Gyönyörű látványvilágú mesefilm. Az óceán hálás téma, mert gyönyörű és gazdag az élővilága. Szemkápráztató mese, ahol a történet is a helyén van.
A halas animációk Oscárját adtam nekik :) nagyon jó ütős kis animáció. A vízi világ mindig is csodálattal és elképesztő kalandokkal kecsegtet és ebben a NÉMÓ-ban megvan minden . Ezt jól összehozták. Ajánlom mindenkinek egy remekmű :)
Kedves történet, jó a képi megjelenítés, szuperek a szereplők így nálam mindenképpen 5/5-ös. Személyes favoritom Protkó.
Aranyos kis mese,tele vidám,és megható képsorokkal...Apa-fiú kötelék megbonthatatlansága,és a kishal hősiessége....Szuper karakterekkel.Erősen ajánlott mese !
Sokadszorra élveztem egy klasszikus Pixar-mese varázsát, de az ilyenekből nem lehet elégszer. Némó imádnivaló, az apja önmagában az igazi, gyermekét féltőn óvó szülő, Szenilla pedig sokszor igen vicces, és helyén van a szíve. No meg azért az esze is.... Több
Egy zseniális mese minden korosztálynak. Szemet kápráztató képi világgal, tele rengeteg szerethető és vicces karakterekkel. Utóbbiak jól ellensúlyozzák a szorongással teli Pizsit.
Irtózatosan nagy mese. Tele van minden pillanata poénokkal ami nagyban emeli a minőségét. Látványos és izgalmas a története. Amellett, hogy nagyon aranyos ez az apa-fia kötelék.
Teljesen rendben van. Vicces, kalandos, érzelmes. Ezek kellenek egy jó kis szórakoztató filmhez. Számomra Szenilla egy kicsit idegesítő, viszont az akváriumi csapat és a teknősapa vicces.
Aranyos humoros mese, az apa aki elveszti egyetlen fiát, de olyan erős a szeretete hogy bármit vállal hogy visszakapja a fiát. Tudom mindenkinek ajánlani érzelmekkel teli mese, a grafika is nagyon jó, nem idő vesztegetés.
Aranyos kis mese. A poénjai megállják a helyüket nem lebutított gyerekpoénokat tolnak benne. A tengeri élővilág nagyon szépen van bemutatva bár kíváncsi lennék valójában is ilyen a minigolf áramlat?! :D
Nagyon szomorú a mese eleje mivel Némó testvéreit és anyját meggyilkolják. De nagyon tanulságos is. A barátságról a kitartásról és a szeretetről szól főleg. A látvány gyönyörű. izgalmas kalandokba keveredik Némó és az apukájának kell megtalálnia az ó... Több