Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
19
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 10.
Elszabadult a bolhacirkusz

A mese, ahol szó szerint kell értelmezni azt, hogy elszabadult a bolhacirkusz. A Pixar az 1995-ös Toy Story sikere után a második egész estés filmjével sem vallott szégyent. Az Egy bogár élete, akárcsak a stúdió többi animációja, igazi családbarát alkotás, amely kicsiket és nagyokat egyaránt elszórakoztat. Nekem a Toy Story volt annak idején gyermekkorom meghatározó meséje, az Egy bogár életét max 2-szer ha láttam annak idején, ám tegnap mégis úgy döntöttem, hogy újranézem. Mint mese, teljesen rendben van, találunk a társadalomba nehezen beilleszkedő különcöt (Fürge), vicces (a cirkuszi bogarak) és cuki (Pötty) karaktert, illetve ott a velejéig romlott és gonosz oldal is (a sáskák, élükön S... több»

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Igazi tanulságos mese. Szerintem fürgével nagyon sok mindenki tud azonosulni, igazi különc akit megvet bírál a társadalom amiben él, mellette jól elszúrja a dolgokat pedig csak segíteni akar. Ellenben a közösségért él, és megoldást talál a közös problémára ugyan a bonyodalmat ő okozza de a probléma gyökerét ő szünteti meg. Egy mese a kitartásról a küzdelemről.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 19.

Kedves volt és merész a rajzfilm. Merész mert sok olyn dolgot mutattak be a rajzfilmben ami a hangyákra nem jellemző. Inkább a gyerekek számára készült. Persze felnőttként is meg lehet nézni, de a figyelmünket annyira nem tudja lekötni.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Bogaras mese, nem csak bogarasoknak. Lendületes a története, szépek a kis ízeltlábúak, bár azt nem értettem, hogy miért kék a hangya. Többször láttam már, jó mese.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Mindig kedveltem a kis rovarokat, bogarakat. Egy miniatűr világot mutat be a film, imádtam, hogy ilyen színes és harsány a film. A történetében vannak célok, ami olykor elmarad egy mesénél.

A film összbevétele 363 398 565 dollár volt (imdb.com).

 

Bogár városban az A113 felírat mellet látható 1195-ös szám ami utalás az 1995-ös Toy Storyra ami az első egész estés Pixar film.

(AngelCass)
 

Cirkuszi autón látható J.Grant bakery felírat ami utalás Joe Grant-re aki társírója volt Dumbonak.

(AngelCass)
 

Amit a cirkuszban használnak varázsdobozként, az egy kínai ételesdoboz házas mintával amit előszeretettel használ a Pixar, a Lecsóban is Linguini hűtőjében megtalálható, Az Agymanókban a kislány az asztalnál ebből falatozgat szomorúan sőt az étterem fel is tűnik az Agymanók stáblistás részénél.

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.