Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Sziasztok!

Mint itt mindenki más így magam is imádom a filmeket, sorozatokat. Szabadidőmben youtuberkedem és létre is hoztam egy lejátszási listát amely olyan film vélemény videókat tartamaz amiket moziból kijövet nemsokkal vettem fel. Azért nem írom, hogy film kritika mert én úgy vélem nincs jogom ítélkezni egy film felett. Elmondhatom mi tetszik ill. mi nem bennük, ergo alkothatok véleményt, de kritizálni nem hiszem, hogy mint laikus jogom lenne. :) Ha érdekel itt megnézhetitek a csatornámra eddig feltöltött filmekről készült vélemény videóim :) : https://www.youtube.com/playlist?list=PLi6qC0rHH6ZgZ_7M_uOU5WOeeTqzd3Jjs

Nagyon megörültem mikor láttam, hogy létre jött egy ilyen oldal is és egy ideje mikor van egy kis időm itt is kiöntöm a szívem egy-egy film vagy sorozat kapcsán. :D

2019. 07. 25.
5 csillag...Hogy miért? Mindjárt kifejtem ;)
Erre a filmre 5 csillagot adtam. Ebben a kis videóban pedig részletesen kifejtem mi tetszett benne annyira: https://youtu.be/I9nzFBtnqzY... több»
2019. 07. 25.
5 csillag Hogy miért? Kifejtem lejebb ;)
Nálam ez a történet abszolút 5 csillagot érdemel. :) Ebben a videóban pedig részletesen kifejtem mik tetszettek benne és mik nem. ;) A VIDEÓ SPOILER MENTES: https://youtu... több»
2019. 01. 04.
Jó, de nem elég jó
Egész jó kis film volt. Látványba különösen. A story se volt rossz, de nem tudom valahogy még sem fogott megy annyira, hogy akár többször is újra nézzem.... több»
Egy teljesen felesleges story
Látványban nagyon erős volt ám mivel Superman valójában nem halt meg, így egy teljesen felesleges film készült el. Véleményem szerint akkor lett volna ennek értelme ha Su... több»

85 Vaiana  (2016)

2016. 12. 12.
Ez egy csodaszép mese! Tesómmal csak ültünk a moziba és nem tudtuk hova legyünk :D :D A grafika hibátlan a történet csillagos ötös és a zene aláfestés...TE JÓ ÉG!!! :D Es... több»
Van Helsing (2016)
Tomb Raider (2018)
Vaiana (2016)
Quantico (2015)