Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Banki meló (2008)

The Bank Job
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Jason Statham
Stephen Campbell Moore
James Faulkner
Alki David
Daniel Mays
Jason Statham
Saffron Burrows
David Suchet
Craig Fairbrass

Videók (1)

 
Lalee19   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

2

Roger Donaldson kreálmánya, mely követi picikét Guy Ritchie jellegét. Betéblábolhatunk vele az 1970-es évek Londonjába, a légkört hellyel-közzel éreztem, olykor meg semennyire nem. Roger Banki melójának nincs akkora húzóereje, óriási csavarokat sem spékelt bele, amit lehet a forgatókönyv gyengeségére kellene írni.

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

0

Statham egyszerűen nem tudja színészileg hozni, amit elvárnak tőle. Nem is értem, milyen respektje lehet neki trutyivúdban, hogy időről-időre neki adjanak valami főszerepet. Itt is botrányosan rossz, mint maga a film.

 
Berto49   2018. 09. 09.

0

Azt kell ismerni, hogy az a film, amelyben a volt modell, Jason Statham szerepel nem sorolható a lila művészfilmek közé. Statham erőssége az akció, a verekedés, a zúzás, ezeket kiválóan űzi. Van azonban két olyan filmje is, amelyekben próbálkozott a ... több»

 
HE7EDIK   2019. 10. 27.

0

Nagyon jó kis film, ami tökéletesen megmutatja milyen romlott világban is élünk. Erre a legjobb példa Poirot, azaz David Suchet szavai: - Tudja, én elég sötéten látom ezt a világot. Szerintem a velejéig aljas, romlott és korrupt...

 
andor50   2016. 04. 18.

0

Többen is ajánlották már ezt a filmet, de sajnos úgy érzem, vannak jobbak is a műfajban. Mármint a jobbak alatt talán a pörgősebbeket értem, mert szerintem ebben a témában nagyon fontos a tempó. Emiatt engem nem is fogott meg annyira sajnos, és ezt nagyon sajnálom, mert nagyon vártam, hogy sort tudjak keríteni a filmre.

 
Edeske   2016. 06. 13.

0

Átlagos krimi, amit Jason Stathamtől megszoktunk. Semmi extra, semmi újdonság, de azért egyszer nézhető. Sokat azonban ne várjatok tőle! Kiszámítható film.

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Nos erre azt tudom mondani, hogy ülj le 1-es. Ezt a csillagot is kapja majd mivel nem jött át az az érzés amit nyújtani akart. Szerintem kicsit jobban is megfoghatták volna a történet menetét mint ahogy azt tették.

A film összbevétele 30 028 592 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a rendező megérkezett a bordélyházas jelenet fogatására, megdöbbenve tapasztalta, hogy a szereplő lányok szőrtelenítettek: ez egyáltalán nem volt jellemző az 1971-es divatra.

(SódóGA)
 

Jason Statham már azelőtt aláírt a produkcióhoz, mielőtt kiderült volna, melyik stúdió fogja leforgatni.

(SódóGA)
 

A filmben Mick Jagger banktisztviselőként tűnik fel.

(SódóGA)
 

A film eredeti címe Baker Street volt.

(SódóGA)
 

A földalattiban játszódó jelenetet az Aldwychen kellett felvenni, mert a 80-as évek elején átépítették a Tottenham Court Road állomást, ahol az eredeti történet játszódik.

(SódóGA)