55% 96 szavazat
Tuti szajré

Tuti szajré

Empire State
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
Videók
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Miután Chris Potamitis (Liam Hemsworth) elbukott a Rendőr Akadémia felvételijén, biztonsági őrnek áll az Empire State nevű pénzszállító cégnél. Minden jól megy, egészen addig, amíg a srác el nem követ egy nagy hibát: legjobb barátjának, Eddie-nek (Michael Angarano) mesél a cég laza biztonsági előírásairól, így akaratlanul is belekeveredik Amerika történelmének legnagyobb pénzrablásába. És ha mindez még nem volna elég, James Ransone (Dwayne Johnson), a New York-i Rendőrkapitányság veterán nyomozója is a nyomában van és csak arra vár, hogy nyakon csípje őt.

Rendező: Dito Montiel
Forgatókönyvíró: Adam Mazer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.12.04.
 
2022.12.30 uniterra

legújabb vélemény

Tetszett.

0
 
2017.05.02 mamiéstöti2

Nagyon nagy csalódás volt, The Rock legpocsékabb filmje, inkább elnézegetem pillangószárnyakkal a hátán és film hangulata is kiábrándító pláne a befejezés.

0
 
2015.12.08 Hangus

Egyjó kis pörgős akció film,nem is kell mondanom hogy Dwayne megint kemény szerepet kapott.Liam kicsit fiatalabb színész de ennek ellenére jól játszotta a biztonsági őr szerepet és a film végére egész ügyes is lett ahogy megakadályozta a rablást.

0

A film összbevétele 1 212 500 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet New Orleans-ben, New Yorkban és a kanadai Torontoban forgatták.Szerző: dulkap

#2
 

Az első három rendezése után ez az első olyan Sylvester Stallone film, amiben nem játszik Channing Tatum. Szerző: dulkap

#3