Vakszerencse (2013)

Runner Runner

uniterra   2020. 09. 05.

Hirtelen semmi komoly nem jut eszembe. Megenztem s mivel nem kötött le, közben ezt azt csináltam.Szerintem igy sem maradtam le semmiről. Olyan háttérzajnak való film.

mamiéstöti2   2018. 12. 16.

A film mondanivalója nagyon modern és jelentős és az Affleck Timberlake páros is elég jól játszik benne.

hsanya182   2015. 05. 06.

Elgondolkoztam, hogy Justin Timberlake ilyen gyenge, vagy a film ennyire egyszerűen unalmas. Pókereseknek lehet jobban átjön a lényege! Egyszerű, egyszernézős, unalmas. A pozitívum, hogy a színészek karakterjei ott vannak ahol kell, BEN AFFLECK hozza... több»

rbernadett   2015. 04. 18.

Úristen ez a film mennyire rossz! Óriási bukta. Hiteltelen tele borzasztó alakításokkal.

macskulare   2015. 06. 10.

Helytállónak érzem itt az IMDB értékelést. Nekem tetszett, de nem az a többször nézős kategória. Karakterek jók benne, a történet sem annyira kiszámítható. Úgyhogy, ha éppen nem akad jobb ötlet, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Dorkateo   2016. 06. 30.

Belepörgettem. És nem trhiller. Semmi kiemelkedőt nem láttam benne, és kiszámítható volt.

superxaba   2015. 05. 06.

A vakszerencsére bízták ezt a filmet, olyan mintha csak véletlenül menne előre, mindenféle elképzeléstől mentesen. Csináltak egy pókerfilmet, mert nagy divat ez a fajta kártyajáték, de nagyon elbaltázták.

Habár a történt Costa Ricában játszódik, a filmet nagyobb részben Puerto Ricóban forgatták.

(rbernadett)