Gyerekkorom kedvenc filmje! A szereplők mind el vannak találva, a történet is jó, Julien és a pingvinek pedig egyenesen zseniálisak.
Szerettem a filmet, jó kis alkotás. De el kell mesélnem mennyire meglepődtem, mikor a falumba járó tejes ember a "Riszálom úgyis-úgyis" elhíresült zeneszámra nyomulva árulta a portékáját.
A mai napig nem értem, hogy miért volt akkora felhajtás körülötte. Annyira azért nem volt jó akkoriban sem, talán csak a vicces zenéi miatt ragatt meg az emberek köztudatában. Aranyosak a karakterek de rég egyszerű és bolond mind. Nem igazán építi fe... Több
A három rész közül talán ez a legjobb.A második sem rossz,a harmadik már gyenge, de ez mindent visz :D A zsiráf a legjobb, én rajta röhögtem a legtöbbet, meghatározó karakter :D
Szeritem az egyik legjobb animációs mesefilm. Kiválló karakterek ,teli van jó poénokkal és látványos is. Nem trágár vagy erőszakos ami a mai mesékre leginkább jellemző. Ráadásul a történet is szól valamiről.
Ez egy alap mesefilm. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenkinek kell látnia Alex, Melmen, Glória és Marty kalandos utazását. Rendkívül humoros. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon jó mese tele poénokkal. Mindegyik állat hozza a saját karakterét. A második és harmadik rész már szerintem nincs ilyen jó, de azokat is érdemes megnézni.
Nagyon eredeti és humoros rajzfilm ez. Izgalmas az egész történet. Jól kitalálták. A kifinomult humor pedig csak hab a tortán. Nagyon szerettem Alex az oroszlán és a zsiráf karakterét is. De a rossz pingvinek az abszolút király szereplők.
A zsiráf a legjobb, én rajta röhögtem a legtöbbet, meghatározó karakter, de igazából mindenki nagyon aranyos karaktert foglal magába. Bőven van benne humor.
Haláli egy mese. Annyit nevettem, hogy már majdnem sírtam. Nagyon ötletes a sztori, szép a kivitelezés is. Tartalmas, és jól animált. A poénok nagyon jók voltak benne. Minden totál a helyén volt. Ajánlom másnak is.
Az összes rész közül ez a legjobb és legeredetibb. Ahogy összehaverkodnak az állatok majd haza akarnak jutni,jól megcsinálták. Persze,hogy még most is a fülembe cseng a Riszálom úgyis úgyis zene.A színészek is jók és a magyar hangok is.
Nagyon tetszett, mert érdekesek és nagyon szerethetők a figurák, látványosak a jelenetek és a történet tartogat mondanivalót és tanulságot... Felnőtteknek is simán nézhető, sőt jó kikapcsolódás, nagy élmény.