Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Az olasz meló (2003)

The Italian Job
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Közepes film sok sztárral és feltörekvő színésszel, akik mára befutottak egyszer meglehet nézni.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nem lett egy nagyon nagy durranás igazából. Viszont ez a tény nem rontott a filmen, egynek tökéletesen megteszi. Egyszerű közepes kategória de szerethető.


 
Berto49   2017. 06. 14.

Többször nézhető darabja a rablásos filmeknek. Első változata azonos címen 1969-ben készült. A remake jellemzői: remek szereplőgárda, elsőként Theron-t említem, szépsége és a film szerinti ügyessége kiemelkedő. Edward Norton nem először negatív szereplőként, ahogy a debütáló filmjében, a „Legbelső félelem”-ben is. A kedvenceim közül ő az egyik, aki minden filmjében egyenletesen jó (van amikor fantasztikus) teljesítményt nyújt. A filmben a két precízen kitervelt és megvalósított rablás mellett a humor is helyet kér, köszönhetően a bandatagok különleges képességeinek. A robbantó mániás Bal fül (Mos Def), a Szépfiú Rob (Jason Statham), a sofőrzseni, akinek egyetlen pillantásától megremeg a lányok lába, és rögtön ágyba kerülnek Rob kíséretében, vagy a számítógépek varázslója, Lyle, akinek adjuk meg a tiszteletet, hiszen ő az igazi „Napster”!

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Mindent összevetve nem rossz kis film ez. Végülis izgalmas volt és pörgős, valami ilyesmire számítottam. Tulajdonképpen nem volt egy hatalmas durranás, de laza vasárnapi mókának megfelel, bár voltak benne nevetséges habibabi jelenetek, a célnak megfelelt. Könnyed, szórakoztató akciófilm. Jó pasik, csini Charlize Theron, Happy end! :)

 
Szilonka   2017. 10. 19.

Amikor volt hangulatom a filmhez, pont egy ilyen darabra vágytam. Elég egyszerű a története, de kedvelhető nem kell sokat agyalni rajta és nem izgulja szét magát rajta az ember.

Jason Statham
Edward Norton
 

A film 176 millió dolláros bevételt ért el.

(LionelMessi10 )
 

A film költségvetése 60 millió dollár volt.

(LionelMessi10 )
 

A kaszkadőrmutatványok egy részét a színészek hajtották végre.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.