Nagyon szerettem, rengeteg poénnal van tele és határozottan pozitív az üzenete. Én már körülbelül tízszer is láttam, de mégsem unom. Már csak a vicces állatok miatt is megéri megnézni és a mindenki által ismert dalbetét miatt is.
Régen szerettem, most már lehet nem mondanám ugyanezt felnőttesebb fejjel, de a Riszálom úgyis úgyis egy felejthetetlen meseszám lesz úgy hiszem :)
Nagyon jó kis mese, vicces jelentekkel és nagyszerű karakterekkel és hangokkal. Valahányszor megnézem mindig elkezdem énekelni a Julien király dalát. Igazi családi mozi akár a folytatásai :)
Szerintem nagyon jó film, nagyon nagyon szórakoztató! Izgalmas és vicces, remek sztorit kerekítettek a már ismert karakterek köré. A pingvinek a kedvenceim!
Egyáltalán nem tudtam szeretni ezt a filmet, mert a karakterek idegesítően viccesek próbálnak lenni, és egyébként meg fogságban született állatok honnan tudnák, hogy nekik a vadonban jobb lesz. Béna sztori, béna karakterek, béna csavarok és béna rend... Több
Nagyon vicces, és eseménydús film. Kedvenc szereplőim a pingvinek, így örülök, hogy készítettek róluk egy külön filmet.
Próbáltam szeretni, de annyira gagyi, hogy nem ment. Nem nevettem, csak alig vártam, hogy legyen már vége. Nem tetszettek sem az állatok, sem az, amit és ahogyan mondják, a pingvinek meg, akiket mindenki sztárolt, rettentesen gyengén viszik végig a t... Több
A történet még lehetne érdekes is, de a túlzott poénkodás tönkreteszi a hangulatot, ez nem humor, hanem blődli. Stand up comedy egy állatkertben. Szánalmas.
Zseniális Nagyon tetszet ez a mese nagyom vicces volt nem csak a kicsiknek jo hanem a nagyoknak is! Kedvencem a pukizós rész!!