Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A mostohaapa (2009)

The Stepfather
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Eva Kollar   2021. 06. 12.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Akár jó is lehetett volna, de nekem teljesen úgy jött le, hogy az utolsó 15-20 percet összecsapták, de még olyan, mintha a főszereplő is ráunt volna: gyorsan legyünk túl az egészen. Ez azért is fura, mert a két fiatalabb gyerek otthon se volt, de már... több»

 
smith   2015. 05. 12.

0

Zseniális ez a film. Rég láttam ilyen jót. Gondolkodtam azon, hogy jó ötlet volt-e, hogy már az elején megtudjuk milyen a fő gonosz, de végül is arra jutottam, hogy igen, mert így végig él az ellenszenv iránta. Amúgy is nagyon irritáló ez a karakter.... több»

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Én egy meglehetősen gyenge, B-kategóriás remake filmre számítottam, mielőtt megnéztem volna és pozitívan csalódtam. Igaz, hogy elég sok minden kiszámítható benne (még a zene is néha előre jelez), de még így is nagyon tetszett.

 
zsfarkas   2016. 01. 14.

0

Nagyon megoszlóak a vélemények a filmmel kapcsolatban, ezért is néztem meg. Nekem tetszett a néhány üresjárat ellenére is. A feszültség végig fenn áll, izgalmas és leköti a figyelmet.

 
Tinetta   2020. 12. 30.

0

A tartalom alapján egy unalmas, szokásos, kiszámítható filmet vártam,de meglepett, mivel lekötötte a figyelmem. Ami miatt megnéztem, az értékelés volt, mert jó pontot kapott. Sajnos a való életben is vannak ilyen beteg emberek, talán ezért is tetszett ennyire a film, mert abszolút hihető volt a sztori. Ajánlom. :)