Rólam

Sziasztok!

Mint itt mindenki más így magam is imádom a filmeket, sorozatokat. Szabadidőmben youtuberkedem és létre is hoztam egy lejátszási listát amely olyan film vélemény videókat tartamaz amiket moziból kijövet nemsokkal vettem fel. Azért nem írom, hogy film kritika mert én úgy vélem nincs jogom ítélkezni egy film felett. Elmondhatom mi tetszik ill. mi nem bennük, ergo alkothatok véleményt, de kritizálni nem hiszem, hogy mint laikus jogom lenne. :) Ha érdekel itt megnézhetitek a csatornámra eddig feltöltött filmekről készült vélemény videóim :) : https://www.youtube.com/playlist?list=PLi6qC0rHH6ZgZ_7M_uOU5WOeeTqzd3Jjs

Nagyon megörültem mikor láttam, hogy létre jött egy ilyen oldal is és egy ideje mikor van egy kis időm itt is kiöntöm a szívem egy-egy film vagy sorozat kapcsán. :D

58 Marvelek  (2023)

2024. 03. 17.
Továbbra is bejön!
Én nagyon bírom Brie Larsont ebben a szerepben. Továbbra is tök szerethető a karakter, és marad egy csomó nyitott kérdés, amikkel lehet folytatni és felhozni a sztorit. N... több»

80 Szahara  (1983)

2024. 02. 07.
Gagyi, de mégis klassz!
Igen, igen kissé gagyi volt itt-ott, de nekem, aki nagyon romantikus lélek, összességében nagyon tetszett! Jó volt a színészválogatás, és tetszett az arab kultúrába való ... több»
2019. 07. 25.
5 csillag...Hogy miért? Mindjárt kifejtem ;)
Erre a filmre 5 csillagot adtam. Ebben a kis videóban pedig részletesen kifejtem mi tetszett benne annyira: https://youtu.be/I9nzFBtnqzY... több»
2019. 07. 25.
5 csillag Hogy miért? Kifejtem lejebb ;)
Nálam ez a történet abszolút 5 csillagot érdemel. :) Ebben a videóban pedig részletesen kifejtem mik tetszettek benne és mik nem. ;) A VIDEÓ SPOILER MENTES: https://youtu... több»
2019. 01. 04.
Jó, de nem elég jó
Egész jó kis film volt. Látványba különösen. A story se volt rossz, de nem tudom valahogy még sem fogott megy annyira, hogy akár többször is újra nézzem.... több»
Szahara (1983)
Van Helsing (2016)
Tomb Raider (2018)
Vaiana (2016)