Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
21
Képek
22
Videók
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Brie Larson
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Jessica Lange
Brie Larson
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Alvin Ing
Anthony Kelley
Mark Wahlberg
John Goodman
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Anthony Kelley
Richard Schiff
Mark Wahlberg
Jessica Lange
John Goodman
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Domenick Lombardozzi
John Goodman
Mark Wahlberg
 
Attila G.   2019. 04. 14.

legújabb vélemény

Mi a tanulság? (Különös ráébredések)

Őszintén szólva ez a film kissé össze zavart. Több okból is. Mark Wahlberg-et azóta utálom, amióta a Sivatagi cápákban című filmben először megláttam - illetve elvileg utálom. Pedig amúgy a Sivatagi cápákat zseniális filmnek tartom, vagy tartottam. Csak Wahlberg-et valahogy olyan ronda színésznek tartom - vagy legalábbis tartottam -; valami nagyon irritált benne, nehéz lenne megfogalmazni. Valahogy olyan üres tekintetűnek tartottam. Meg olyan furcsa volt, ahogy a fehérnemű-modellségből belecsöppent a színészet világába. Ennek ellenére a Sivatagi cápák után még 6 filmjét láttam moziban; pontosabban 6 olyan filmet, amikben szerepelt - nem miatta ültem be ezekbe a filmekre; ő amolyan járulékos... több»

 
hsanya182   2015. 05. 15.

A film inkább egy dráma! Egy egyetemi tanár szánalmas élete... Nekem Mark Wahlberg szinészi játéka teccik. Vannak nagyon jó filozófikus, tanulságos mondatai a filmben. És a film végén egy pozitív jellemfejlődés bearanyozza azért... Egy laza egyszernézős hétvégi unatkozós filmnek megéri ;) :)


 
Orosz István   2016. 05. 27.

Nekem tetszett van benne tanulság van mondani valója, amit nem írok le mert mindenkinek magának kell rájönnie. Ez szerintem érdemes megnézni gazdagabb lesz tőle az ember.

 
Szilonka   2017. 10. 19.

Mark Wahlberget bírom, de ez a film nem nyerte el a tetszésemet. Elég lassan építkezik, úgy várja már az ember, hogy történjen valami, majd a közepén ráébred, hogy csak ennyi a sztori.

 
macskulare   2015. 06. 11.

Kicsit több mint egy hazárdjátékos krimi film! Egy tipikus amerikai elveszett szerencsejátékos tanárként indul a filmbeli főhősünk, aki nem tud nemet mondani a játékszenvedélyének. Nem nagyon teccett...De pozitív csalódás lesz a filmből, felemeli a főhősünket. Pozitív hangvételű filmdráma, megmutatja meg tud szabadulni a múltjától...

A film összbevétele 39 280 992 dollár volt (imdb.com).

 

39,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 25-31 millió dollár között van.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.