Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
30
Vélemények
23
Képek
22
Videók
Coco
 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra nagyon megnyerő volt, minden percét élveztem. Kissé féltem attól, hogy az éneklés más irányba viszi el az élményt, de abszolút beleillett a képbe, és a vége igazán megható volt. Fantasztikus volt maga a történet, humorral és komolysággal és kellő drámaisággal tetézve, váratlan fordulatokkal.

2
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Szerintem egy nagyon megható történet, amit könnyek nélkül nem lehet végignézni. Izgalmas a története és egyedülálló.


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 07.
A Pixarnak a mexikói muzsika is jól áll

A Pixar a 2015-ös Agymanók és Dínó tesó után 2017-ben jelentkezett olyan filmmel, mely nem folytatás. S bár az időközben bemutatott Szenilla nyomábannal és Verdák 3-mal sem volt igazán nagy probléma, azt mindig jó látni, ha a lámpás cég megmutatja, hogy tud saját ötlet alapján is egy megbízható minőséget hozni. A Coco című alkotásuk Mexikóba repíti el a nézőt a Día de los muertos (magyarul: Halottak napja) idejére. Itt ismerkedhetünk meg a fiatal Miguellel és nagy családjával. Főszereplőnk minden vágya, hogy nagy zenész lehessen, ráadásul egy igazi példaképet is kap hozzá, egy zenész képében, akit az egész falu tisztel. Egy bökkenő viszont akad: a családja mindennél jobban utálja a muzsikát... több»

 
alexxx   2017. 11. 24.

És igen, a Pixar megint megcsinálta, tökéletes animációs film, kellő tartalommal, látvánnyal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Le a kalappal, nem érdemes kihagyni.

 
MP170506   2018. 03. 16.

Felnőttnek és gyereknek egyaránt élvezhető, aranyos, humoros animációs film, aminek kiváló, tanulságos mondanivalója van. Nekem nagyon tetszett, a Pixarnak megint sikerült jót alkotni, még az Agymanókkal is vetekszik, pedig az a nagy kedvenc...

 
Csak ajánlani tudom, az év egyik legkellemesebb mozis élményét. 9/10 több»
 
Olyannyira megható és elgondolkodtató lett az összkép, hogy még a teljes stáblista legördülése után sem lesz könnyű elhagyni a mozitermet. 9,5/10 több»
 
A Pixar megint a könnyeinkre pályázik. De amíg olyan, kívül-belül csodaszép bravúrokkal bombázza közönségét, mint a Coco, addig szívesen szipogunk éjt nappallá téve. 90/100 több»
 

Brazíliában a film címét "Viva"-ra módosították, mivel a "Coco" könnyen összetéveszthető a portugál "cocô" szóval, ami ürüléket jelent.

(hp)
 

A Coco a Pixar 19. egész estés filmje.

(hp)
 

A Coco a Pixar hetedik olyan filmje, mely novemberben került a mozikba.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.