Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
30
Szereplők
44
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Madagaszkár
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 07.

Nagyon aranyos vicces animáció lett és a karakterek is egészen jól sikerültek, pláne fülbemászó maki zene nagyon aranyos:D Mind a története a cselekmények a poénok nekem nagyon bejöttek és a folytatások is jól sikerültek.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Gyerekkorom egyik kedvenc animációs filmje. A 2. és 3. rész nekem már nem überelte. Jó lett volna ha megmarad a történetchelyszíne ugyanúgy madagascaron a makik birodalmában. Bizos lehetett volna mellé valamilyen jó szrorit keríteni.


 
GedyPapa   2017. 03. 31.

Néhol túlságosan is sok a poénkodás, ami már kicsit túllő a célon. Viszont alapvetően egy jó sztori, érdekes poénokkal. De nekem a zebra egy idő után inkább kínos volt mint vicces..

 
dailyfilmsan   2019. 02. 14.

Örökzöld rajzfilm amit sose lehet megunni. A szójátékai és az hogy álmaik vannak és külön személyiségük az állatszereplőknek szerinem jó egyveleget alkot. Többször is megnézhető és nagyon szép a grafikája, jó munkát végeztek az animátorok.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

Nekem valamiért nem sikerült megszeretni ezt a mesét. A karaktereket idegesítőnek találom, nem tudok nevetni a vicceiken. Az egész mesében a pingvinek a legjobbak, szerencse, hogy ők kaptak külön sorozatot, mert csak miattuk érdemes megnézni ezt.

 

2005-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A film rendezői, Eric Darnell és Tom McGrath is szinkronizálnak pár apróbb szereplőt a filmben: Darnell az állatkerti hangosbemondó, míg McGrath többek között Skipper, a pingvin szerepében jelenik meg.

(dulkap)
 

A film számos más filmre tartalmaz utalást, például Tarzan, Az oroszlánkirály, A majmok bolygója, Amerikai szépség, Tűzszekerek, A számkivetett, Shrek.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.