Némó nyomában

Finding Nemo

2026.02.05 Gyorvik

Abszolút nem gyerekeknek való, túlfeszített ingervilágú - amelyet pont a látvánnyal fednek.

2019.08.16 indingo

Gyönyörű látványvilágú mesefilm. Az óceán hálás téma, mert gyönyörű és gazdag az élővilága. Szemkápráztató mese, ahol a történet is a helyén van.

2015.02.06 Yosihiro

A halas animációk Oscárját adtam nekik :) nagyon jó ütős kis animáció. A vízi világ mindig is csodálattal és elképesztő kalandokkal kecsegtet és ebben a NÉMÓ-ban megvan minden . Ezt jól összehozták. Ajánlom mindenkinek egy remekmű :)

2018.12.04 mamiéstöti2

Kedves történet, jó a képi megjelenítés, szuperek a szereplők így nálam mindenképpen 5/5-ös. Személyes favoritom Protkó.

2019.01.19 Hieronymus Bosch

Aranyos kis mese,tele vidám,és megható képsorokkal...Apa-fiú kötelék megbonthatatlansága,és a kishal hősiessége....Szuper karakterekkel.Erősen ajánlott mese !

2023.02.10 Timon

Alap Pixar-klasszikus

Sokadszorra élveztem egy klasszikus Pixar-mese varázsát, de az ilyenekből nem lehet elégszer. Némó imádnivaló, az apja önmagában az igazi, gyermekét féltőn óvó szülő, Szenilla pedig sokszor igen vicces, és helyén van a szíve. No meg azért az esze is.... Több

2016.06.03 ArpiHajdu és Réci

Jól sikerült mese a fiát kereső apáról, aki legyőzve félelmeit, mindenen átúszik, csak hogy megtalálja gyermekét. Aranyos mese gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A személyes kedvencem Protkó, a cápa. Egy valamit viszont nem értek: miért pislognak a halak a vízben?

2016.06.18 Thibo84

Egy zseniális mese minden korosztálynak. Szemet kápráztató képi világgal, tele rengeteg szerethető és vicces karakterekkel. Utóbbiak jól ellensúlyozzák a szorongással teli Pizsit.

2017.07.10 Deku

Irtózatosan nagy mese. Tele van minden pillanata poénokkal ami nagyban emeli a minőségét. Látványos és izgalmas a története. Amellett, hogy nagyon aranyos ez az apa-fia kötelék.

2016.12.07 HercegPeter

Teljesen rendben van. Vicces, kalandos, érzelmes. Ezek kellenek egy jó kis szórakoztató filmhez. Számomra Szenilla egy kicsit idegesítő, viszont az akváriumi csapat és a teknősapa vicces.

2016.05.28 Orosz István

Aranyos humoros mese, az apa aki elveszti egyetlen fiát, de olyan erős a szeretete hogy bármit vállal hogy visszakapja a fiát. Tudom mindenkinek ajánlani érzelmekkel teli mese, a grafika is nagyon jó, nem idő vesztegetés.

2018.01.19 dailyfilmsan

Aranyos kis mese. A poénjai megállják a helyüket nem lebutított gyerekpoénokat tolnak benne. A tengeri élővilág nagyon szépen van bemutatva bár kíváncsi lennék valójában is ilyen a minigolf áramlat?! :D

2018.07.28 Fekete Gandalf

Talán a valaha volt legjobb animációs film. Érzelmes, hihetetlenül kalandos családi mozi.

2019.05.05 Ms. Akárki

Nagyon szomorú a mese eleje mivel Némó testvéreit és anyját meggyilkolják. De nagyon tanulságos is. A barátságról a kitartásról és a szeretetről szól főleg. A látvány gyönyörű. izgalmas kalandokba keveredik Némó és az apukájának kell megtalálnia az ó... Több