Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Egy bogár élete (1998)

A Bug's Life
Filmadatlap
 
30
Szereplők
20
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Lvntesz   2022. 01. 25.

legújabb vélemény

2

Aranyos mese, egy régi, klasszikus Disney-film, helyenként kicsit abszurd humorral, a Pixartól megszokott szép rajzokkal. A sáskák maradandó emléket hagytak szerintem mindenkiben, legalábbis bennem biztos.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 10.

0
Elszabadult a bolhacirkusz

A mese, ahol szó szerint kell értelmezni azt, hogy elszabadult a bolhacirkusz. A Pixar az 1995-ös Toy Story sikere után a második egész estés filmjével sem vallott szégyent. Az Egy bogár élete, akárcsak a stúdió többi animációja, igazi családbarát al... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

A világunk csak kicsiben,és nekünk alulról.Ez mindenesetre nagyon teszik.Lényege: -Ha hibázunk,azt csak mi tehetjük jóvá.Bármibe kerül is. Ajánlott kis családi mese.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Igazi tanulságos mese. Szerintem fürgével nagyon sok mindenki tud azonosulni, igazi különc akit megvet bírál a társadalom amiben él, mellette jól elszúrja a dolgokat pedig csak segíteni akar. Ellenben a közösségért él, és megoldást talál a közös prob... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 19.

0

Kedves volt és merész a rajzfilm. Merész mert sok olyn dolgot mutattak be a rajzfilmben ami a hangyákra nem jellemző. Inkább a gyerekek számára készült. Persze felnőttként is meg lehet nézni, de a figyelmünket annyira nem tudja lekötni.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Igazi kis társadalmi ranglétrát és káoszt hoztak össze a készítők ebben a mesében. A hangyák akik a munkájukkal mindenkit ellátnak, de ezért cserébe védelmet kapnak külső behatolókkal szemben, elvileg...igazi kis maffiacsalád zsarolja őket. Nekem nag... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Mindig kedveltem a kis rovarokat, bogarakat. Egy miniatűr világot mutat be a film, imádtam, hogy ilyen színes és harsány a film. A történetében vannak célok, ami olykor elmarad egy mesénél.

A film összbevétele 363 398 565 dollár volt (imdb.com).

 

Bogár városban az A113 felírat mellet látható 1195-ös szám ami utalás az 1995-ös Toy Storyra ami az első egész estés Pixar film.

(AngelCass)
 

Cirkuszi autón látható J.Grant bakery felírat ami utalás Joe Grant-re aki társírója volt Dumbonak.

(AngelCass)
 

Amit a cirkuszban használnak varázsdobozként, az egy kínai ételesdoboz házas mintával amit előszeretettel használ a Pixar, a Lecsóban is Linguini hűtőjében megtalálható, Az Agymanókban a kislány az asztalnál ebből falatozgat szomorúan sőt az étterem fel is tűnik az Agymanók stáblistás részénél.

(AngelCass)
 

Fa ami árnyékot ad a bolynak feltűnik más Pixar filmben is mint a Toy Story vagy az Up.

(AngelCass)
 

Szöken a fő gonosz sáska szemén is látható a jellegzetes seb amit Zordon is viselt az Oroszlánkirályban, de Szökkennek a jobb szemén míg Zordonnak a bal szemén helyezkedik el.

(AngelCass)