa. Ennek ellenére már gyerekként is ez a film tetszett jobban, sokkal emberközelibb, felnőttesebb és érettebb a konfliktusa, és megmarad a hangyák szintjén. Élvezhető, kis kalandos mese, ami a hangyák részéről monumentális, de az emberek részéről pár négyzetméteren játszódik az egész történet.

A film összbevétele 171 757 863 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt a Dreamworks első animációs filmje.

(ps)
 

A bogarak arca hasonlít a hangjukat kölcsönző színészre.

(ps)
 

Az árvízben egyetlen hangya sem fulladt meg, mert az alkotók úgy gondolták, hogy az túl kegyetlen dolog lenne.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.