Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
44
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 07.

Nagyon aranyos vicces animáció lett és a karakterek is egészen jól sikerültek, pláne fülbemászó maki zene nagyon aranyos:D Mind a története a cselekmények a poénok nekem nagyon bejöttek és a folytatások is jól sikerültek.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Gyerekkorom egyik kedvenc animációs filmje. A 2. és 3. rész nekem már nem überelte. Jó lett volna ha megmarad a történetchelyszíne ugyanúgy madagascaron a makik birodalmában. Bizos lehetett volna mellé valamilyen jó szrorit keríteni.


 
GedyPapa   2017. 03. 31.

Néhol túlságosan is sok a poénkodás, ami már kicsit túllő a célon. Viszont alapvetően egy jó sztori, érdekes poénokkal. De nekem a zebra egy idő után inkább kínos volt mint vicces..

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

Nekem valamiért nem sikerült megszeretni ezt a mesét. A karaktereket idegesítőnek találom, nem tudok nevetni a vicceiken. Az egész mesében a pingvinek a legjobbak, szerencse, hogy ők kaptak külön sorozatot, mert csak miattuk érdemes megnézni ezt.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Eszméletlen jó mese. Jó történet, jól kidolgozott állatok, és humor, de vigyázat itt azért befigyel egy kis drámaiság is, de ajánlom minden gyereknek, felnőttnek, mint megnézendő családi mese.

 

2005-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A film rendezői, Eric Darnell és Tom McGrath is szinkronizálnak pár apróbb szereplőt a filmben: Darnell az állatkerti hangosbemondó, míg McGrath többek között Skipper, a pingvin szerepében jelenik meg.

(dulkap )
 

A film számos más filmre tartalmaz utalást, például Tarzan, Az oroszlánkirály, A majmok bolygója, Amerikai szépség, Tűzszekerek, A számkivetett, Shrek.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.