Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

A fülke (2002)

Phone Booth
Filmadatlap
 
26
Szereplők
45
Vélemények
29
Képek
2
Videók
 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 03. 08.

legújabb vélemény

1
Colin Farrell egyik legjobb alakítása

Úgy gondolom, hogy egy remek forgatókönyvet írtak ehhez a filmhez, a hangulata feszült volt. Nagyon különös volt látni, hogy mennyi minden történhet egy telefonfülkében. Mint az köztudott, Alfred Hitchcock szeretett szűk helyeken forgatni, kicsit az ő filmjeire emlékeztet...

 
Varga_Júlia   2020. 08. 30.

1

Egy jó ötletre épülő film, már az elején borítékolható csavarral, amiben az ember hol élvezettel, hogy őszinte sajnálattal nézi a főhős vergődését a komoly morális dilemmák között. Persze minél többször nézzük újra, illetve ahogy telik felette az idő... több»


 
GedyPapa   2017. 03. 09.

1

Kiválóan sikerült film, ami elkap és nem ereszt. A megtekintése után rögtön másként tekintesz egy utcai telefonfülkére. Farrell nagyon jól hozza a szerepet, viszont nekem Whitaker volt benne abszolút best, hiszen a rend éber őreként próbál rendet ten... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Iszonyat jó film, érdekessége, hogy végig egy telefonfülkébe játszódik. Nagyon sok újdonsággal és egyedi megoldással találkozhatunk a filmben. Nagyon jó szereposztás, példaértékű vágási munkálatok 10/10

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Collin Farrell itt most nem érte el nálam azt a bizonyos szintet amit mindig hozni szokott. Mondhatni harmat gyengére sikeredett és ez nem volt bejövős. Hiányzott belőle az a bizonyos szikra ami izgalmassá varázsolhatta volna.

 
Berto49   2018. 08. 04.

0

Teljesen egyedi thriller, amely az egy helyszínen játszódó történet ellenére óhatatlanul is mindvégig leköti a néző figyelmét. Egy folyton hazudozó, nagymenő médiatanácsadóról (Colin Farrell szerintem legjobb alakítása) fokozatosan lefoszlik minden f... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Nagyon tetszett ez a film. A film cselekményvezetése, a kamerák mozgása, beállítása, a zene, a színészek játéka, mind mind emelte a film feszültségét, és a kiszolgáltatottság érzését. S ez volt az ami nekem bejött. Nagyon jó volt, hogy a film már az ... több»

Galéria (29)

Videók (2)

A film összbevétele 97 837 138 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Colin Farrell és Joel Schumacher második közös filmje, az első a Tigrisek földjén (2000) volt.

(Thibo84)
 

Nicolas Cage és Tom Cruise neve szintén felmerült Stu szerepére.

(Thibo84)
 

Ray Liotta lemondta Ed Ramey kapitány szerepét.

(Thibo84)
 

Mark Wahlberg visszautasította Stu szerepét, hogy A majmok bolygója (2001) című filmben szerepeljen.

(Thibo84)
 

Will Smith neve is felmerült egy pillanatra a főszerepre.

(Thibo84)
 

Jim Carrey állítólag érdeklődést mutatott a főszerep iránt.

(Thibo84)
 

Az orvlövész részeit eredetileg Ron Eldarddal vették fel, helyére viszont Kiefer Sutherland került, így azokat a jeleneteket újravették.

(Thibo84)
 

Szerették volna, ha Mel Gibson is szerepel a filmben, sőt a forgatókönyvíróknak is adtak néhány hasznos javaslatot, hogyan kerülhetne bele, de végül nem vállalta.

(Thibo84)
 

Minden szereplőnek fülhallgatója és rádiós mikrofonjai voltak, így hallhatták, mit csinálnak a többiek.

(Thibo84)
 

Jared Leto is szerepel a filmben, színészként játszik a "Drockula" színházi produkciójában. Az ő és Colin Farrell karakterének rövid jelenetét egy sikátorban törölték, de visszarakták, amikor televízióban sugározták.

(Thibo84)