Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
139
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Némó nyomában
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

igazán kedves mese

Nagyon szép látványvilággal és kedves karakterekkel megalkotott animációs film, mely sokunk kedvence. Szenilla azért eléggé húzóerő volt benne, kapott is egy "önálló estet" ugye, bár az meg nem lett olyan kiemelkedő.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Kedves történet, jó a képi megjelenítés, szuperek a szereplők így nálam mindenképpen 5/5-ös. Személyes favoritom Protkó.


 
indingo   2019. 08. 16.

Gyönyörű látványvilágú mesefilm. Az óceán hálás téma, mert gyönyörű és gazdag az élővilága. Szemkápráztató mese, ahol a történet is a helyén van.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

Jól sikerült mese a fiát kereső apáról, aki legyőzve félelmeit, mindenen átúszik, csak hogy megtalálja gyermekét. Aranyos mese gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A személyes kedvencem Protkó, a cápa. Egy valamit viszont nem értek: miért pislognak a halak a vízben?

 
Deku   2017. 07. 10.

Irtózatosan nagy mese. Tele van minden pillanata poénokkal ami nagyban emeli a minőségét. Látványos és izgalmas a története. Amellett, hogy nagyon aranyos ez az apa-fia kötelék.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Teljesen rendben van. Vicces, kalandos, érzelmes. Ezek kellenek egy jó kis szórakoztató filmhez. Számomra Szenilla egy kicsit idegesítő, viszont az akváriumi csapat és a teknősapa vicces.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Aranyos humoros mese, az apa aki elveszti egyetlen fiát, de olyan erős a szeretete hogy bármit vállal hogy visszakapja a fiát. Tudom mindenkinek ajánlani érzelmekkel teli mese, a grafika is nagyon jó, nem idő vesztegetés.

A film összbevétele 936 743 261 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a nagy sikerű és egyben csodálatos animációs film nyerte meg elsőnek a legjobb animációs filmért járó Oscar-díjat

(felicity)
 

2015. szeptemberi adatok szerint a Némó nyomában című filmből 41 millió darab fogyott el DVD-n. Ezzel pedig a világ legnagyobb példányszámban eladott filmjévé vált.

(Artsomnia)
 

Akármilyen meglepő, de ez volt a Pixar első olyan filmje, ami Oscar-díjat nyert legjobb animációs film kategóriában. A Toy Story (1995), az Egy bogár élete (1998) és a Toy Story 2 (1999) mind azelőtt kerültek bemutatásra, hogy bevezették volna ezt a kategóriát az Oscar díjátadókon. 2001-ben, a bevezetés után pedig a Szörny Rt. alulmaradt a Shrek-kel szemben.

(Artsomnia)
 

A Némó nyomában előkészületei már 1997-ben megkezdődtek, amikor a rendező végzett az Egy bogár élete című, szintén Pixar film utómunkálataival.

(Artsomnia)
 

Darla (a halakat terrorizáló kislány) a Pixar animációs filmjeinek első negatív női karaktere volt.

(Artsomnia)
 

Az utcán elhalad egy sárga autó, amely szerepel a Verdák című filmben is.

(Scramananga)
 

Amikor Protkó áttör egy ajtót, azt mondja Here is Brucy! (itt van Protí). Ez utalás Stanley Kubrick ragyogás filmjére, melyben ugyanilyen helyzetben hangzk el: Here is Johnny!

(Scramananga)
 

A stáblista alatt Mike a Szörny rt. ből átúszik előttünk.

(Scramananga)
 

A doktor rendelőjének a plafonjáról ugyanazok a halak lógnak le, mint amik a Szörny rt. ben vannak.

(Scramananga)
 

Sydney-ben az egyik hajót (Jeremy Raft) egy animátor után nevezték el.

(Scramananga)
 
Ne várjunk majd csodát a második felvonástól, csak hagyjuk, hogy újra magába szippantson a történet, és nagy baj már nem lehet. Az első részt pedig egyetlen szóval lehet jellemezni még ma is: cool! 10/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.