Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
67

Olaf karácsonyi kalandja (2017)

Olaf's Frozen Adventure
 
16
7
1
13

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Igazából a fő célt nem igazán értem ezeknél a rövid kis meséknél. Semmi bevételt sem hoz, bár arra jó, hogy a rajongók ne felejtsék el kedvenceiket. Én inkább az egész estés mesére koncentrálnék.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Nem nagy szám, persze 20 perc alatt mit vár az ember. Örültem, hogy a lányok új ruhákat kaptak, de a favágó gyerek még mindig zavaróan butácska.


 
indingo   2017. 12. 05.

Helyes mese volt, most Olaffal a középpontban. A dalok annyira nem voltak fülbemászóak és a karácsony hangulatot se adta át. A szaunás jelenet aranyos volt.

 
pi   2017. 11. 29.

Csak az a rossz ebben a mesében, hogy túl rövid. Én egyszerűen néztem volna még tovább. Olaf nagyon jól ki van találva, szerintem az egyik legjobb mesehős az utóbbi időkből. Imádtam!

 
anonym   2017. 11. 27.

Igazán bájos kisfilm, Olaf rajongóknak egész biztosan kötelező, de persze a jégvarázs több szereplője is feltűnik benne. Szerethető, addig épp jó, ameddig nem jön a jégvarázs 2. :)

 

A film hazánkban a Coco vetítése előtt lesz látható novembertől.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.