Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Hangulata egy kicsit lapos, de remek alkotás végig izgalmas és a végén megvan az a megfelelő csattanó amellyel mondhatjuk, hogy egyedülállót sikerült alkotni.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Számomra az év legvártabb filmje volt. Nagyon szeretem a korrupt zsarus filmeket. igazából nem volt rossz, de nem volt ereje. Nem volt feszültség, sem csavarok. A történet is nagyon egyszerű volt.


 
MMcFly2015   2016. 05. 11.

Nem hibátlan, de mèg így is egy jó fajta akciófilmről, krimiről van szó. Nagyon jól bemutaott bankrablással kezdődik, majd a közepèn annyi szálat -meg új dolgot akarnak beleerőltetni, hogy nèhol kusza lesz a törtènet, majd egy darabig le is ül. A vège ismèt egy fordulatos, izgalmas befejezèshez vezet, ami megmenti a filmet. A szereplőgárda káprázatos. Szinte már túl sokan vannak. Talán nekik köszönhető, hogy egy közepes filmnèl jobb legyen. Aaron Paul drogos karaktere, ès Casey Afleck lazasága nagyon jó. Talán Cate Winslet giccses szerepe nem jött be, de ő keveset tűnt fel. Összessègèben, mindenkèpp èrdemes megnèzni, annak ellenère, hogy sok jelenet ismerős lehet egy règebbi nagy filmből, kicsit koppintás szagù, de a sztárparádè, ès a törtènet a közel 2 órájával, biztos hagy egyfajta pozitív csalódást.

 
hsanya182   2016. 09. 04.

Erős korrupt rendőrös sztori. Van benne pár erősebb akció jelenet. Megéri megnézni, erős bankrablós thriller. Viszont van benne egy kis vontatottság, ezért lehet nem kezdeném újranézni...

 
Artemisia   2017. 12. 15.

Az alapsztori meglehetősen jó, a hangulat is adott, kb.a 15.perc után teljesen szétesik a narratíva,nem igazán tudjuk hogy ki kivel van és mit miért csinál.A karakterek közepesek,egyedül Kate Winslet játékát tudnám kiemelni, mint megszoktuk tőle végig leköti a néző figyelmét, bár nem nyilik lehetősége teljesen kibontakozni. Miatta 3 csillag,amúgy kevesebb lenne.

Anthony Mackie
Aaron Paul
Clifton Collins, Jr.
Aaron Paul
Aaron Paul
Clifton Collins, Jr.
Anthony Mackie
Clifton Collins, Jr.
Kate Winslet
Gal Gadot
Kate Winslet
Kate Winslet
Kate Winslet
Chiwetel Ejiofor
 
A Triple 9 tehát - bármennyire is szerettem volna - nem lett kiemelkedő darab, de maximális hatásofokon pörög, és méltán emelhető oda a műfaj legjobbjai közé. 8/10 több»
 
"A rendőrség tényleg ennyire impotens lesz egy nagyvárosban, ha valahol beérkezik a triple 9 kód? Nos, ha ez hasonlóan működne a valóságban, én nem hoznám nyilvánosságra, még filmben sem. Nem kell ötleteket adni a bűnözőknek! :)" több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.