Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nem volt, rossz bár kicsit agyzsibbasztó de érdekesen mutatják be a méhek társadalmát. Mondani valója is van, hogy a méheknek milyen fontos szerepe van az életben, pl a virágok és növények beporzásához.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Kicsit hajaz az Egy bogár élete című mesére, de végül is egy kedvelhető történet. Szépek a figurák és a története sem túl gyerekes. Aranyos a kis méhecske.


 
NFG   2018. 03. 30.

Szerintem nagyon aranyos kis mese! Valamint kiemelném, hogy tanulságos! Igazán pozitívnak tartom, hogy felhívja a figyelmet a méhek fontosságára! Én ajánlatosnak tartom megnézni!

 
kevelin   2018. 03. 07.

Átlagos film, átlagos megoldásokkal. Egy gyereknek persze nagyon szórakoztató a méhek életének ez a fajta bemutatása, de egy felnőtte már kevésbé köt le a film. Minden esetre megnéztem, többször nem fogom.

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

Nagyon klassz, vicces mese. Az alapötlet, hogy a méhek beperlik az embereket, hogy ellopják a méheket és kihasználják őket, egyszerűen zseniális. És hogy a mesében meg is nyerik a pert az még zseniálisabb:D Tökéletesen szórakoztató kis vicces animáció kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Jeffrey Katzenberg egy évtizedet szentelt annak, hogy Seinfeld-et megszerezze az egyik animációs filmjéhez, aki a fellépései miatt elfoglalt volt.

(Snowball )
 

4 évbe került, mire elkészítették a filmet.

(Snowball )
 

A film egy valóságon alapuló problémát próbálna kezelni amit a "kolónia összeomlás" -nak hívtak. 2007-ben nagyon sok méh pusztult el tavasszal.

(Snowball )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.