Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Mézengúz (2007)

Bee Movie
Filmadatlap
 
31
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Nagyon szuper kis mozi,a fiam egyik kedvenc meséje volt,és én is rengetegszer láttam.Barry eszméletlen aranyos,karakán kis fickó,aki eléri a céljait,mert annyira szeretné,és tesz is érte.Vicces,élvezhető animációs mese.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Nem volt, rossz bár kicsit agyzsibbasztó de érdekesen mutatják be a méhek társadalmát. Mondani valója is van, hogy a méheknek milyen fontos szerepe van az életben, pl a virágok és növények beporzásához.


 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Kicsit hajaz az Egy bogár élete című mesére, de végül is egy kedvelhető történet. Szépek a figurák és a története sem túl gyerekes. Aranyos a kis méhecske.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Nagyon aranyos mese. Méhek akik rájönnek hogy az emberek kizsákmányolják őket és ezért törvényes úton pereskedni kezdenek kárpótlásért. Haláli történet. Vicces, pörgős és kellemes kikapcsolódás az egész családnak.

 
kevelin   2018. 03. 07.

0

Átlagos film, átlagos megoldásokkal. Egy gyereknek persze nagyon szórakoztató a méhek életének ez a fajta bemutatása, de egy felnőtte már kevésbé köt le a film. Minden esetre megnéztem, többször nem fogom.

 
NFG   2018. 03. 30.

0

Szerintem nagyon aranyos kis mese! Valamint kiemelném, hogy tanulságos! Igazán pozitívnak tartom, hogy felhívja a figyelmet a méhek fontosságára! Én ajánlatosnak tartom megnézni!

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

0

Nagyon klassz, vicces mese. Az alapötlet, hogy a méhek beperlik az embereket, hogy ellopják a méheket és kihasználják őket, egyszerűen zseniális. És hogy a mesében meg is nyerik a pert az még zseniálisabb:D Tökéletesen szórakoztató kis vicces animáció kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Galéria (13)

Videók (1)

A film összbevétele 287 594 577 dollár volt (imdb.com).

 

Jeffrey Katzenberg egy évtizedet szentelt annak, hogy Seinfeld-et megszerezze az egyik animációs filmjéhez, aki a fellépései miatt elfoglalt volt.

(Archívum)
 

4 évbe került, mire elkészítették a filmet.

(Archívum)
 

A film egy valóságon alapuló problémát próbálna kezelni amit a "kolónia összeomlás" -nak hívtak. 2007-ben nagyon sok méh pusztult el tavasszal.

(Archívum)
 

Jerry Seinfeld az ötletgazda lett a főkarakter hangja is.

(Archívum)
 

A film ötlete egy komikustól Jerry Seinfeld-től származik.

(Archívum)
 

A rendezők Simon J. Smith és Steve Hickner akik kiadták az "Egyiptom hercege" és a "Madagaszkár pingvinjei" filmeket.

(Archívum)
 

A Mézengúz filmet 2007 második felében adták ki és ez volt a 15. Dreamworks mozifilm ugyanabban az évben.

(Archívum)
 

A film eredetileg élőszereplős lett volna, de Steven Spielberg javaslatára inkább váltottak.

(kázsé)
 

A film elején mutatnak egy pár tornacipőt, ami állítólag Barryé. A valóságban Jerry Seinfeldnek állítólag több mint 500 tornacipője van.

(kázsé)
 

Jerry Seinfeld saját elmondása szerint először mint egy viccet említette a film ötletét Steven Spielbergnek, aki viszont imádta azt.

(kázsé)