Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%

A fülke (2002)

Phone Booth
Filmadatlap
 
26
Szereplők
44
Vélemények
29
Képek
2
Videók
A fülke
 
Tajti Zsuzsanna   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Nagyon ötletes és tanulságos.

 
Varga_Júlia   2020. 08. 30.

Egy jó ötletre épülő film, már az elején borítékolható csavarral, amiben az ember hol élvezettel, hogy őszinte sajnálattal nézi a főhős vergődését a komoly morális dilemmák között. Persze minél többször nézzük újra, illetve ahogy telik felette az idő... több»


 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Iszonyat jó film, érdekessége, hogy végig egy telefonfülkébe játszódik. Nagyon sok újdonsággal és egyedi megoldással találkozhatunk a filmben. Nagyon jó szereposztás, példaértékű vágási munkálatok 10/10

 
Deku   2017. 07. 25.

Collin Farrell itt most nem érte el nálam azt a bizonyos szintet amit mindig hozni szokott. Mondhatni harmat gyengére sikeredett és ez nem volt bejövős. Hiányzott belőle az a bizonyos szikra ami izgalmassá varázsolhatta volna.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Kiválóan sikerült film, ami elkap és nem ereszt. A megtekintése után rögtön másként tekintesz egy utcai telefonfülkére. Farrell nagyon jól hozza a szerepet, viszont nekem Whitaker volt benne abszolút best, hiszen a rend éber őreként próbál rendet ten... több»

 
Berto49   2018. 08. 04.

Teljesen egyedi thriller, amely az egy helyszínen játszódó történet ellenére óhatatlanul is mindvégig leköti a néző figyelmét. Egy folyton hazudozó, nagymenő médiatanácsadóról (Colin Farrell szerintem legjobb alakítása) fokozatosan lefoszlik minden f... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Nagyon tetszett ez a film. A film cselekményvezetése, a kamerák mozgása, beállítása, a zene, a színészek játéka, mind mind emelte a film feszültségét, és a kiszolgáltatottság érzését. S ez volt az ami nekem bejött. Nagyon jó volt, hogy a film már az ... több»

Galéria (29)

Videók (2)

A film összbevétele 97 837 138 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Colin Farrell és Joel Schumacher második közös filmje, az első a Tigrisek földjén (2000) volt.

(Thibo84)
 

Nicolas Cage és Tom Cruise neve szintén felmerült Stu szerepére.

(Thibo84)
 

Ray Liotta lemondta Ed Ramey kapitány szerepét.

(Thibo84)
 

Mark Wahlberg visszautasította Stu szerepét, hogy A majmok bolygója (2001) című filmben szerepeljen.

(Thibo84)
 

Will Smith neve is felmerült egy pillanatra a főszerepre.

(Thibo84)
 

Jim Carrey állítólag érdeklődést mutatott a főszerep iránt.

(Thibo84)
 

Az orvlövész részeit eredetileg Ron Eldarddal vették fel, helyére viszont Kiefer Sutherland került, így azokat a jeleneteket újravették.

(Thibo84)
 

Szerették volna, ha Mel Gibson is szerepel a filmben, sőt a forgatókönyvíróknak is adtak néhány hasznos javaslatot, hogyan kerülhetne bele, de végül nem vállalta.

(Thibo84)
 

Minden szereplőnek fülhallgatója és rádiós mikrofonjai voltak, így hallhatták, mit csinálnak a többiek.

(Thibo84)
 

Jared Leto is szerepel a filmben, színészként játszik a "Drockula" színházi produkciójában. Az ő és Colin Farrell karakterének rövid jelenetét egy sikátorban törölték, de visszarakták, amikor televízióban sugározták.

(Thibo84)