Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Banki meló (2008)

The Bank Job
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Jason Statham
Stephen Campbell Moore
James Faulkner
Alki David
Daniel Mays
Jason Statham
Saffron Burrows
David Suchet
Craig Fairbrass

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Statham egyszerűen nem tudja színészileg hozni, amit elvárnak tőle. Nem is értem, milyen respektje lehet neki trutyivúdban, hogy időről-időre neki adjanak valami főszerepet. Itt is botrányosan rossz, mint maga a film.

 
Berto49   2018. 09. 09.

0

Azt kell ismerni, hogy az a film, amelyben a volt modell, Jason Statham szerepel nem sorolható a lila művészfilmek közé. Statham erőssége az akció, a verekedés, a zúzás, ezeket kiválóan űzi. Van azonban két olyan filmje is, amelyekben próbálkozott a ... több»

 
7ETEDIK   2019. 10. 27.

0

Nagyon jó kis film, ami tökéletesen megmutatja milyen romlott világban is élünk. Erre a legjobb példa Poirot, azaz David Suchet szavai: - Tudja, én elég sötéten látom ezt a világot. Szerintem a velejéig aljas, romlott és korrupt...

 
andor50   2016. 04. 18.

0

Többen is ajánlották már ezt a filmet, de sajnos úgy érzem, vannak jobbak is a műfajban. Mármint a jobbak alatt talán a pörgősebbeket értem, mert szerintem ebben a témában nagyon fontos a tempó. Emiatt engem nem is fogott meg annyira sajnos, és ezt nagyon sajnálom, mert nagyon vártam, hogy sort tudjak keríteni a filmre.

 
VK   2017. 05. 04.

0

Nagyon jó filmnek tartom. Kiváló színészek szerepelnek benne, akik hitelesen, profin alakítanak. Fordulatos, izgalmas, cselekményes akció-thriller. Ajánlom!

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Nos erre azt tudom mondani, hogy ülj le 1-es. Ezt a csillagot is kapja majd mivel nem jött át az az érzés amit nyújtani akart. Szerintem kicsit jobban is megfoghatták volna a történet menetét mint ahogy azt tették.

 
Manson   2016. 10. 17.

0

Összetett, jó film, a kategóriában a jobbak között van. Nagyon jól alakító, profi színészek vannak benne. Jól összerakott, izgalmas, fordulatos film, ami végig leköti a nézőt!

A film összbevétele 30 028 592 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a rendező megérkezett a bordélyházas jelenet fogatására, megdöbbenve tapasztalta, hogy a szereplő lányok szőrtelenítettek: ez egyáltalán nem volt jellemző az 1971-es divatra.

(SódóGA)
 

Jason Statham már azelőtt aláírt a produkcióhoz, mielőtt kiderült volna, melyik stúdió fogja leforgatni.

(SódóGA)
 

A filmben Mick Jagger banktisztviselőként tűnik fel.

(SódóGA)
 

A film eredeti címe Baker Street volt.

(SódóGA)
 

A földalattiban játszódó jelenetet az Aldwychen kellett felvenni, mert a 80-as évek elején átépítették a Tottenham Court Road állomást, ahol az eredeti történet játszódik.

(SódóGA)