Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
138
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Némó nyomában
 
indingo   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

Gyönyörű látványvilágú mesefilm. Az óceán hálás téma, mert gyönyörű és gazdag az élővilága. Szemkápráztató mese, ahol a történet is a helyén van.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Kedves történet, jó a képi megjelenítés, szuperek a szereplők így nálam mindenképpen 5/5-ös. Személyes favoritom Protkó.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

Jól sikerült mese a fiát kereső apáról, aki legyőzve félelmeit, mindenen átúszik, csak hogy megtalálja gyermekét. Aranyos mese gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A személyes kedvencem Protkó, a cápa. Egy valamit viszont nem értek: miért pislognak a halak a vízben?

 
Deku   2017. 07. 10.

Irtózatosan nagy mese. Tele van minden pillanata poénokkal ami nagyban emeli a minőségét. Látványos és izgalmas a története. Amellett, hogy nagyon aranyos ez az apa-fia kötelék.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Teljesen rendben van. Vicces, kalandos, érzelmes. Ezek kellenek egy jó kis szórakoztató filmhez. Számomra Szenilla egy kicsit idegesítő, viszont az akváriumi csapat és a teknősapa vicces.

 
Ne várjunk majd csodát a második felvonástól, csak hagyjuk, hogy újra magába szippantson a történet, és nagy baj már nem lehet. Az első részt pedig egyetlen szóval lehet jellemezni még ma is: cool! 10/10 több»

A film összbevétele 936 743 261 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a nagy sikerű és egyben csodálatos animációs film nyerte meg elsőnek a legjobb animációs filmért járó Oscar-díjat

(felicity)
 

2015. szeptemberi adatok szerint a Némó nyomában című filmből 41 millió darab fogyott el DVD-n. Ezzel pedig a világ legnagyobb példányszámban eladott filmjévé vált.

(Filmsomnia.hu)
 

Akármilyen meglepő, de ez volt a Pixar első olyan filmje, ami Oscar-díjat nyert legjobb animációs film kategóriában. A Toy Story (1995), az Egy bogár élete (1998) és a Toy Story 2 (1999) mind azelőtt kerültek bemutatásra, hogy bevezették volna ezt a kategóriát az Oscar díjátadókon. 2001-ben, a bevezetés után pedig a Szörny Rt. alulmaradt a Shrek-kel szemben.

(Filmsomnia.hu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.