Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
42
Vélemények
23
Képek
20
Videók
Coco
 
Kanyi   2020. 10. 19.

legújabb vélemény

egyik kedvenc animacios sorozatom...a csaladra epitkezik de megmutatja azt is hogy nem mindig azt kell tenned amit masok mondanak hanem azt amit szeretnel

 
Az amatőr   2018. 07. 11.

a nap véleménye

Szívmelengető mesefilm a családi összetartásról és az álmokról.Varázslatos az animációja,képernyőn még ilyen gyönyörűt nem láttam.Nemhiába lett az év legjobb animációs filmje az Oscaron.Megható történetet mesél el,ami arra bátorít,hogy merjünk hinni ... több»


 
Artemisia   2020. 06. 26.

Díe de los Muertos

Amihez csak a Pixar hozzáér, az midászi módon arannyá válik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Oscar- és Golden Globe-díjas animációs filmet készített a Díe de los Muertosról, a mexikói halottkultusz legjelentősebb ünnepéről. A halottak napja a... teljes kritika»

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra nagyon megnyerő volt, minden percét élveztem. Kissé féltem attól, hogy az éneklés más irányba viszi el az élményt, de abszolút beleillett a képbe, és a vége igazán megható volt. Fantasztikus volt maga a történet, humorral és komolysággal és kellő drámaisággal tetézve, váratlan fordulatokkal.

2
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Szerintem egy nagyon megható történet, amit könnyek nélkül nem lehet végignézni. Izgalmas a története és egyedülálló.

 
Puncs   2019. 02. 15.

Gyönyörű film, mind a látvány, mind a mondanivaló terén. Szép és szívhez szóló, anélkül, hogy nyálas lenne. Egy olyan témát bont ki, ami minden ember életében jelen van. Szerintem ez egy gyerekmesének álcázott felnőtt mese. A vége nagyon megható, engem megríkatott. Mindenkinek ajánlott, életkortól függetlenül.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 07.

A Pixarnak a mexikói muzsika is jól áll

A Pixar a 2015-ös Agymanók és Dínó tesó után 2017-ben jelentkezett olyan filmmel, mely nem folytatás. S bár az időközben bemutatott Szenilla nyomábannal és Verdák 3-mal sem volt igazán nagy probléma, azt mindig jó látni, ha a lámpás cég megmutatja, h... teljes kritika»

A film összbevétele 807 082 196 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 81 424 153 forintot termelt. A hazai mozik összesen 67 576 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Brazíliában a film címét "Viva"-ra módosították, mivel a "Coco" könnyen összetéveszthető a portugál "cocô" szóval, ami ürüléket jelent.

(hp )
 

A Coco a Pixar 19. egész estés filmje.

(hp )
 

A Coco a Pixar hetedik olyan filmje, mely novemberben került a mozikba.

(hp )
 

A film világpremierje 2017. október 20-án volt a Morelia International Film Festivalon Mexikóban.

(hp )
 

A filmet remekül fogadták a kritikusok. A Coco jelenleg 90 százalékon áll a RottenTomatoes-on.

(hp )
 
Csak ajánlani tudom, az év egyik legkellemesebb mozis élményét. 9/10 több»
 
Olyannyira megható és elgondolkodtató lett az összkép, hogy még a teljes stáblista legördülése után sem lesz könnyű elhagyni a mozitermet. 9,5/10 több»
 
A Pixar megint a könnyeinkre pályázik. De amíg olyan, kívül-belül csodaszép bravúrokkal bombázza közönségét, mint a Coco, addig szívesen szipogunk éjt nappallá téve. 90/100 több»