Madagaszkár

Madagascar

2016.04.18 Kata

Nagyon szerettem, rengeteg poénnal van tele és határozottan pozitív az üzenete. Én már körülbelül tízszer is láttam, de mégsem unom. Már csak a vicces állatok miatt is megéri megnézni és a mindenki által ismert dalbetét miatt is.

2016.03.26 Yoniki

Régen szerettem, most már lehet nem mondanám ugyanezt felnőttesebb fejjel, de a Riszálom úgyis úgyis egy felejthetetlen meseszám lesz úgy hiszem :)

2016.02.13 domi1229

Nagyon jó kis mese, vicces jelentekkel és nagyszerű karakterekkel és hangokkal. Valahányszor megnézem mindig elkezdem énekelni a Julien király dalát. Igazi családi mozi akár a folytatásai :)

2015.03.31 epeeer

Szerintem nagyon jó film, nagyon nagyon szórakoztató! Izgalmas és vicces, remek sztorit kerekítettek a már ismert karakterek köré. A pingvinek a kedvenceim!

2016.02.10 kasztni

Egyáltalán nem tudtam szeretni ezt a filmet, mert a karakterek idegesítően viccesek próbálnak lenni, és egyébként meg fogságban született állatok honnan tudnák, hogy nekik a vadonban jobb lesz. Béna sztori, béna karakterek, béna csavarok és béna rend... Több

2015.02.15 FEZS

Nagyon vicces, és eseménydús film. Kedvenc szereplőim a pingvinek, így örülök, hogy készítettek róluk egy külön filmet.

2018.10.14 dannab24

Aranyos animációs film.

2015.02.15 FCSZ

Egész jó film, jól választott karakterekkel, bár már néha vontattot a túlzott poénkodás miatt.

2018.07.21 Labodix

Kedves, aranyos és nagyon vicces film. Nem több, de nem is akar az lenni! :)

2016.06.11 FunBoi

Próbáltam szeretni, de annyira gagyi, hogy nem ment. Nem nevettem, csak alig vártam, hogy legyen már vége. Nem tetszettek sem az állatok, sem az, amit és ahogyan mondják, a pingvinek meg, akiket mindenki sztárolt, rettentesen gyengén viszik végig a t... Több

2015.01.23 JamesBont

A történet még lehetne érdekes is, de a túlzott poénkodás tönkreteszi a hangulatot, ez nem humor, hanem blődli. Stand up comedy egy állatkertben. Szánalmas.

2016.05.14 Misiszalanics

Zseniális Nagyon tetszet ez a mese nagyom vicces volt nem csak a kicsiknek jo hanem a nagyoknak is! Kedvencem a pukizós rész!!

2016.07.27 Neth

Az egyik legjobb állatos animációk egyike. Nagyon szeretem benne mai napig mind a hipochonder zsiráfot, mind a világot látni vágyó zebrát.:) Szórakoztatóan összerakott mese lett, amit nem csak a gyerekek élvezhetnek.