Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Egy bogár élete (1998)

A Bug's Life
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

0

A világunk csak kicsiben,és nekünk alulról.Ez mindenesetre nagyon teszik.Lényege: -Ha hibázunk,azt csak mi tehetjük jóvá.Bármibe kerül is. Ajánlott kis családi mese.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 10.

0
Elszabadult a bolhacirkusz

A mese, ahol szó szerint kell értelmezni azt, hogy elszabadult a bolhacirkusz. A Pixar az 1995-ös Toy Story sikere után a második egész estés filmjével sem vallott szégyent. Az Egy bogár élete, akárcsak a stúdió többi animációja, igazi családbarát al... teljes kritika»


 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Igazi tanulságos mese. Szerintem fürgével nagyon sok mindenki tud azonosulni, igazi különc akit megvet bírál a társadalom amiben él, mellette jól elszúrja a dolgokat pedig csak segíteni akar. Ellenben a közösségért él, és megoldást talál a közös prob... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 19.

0

Kedves volt és merész a rajzfilm. Merész mert sok olyn dolgot mutattak be a rajzfilmben ami a hangyákra nem jellemző. Inkább a gyerekek számára készült. Persze felnőttként is meg lehet nézni, de a figyelmünket annyira nem tudja lekötni.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

0

Bogaras mese, nem csak bogarasoknak. Lendületes a története, szépek a kis ízeltlábúak, bár azt nem értettem, hogy miért kék a hangya. Többször láttam már, jó mese.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Mindig kedveltem a kis rovarokat, bogarakat. Egy miniatűr világot mutat be a film, imádtam, hogy ilyen színes és harsány a film. A történetében vannak célok, ami olykor elmarad egy mesénél.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Igazi kis társadalmi ranglétrát és káoszt hoztak össze a készítők ebben a mesében. A hangyák akik a munkájukkal mindenkit ellátnak, de ezért cserébe védelmet kapnak külső behatolókkal szemben, elvileg...igazi kis maffiacsalád zsarolja őket. Nekem nag... több»

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 363 398 565 dollár volt (imdb.com).

 

Bogár városban az A113 felírat mellet látható 1195-ös szám ami utalás az 1995-ös Toy Storyra ami az első egész estés Pixar film.

(AngelCass)
 

Cirkuszi autón látható J.Grant bakery felírat ami utalás Joe Grant-re aki társírója volt Dumbonak.

(AngelCass)
 

Amit a cirkuszban használnak varázsdobozként, az egy kínai ételesdoboz házas mintával amit előszeretettel használ a Pixar, a Lecsóban is Linguini hűtőjében megtalálható, Az Agymanókban a kislány az asztalnál ebből falatozgat szomorúan sőt az étterem fel is tűnik az Agymanók stáblistás részénél.

(AngelCass)
 

Fa ami árnyékot ad a bolynak feltűnik más Pixar filmben is mint a Toy Story vagy az Up.

(AngelCass)
 

Szöken a fő gonosz sáska szemén is látható a jellegzetes seb amit Zordon is viselt az Oroszlánkirályban, de Szökkennek a jobb szemén míg Zordonnak a bal szemén helyezkedik el.

(AngelCass)
 

Mikor Fürge átmegy az úton mögötte az épületen látható Darla felírat ami utalás Darla Endersonra a Pixar egyik producerére.

(AngelCass)
 

A cirkuszi autóra Casey Jr. van írva aki egy gőzmozdogy akit Dumbo-ban láthattunk először. Ez egy tisztelet adás Casey Jones vasúti mérnök elött aki szerencsétlen vonat balesetben vesztette életét.

(AngelCass)
 

Mikor fürge betér hátizsákjával Bogár városba mögötte egy dobozon jóllátható az A113 ami minden Pixar filmben feltűnik.

(AngelCass)
 

Feltűnik Pizza Planet futárautója a lakókocsi mögött ahol Bogárváros található. Egyébként ez a pizzásautó minden Pixar filmben cameozik egyet, kivétel a Hihetetlen család

(AngelCass)
 

Ashley Tisdale is megpróbálkozott elnyerni Pötty szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)