Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
21
Vélemények
23
Képek
22
Videók
Coco
 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra nagyon megnyerő volt, minden percét élveztem. Kissé féltem attól, hogy az éneklés más irányba viszi el az élményt, de abszolút beleillett a képbe, és a vége igazán megható volt. Fantasztikus volt maga a történet, humorral és komolysággal és kellő drámaisággal tetézve, váratlan fordulatokkal.

2
 
alexxx   2017. 11. 24.

És igen, a Pixar megint megcsinálta, tökéletes animációs film, kellő tartalommal, látvánnyal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Le a kalappal, nem érdemes kihagyni.


 
MP170506   2018. 03. 16.

Felnőttnek és gyereknek egyaránt élvezhető, aranyos, humoros animációs film, aminek kiváló, tanulságos mondanivalója van. Nekem nagyon tetszett, a Pixarnak megint sikerült jót alkotni, még az Agymanókkal is vetekszik, pedig az a nagy kedvenc...

 
gondi94   2018. 03. 31.

Nagyon jó animációs film, végre valami eredeti, nem tucatfilm. A karakterek szimpatikusak, a világ magával ragadó, a zene jó, habár én több éneklős jelenetet várnék el egy zenés mozitól. Korhatárra tekintet nélkül meglehet nézni, felnőtt ugyanúgy fogja szeretni, mint a fiatalabb korosztály. Végig leköti a nézőt nincs üres járat, vontatott rész. A Fel című animációs film óta nem láttam ilyen jót, habár azt semmilyen téren nem fölözi. A színes igazi mexikói hangulat engem teljesen beszippantott. Csak ajánlani tudom. :)

 
Milanman   2018. 03. 01.

Az elmúlt pár évben a Pixarnak ritkán sikerült megütnie azt a rendkívüli nívót, amit még anno a Wall-E-vel, az Up-al és annak az időszaknak egyéb remekműveivel felállítottak. Ezért is külön öröm nekem a Coco, mert újra képes hozni azt a kreatív zsenialitást, azt a csupaszív hozzáállást, amit azok a filmek. Egészen lenyűgöző és egyben szívbemarkoló, ahogy a Coco megidézi a mexikói kultúra egyik legszebb ünnepét egy olyan történeten keresztül, amit nem lehet úgy végig nézni, hogy közben ne szorulna össze a gyomrunk, ne lábadna könnybe a szemünk és ne gondolnánk azokra a szeretteinkre, akiket elvesztettünk. Könnyen azt gondolhatnánk a fentiek fényében, hogy a Coco valami nagyon súlyos, drámai alkotás, de ez azért szerencsére nem teljesen van így. A Pixar legjobb animációi azért is voltak különleges alkotások, mert képesek voltak a legszélesebb nézőközönség számára élvezhető és szerethető élményt nyújtani. Így lesz a Coco a fiatalabb korosztály számára is klassz és mókás film, de mellette hatalmas szíve van és a felnőttek számára is messze több mint fogyasztható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Csak ajánlani tudom, az év egyik legkellemesebb mozis élményét. 9/10 több»
 
Olyannyira megható és elgondolkodtató lett az összkép, hogy még a teljes stáblista legördülése után sem lesz könnyű elhagyni a mozitermet. 9,5/10 több»
 
A Pixar megint a könnyeinkre pályázik. De amíg olyan, kívül-belül csodaszép bravúrokkal bombázza közönségét, mint a Coco, addig szívesen szipogunk éjt nappallá téve. 90/100 több»
 

Brazíliában a film címét "Viva"-ra módosították, mivel a "Coco" könnyen összetéveszthető a portugál "cocô" szóval, ami ürüléket jelent.

(hp )
 

A Coco a Pixar 19. egész estés filmje.

(hp )
 

A Coco a Pixar hetedik olyan filmje, mely novemberben került a mozikba.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.