Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Coco

(Coco)
 
34
14
5
23
Coco
 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra nagyon megnyerő volt, minden percét élveztem. Kissé féltem attól, hogy az éneklés más irányba viszi el az élményt, de abszolút beleillett a képbe, és a vége igazán megható volt. Fantasztikus volt maga a történet, humorral és komolysággal és kellő drámaisággal tetézve, váratlan fordulatokkal.

2
 
alexxx   2017. 11. 24.

És igen, a Pixar megint megcsinálta, tökéletes animációs film, kellő tartalommal, látvánnyal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Le a kalappal, nem érdemes kihagyni.

 
MP170506   2018. 03. 16.

Felnőttnek és gyereknek egyaránt élvezhető, aranyos, humoros animációs film, aminek kiváló, tanulságos mondanivalója van. Nekem nagyon tetszett, a Pixarnak megint sikerült jót alkotni, még az Agymanókkal is vetekszik, pedig az a nagy kedvenc...

 
gondi94   2018. 03. 31.

Nagyon jó animációs film, végre valami eredeti, nem tucatfilm. A karakterek szimpatikusak, a világ magával ragadó, a zene jó, habár én több éneklős jelenetet várnék el egy zenés mozitól. Korhatárra tekintet nélkül meglehet nézni, felnőtt ugyanúgy fogja szeretni, mint a fiatalabb korosztály. Végig leköti a nézőt nincs üres járat, vontatott rész. A Fel című animációs film óta nem láttam ilyen jót, habár azt semmilyen téren nem fölözi. A színes igazi mexikói hangulat engem teljesen beszippantott. Csak ajánlani tudom. :)

 
Milanman   2018. 03. 01.

Az elmúlt pár évben a Pixarnak ritkán sikerült megütnie azt a rendkívüli nívót, amit még anno a Wall-E-vel, az Up-al és annak az időszaknak egyéb remekműveivel felállítottak. Ezért is külön öröm nekem a Coco, mert újra képes hozni azt a kreatív zsenialitást, azt a csupaszív hozzáállást, amit azok a filmek. Egészen lenyűgöző és egyben szívbemarkoló, ahogy a Coco megidézi a mexikói kultúra egyik legszebb ünnepét egy olyan történeten keresztül, amit nem lehet úgy végig nézni, hogy közben ne szorulna össze a gyomrunk, ne lábadna könnybe a szemünk és ne gondolnánk azokra a szeretteinkre, akiket elvesztettünk. Könnyen azt gondolhatnánk a fentiek fényében, hogy a Coco valami nagyon súlyos, drámai alkotás, de ez azért szerencsére nem teljesen van így. A Pixar legjobb animációi azért is voltak különleges alkotások, mert képesek voltak a legszélesebb nézőközönség számára élvezhető és szerethető élményt nyújtani. Így lesz a Coco a fiatalabb korosztály számára is klassz és mókás film, de mellette hatalmas szíve van és a felnőttek számára is messze több mint fogyasztható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Csak ajánlani tudom, az év egyik legkellemesebb mozis élményét. 9/10
 
Olyannyira megható és elgondolkodtató lett az összkép, hogy még a teljes stáblista legördülése után sem lesz könnyű elhagyni a mozitermet. 9,5/10
 
A Pixar megint a könnyeinkre pályázik. De amíg olyan, kívül-belül csodaszép bravúrokkal bombázza közönségét, mint a Coco, addig szívesen szipogunk éjt nappallá téve. 90/100

 

Brazíliában a film címét "Viva"-ra módosították, mivel a "Coco" könnyen összetéveszthető a portugál "cocô" szóval, ami ürüléket jelent.

(hp )
 

A Coco a Pixar 19. egész estés filmje.

(hp )
 

A Coco a Pixar hetedik olyan filmje, mely novemberben került a mozikba.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.