Madagaszkár

Madagascar

2025.08.26 NGN

Állati kiruccanás a vadonba

A Madagaszkár első része arról szól, hogy mi történik, ha egy városi elitállatcsapat – egy nárcisztikus oroszlán, egy hipohonder zebra, egy sznob zsiráf és egy divatőrült víziló – véletlenül kiruccan a vadonba. Spoiler: nem lesz belőle természetfilm a National Geographicra. Az igazi sztárok persze a pingvinek, akik úgy viselkednek, mintha a CIA és a Monty Python közös gyermekeiként születtek volna. Julien király meg a bizonyíték, hogy egyetlen túlmozgásos maki képes ellopni egy egész filmet – főleg ha himnuszt ír a „riszálásról”. Ez egy fergeteges „állati kirándulás”, ahol kiderül, hogy a dzsungel sem annyira félelmetes, ha van hozzá Broadway-show-tudásod.

2018.11.25 Artemisia

A Shrek után újabb formabontó rajzfilmmel jelentkezett a DreamWorks. Méltán aratott nagy sikert, hiszen fergeteges, karakán és egyedi alkotás . A csúcstechnológiás látványvilág és az egyedi, újszerű alapfelállás és mondanivaló melett a másik jelleg... Több

2017.05.07 Laca//Ho/rr/oR//

Nagyon aranyos vicces animáció lett és a karakterek is egészen jól sikerültek, pláne fülbemászó maki zene nagyon aranyos:D Mind a története a cselekmények a poénok nekem nagyon bejöttek és a folytatások is jól sikerültek.

Élveztem,mert aranyos,és kedves kis figurák vannak benne,bár.... A zsiráf már kicsit túl letargikus,és búvalbélelt.De a gyerekek gondolom jobban értékelik.

2022.05.10 JRD

Aranyos történet, amiben benne van a jó modern mese minden ismérve. Van benne kaland, van benne izgalom és csavar, humor, szerelem és idegesítő legjobb barát. Jó kikapcs! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2019.05.17 indingo

Egy megunhatatlan, de néha erőltetettek a poénok és sajnos némelyik figura kissé idegesítő, de hát ne felnőtt szemmel nézzük a gyerekek mindenféleképpen jól fognak szórakozni rajta és még kiválaszthatják kedvenc figurájukat is.

2025.08.04 Leslie77

Lendületes, harsány animációs vígjáték, amely négy szökött állatkerti barát útját követi New Yorktól Madagaszkárig, miközben a civilizált világból a vadonba csöppennek. A stílus színes, tempós és slapstick humorú, rengeteg popkulturális utalással, a ... Több

2016.05.27 Orosz István

Gyerekkorom egyik kedvenc animációs filmje. A 2. és 3. rész nekem már nem überelte. Jó lett volna ha megmarad a történetchelyszíne ugyanúgy madagascaron a makik birodalmában. Bizos lehetett volna mellé valamilyen jó szrorit keríteni.

2019.02.14 dailyfilmsan

Örökzöld rajzfilm amit sose lehet megunni. A szójátékai és az hogy álmaik vannak és külön személyiségük az állatszereplőknek szerinem jó egyveleget alkot. Többször is megnézhető és nagyon szép a grafikája, jó munkát végeztek az animátorok.

2019.12.14 Timon

Tartalmaz cselekményelemzést. Elsőre megkedveltem a sztorit.Izgalmas,kalandos,humoros volt,és voltak benne poénok bőségesen.Aley jeleneteinél kissé komplex módon volt ábrázolva (a vége felé) ahogy az éhséggel küzd,de megvolt benne is a szórakoztató.A... Több

2017.03.31 GedyPapa

Néhol túlságosan is sok a poénkodás, ami már kicsit túllő a célon. Viszont alapvetően egy jó sztori, érdekes poénokkal. De nekem a zebra egy idő után inkább kínos volt mint vicces..

2019.05.18 Ms. Akárki

Aranyos és kedves mese klassz kis poénos elemekkel, jelenetekkel. Alexot nagyon bírtam, ahogy próbálta visszafogni a természetes éhségét. Jó alapötlet és izgalmas kivitelezés. Az animáció nagyon szép és a zenék nagyon pörgősek. Látványos kis mese.

2025.01.04 drg0602

Minden igényt kielégítő animációs családi filmes élmény! Megjelenéskor megnéztem egy párszor, most megint elővettem, és hát nagyon tetszik még mindig. Aranyos kis animációs film, amely teljesen jó szórakozást nyújt számomra. Telis-tele jobbnál jobb j... Több

2019.07.25 Szilonka

a fenékrázós majomtól rosszul vagyok, no meg a daltól. A története nekem nem jött be annyira és a grafika sem legszebb.