Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Olaf karácsonyi kalandja (2017)

Olaf's Frozen Adventure
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
7
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Nagyon édes rövidfilm. Tanulságok kis mese a szeretetről és nem az számít a boldogsághoz, hogy tulajdonban éppen mi van, hanem a család, a hagyományok. Szegény Olaf jó sokat kűzdött ahhoz, hogy ez kiderüljön a lánytesók számára is. Vicces, pörgős kis rövidfilm.

 
indingo   2017. 12. 05.

Helyes mese volt, most Olaffal a középpontban. A dalok annyira nem voltak fülbemászóak és a karácsony hangulatot se adta át. A szaunás jelenet aranyos volt.


 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Igazából a fő célt nem igazán értem ezeknél a rövid kis meséknél. Semmi bevételt sem hoz, bár arra jó, hogy a rajongók ne felejtsék el kedvenceiket. Én inkább az egész estés mesére koncentrálnék.

 
Lonka   2018. 08. 30.

Nem sok minden történik benne és az sem túl vicces vagy látványos.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Nem nagy szám, persze 20 perc alatt mit vár az ember. Örültem, hogy a lányok új ruhákat kaptak, de a favágó gyerek még mindig zavaróan butácska.

 

A film hazánkban a Coco vetítése előtt lesz látható novembertől.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.