Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
98

Coco

(Coco)
Coco
 
alexxx  2017. 11. 24.

És igen, a Pixar megint megcsinálta, tökéletes animációs film, kellő tartalommal, látvánnyal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Le a kalappal, nem érdemes kihagyni.

 
Shelby07  2018. 01. 04.

Számomra nagyon megnyerő volt, minden percét élveztem. Kissé féltem attól, hogy az éneklés más irányba viszi el az élményt, de abszolút beleillett a képbe, és a vége igazán megható volt. Fantasztikus volt maga a történet, humorral és komolysággal és kellő drámaisággal tetézve, váratlan fordulatokkal.

 
Lord British  2018. 01. 12.

Nagyon bántam, hogy relatíve kevesen nézték meg a magyarok közül ezt a mesét (egyértelműen a kultúraidegen mivolta miatt), én viszont érdeklődve vártam, mivel tanulmányaim során már volt szerencsém a mexikói kultúrát behatóbban megismerni, és ennek fényében számomra telitalálat volt a film. Rendkívül aranyos és kedves, fontos üzenetet hordoz a családról és az elmúlásról, és a végén teljesen mindegy hogy milyen korú vagy nemű a néző, garantáltan meg fog hatódni.

 
schvarz  2017. 12. 28.

Felnőttként nézve is nagyon nagy élmény volt a film. Látványra kiemelkedően jó. A sztorija nagyon ötletes és tényleg minden korosztálynak élvezhető, szórakoztató!

 
spikeZ  2017. 11. 26.

A mexikói folklór hibátlan, csupaszív átültetése animációs filmmé, nincs mit hozzáfűzni, ez egy csillagos ötös, ismét a Pixarnak.

Supernaturalmovies: Coco
Csak ajánlani tudom, az év egyik legkellemesebb mozis élményét. 9/10
Popcorn Project - Coco
Olyannyira megható és elgondolkodtató lett az összkép, hogy még a teljes stáblista legördülése után sem lesz könnyű elhagyni a mozitermet. 9,5/10
VOX.hu - Coco
A Pixar megint a könnyeinkre pályázik. De amíg olyan, kívül-belül csodaszép bravúrokkal bombázza közönségét, mint a Coco, addig szívesen szipogunk éjt nappallá téve. 90/100

 

Brazíliában a film címét "Viva"-ra módosították, mivel a "Coco" könnyen összetéveszthető a portugál "cocô" szóval, ami ürüléket jelent.

(hp)
 

A Coco a Pixar 19. egész estés filmje.

(hp)
 

A Coco a Pixar hetedik olyan filmje, mely novemberben került a mozikba.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.