Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Elárulva
 
indingo   2019. 02. 05.

legújabb vélemény

Egyáltalán nem nem tetszett pedig az indulás izgalmas aztán ugrunk az időben és átcsap egy más fajta történetbe, ami még jó is lehetne, de csupa olyan eszközt használ ami kiszámítható előre tudjuk, hogy mi lesz a következő esemény, így elég fanyalogva néztem és a vége sem volt poénos.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Akciódús és eléggé abszurd film, melyből leginkább az intelektualitás hiányzott, de egyszer mindenképp érdemes megnézni.


 
Lord British   2015. 06. 19.

Egyszer nézhető akciófilm, semmi több. Van benne 1-2 izgalmasabb rész, de a lapos történet és a jellegtelen karakterek miatt ezek sem túl jelentősek. Talán a zene segít picit a filmen és Cage, ennyi.

 
Luxury   2015. 12. 29.

Picit lapos és unalmas, vontatott film. Engem nem igazán nyűgözött le. Vannak benne látványos elemek, de ezenkívül semmi több, vannak ettől sokkal jobbak is.

 
Bimbi   2015. 02. 12.

Kicsit tucat akciófilm, de nem rossz. Egyszer meg lehet nézni. Nicolas Cage hozza a formáját, de aki eddig nem látta, annak nem tudom jó szívvel ajánlani, talál ettől jobbakat is bőven.

A film összbevétele 2 106 557 dollár volt (imdb.com).

 

Clive Owen és Jason Statham neve is felmerült a főszerepre.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.