Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Az olasz meló (2003)

The Italian Job
Filmadatlap
 
28
Szereplők
30
Vélemények
18
Képek
2
Videók
Az olasz meló
Jason Statham
Edward Norton
 
sabnock666   2019. 09. 04.

legújabb vélemény

Nem egy nagy szám,teljesen tucatfilm,tucat történettel.Theron legalább jól nézett ki benne,de max ennyi a pozitívum! Felejtős mozi!

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Közepes film sok sztárral és feltörekvő színésszel, akik mára befutottak egyszer meglehet nézni.


 
indingo   2019. 02. 13.

Rablás átverésekkel és némi izgalommal. Tulajdonképpen többször is nézhető főleg azért hogy mindig más részleteket fedezzünk fel, amire az előznél nem figyeltünk fel.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nem lett egy nagyon nagy durranás igazából. Viszont ez a tény nem rontott a filmen, egynek tökéletesen megteszi. Egyszerű közepes kategória de szerethető.

 
Berto49   2017. 06. 14.

Többször nézhető darabja a rablásos filmeknek. Első változata azonos címen 1969-ben készült. A remake jellemzői: remek szereplőgárda, elsőként Theron-t említem, szépsége és a film szerinti ügyessége kiemelkedő. Edward Norton nem először negatív szereplőként, ahogy a debütáló filmjében, a „Legbelső félelem”-ben is. A kedvenceim közül ő az egyik, aki minden filmjében egyenletesen jó (van amikor fantasztikus) teljesítményt nyújt. A filmben a két precízen kitervelt és megvalósított rablás mellett a humor is helyet kér, köszönhetően a bandatagok különleges képességeinek. A robbantó mániás Bal fül (Mos Def), a Szépfiú Rob (Jason Statham), a sofőrzseni, akinek egyetlen pillantásától megremeg a lányok lába, és rögtön ágyba kerülnek Rob kíséretében, vagy a számítógépek varázslója, Lyle, akinek adjuk meg a tiszteletet, hiszen ő az igazi „Napster”!

A film összbevétele 176 070 171 dollár volt (imdb.com).

 

A film 176 millió dolláros bevételt ért el.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 60 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A kaszkadőrmutatványok egy részét a színészek hajtották végre.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.