Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
4
Videók
 
szidoniaszabo4@gmail.com   2020. 11. 07.

legújabb vélemény

0
Disney, Pixar! Hogy tudtok ilyen jó filmeket gyártani???

Mit is mondhatnék... Van benne humor, fantázia. (MEG HÁT PERSZE ÉNEKELNEK IS BENNE.) Nem vagyok benne biztos, hogy a filmnek volt forgatókönyve, hisz az animációs filmeknek nem nagyon van, de ezzel nem is nagyon akarlak foglalkozni. Régebben a 20th Country Fox volt a kedvenc filmcégem, de most a Disney és a Pixar. A lényeg, hogy jó volt, vicces volt. Egyszóval: nézhető.

 
pepmed   2020. 10. 14.

0

A Pixar imsét húzott valami egészen nagyszerűt, és azt hiszem bátran mondhatom, hogy egy újabb, immáron sokadik klasszikussal bővült az animációs filmjeik sora. Egyszerre megható és humoros, szórakoztató és tanító, egyszóval lenyűgözött. Fantasztikus... több»

Galéria (7)

Videók (4)

 

Ez a Pixar második filmje, melynek nem fehér bőrű a főszereplője. Az első a 2017-es Coco volt.

(hp )
 

A Lelki ismeretek a Pixar 23. egészestés animációs filmje.

(hp )
 

A Lelki ismeretek Peter Docter rendező első filmje a 2001-es Szörny Rt. óta, melyben nem működött közre szinkronszínészként a 2017-ben elhunyt John Cygan.

(hp )
 

A Lelki ismeretek a 2020-as évek második Pixar-filmje az Előre után.

(hp )
 

A Lelki ismeretek Pete Docter első olyan filmje a rendezői debütálását jelentő Szörny Rt. óta, melynek nem Michael Giacchino szerezte a zenéjét.

(hp )
 

2016. januárjában jelentette be a Pixar, hogy Peter Docter új filmen dolgozik a stúdió számára, de a hivatalos címet és a szinopszist csak 2019. júniusában leplezték le.

(hp )
 

A Lelki ismeretek a Pixar első filmje, melynek afroamerikai a főhőse.

(hp )
 

A 2019-es D23 Expón derült ki, hogy a film zenéjét a szakma két nagyágyúja, Trent Reznor és Atticus Ross szerzi, míg a jazz dalokat Jon Batiste komponálja.

(hp )
 

2020. június 3-án jelentették be hivatalosan, hogy a Lelki ismereteket beválogatták a 2020-as Cannes-i Filmfesztivál programjába.

(hp )
 

A Lelki ismeretek premierjét eredetileg 2020. június 19-re tűzte ki a Pixar, azonban a koronavírus-járvány miatt a premiert végül november 20-ra halasztották.

(hp )