Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Balerina

(Ballerina)
 
felicity  2017. 08. 13.

Olyan aranyos film. Szép benne az animáció. Persze gyerek film. Nagyon szép a történet is, ahogy a kis balerina fejlődik. Ajánlani tudom. Nekem nagyon tetszett

 
valery  2017. 01. 24.

Aranyos animáció jó látványvilággal . kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér. Érdemes megnézni hogy kilépjünk a hétköznapok világából a fantázia világába.

 
Stiff  2017. 01. 23.

Aranyos filmt volt, de szerintem ez főleg gyerekeknek készült. Kevés felnőtteknek szóló értéket találtam benne. A zene terén több klasszikust vártam volna, hiszen a 19. században játszódik, nem pedig napjainkban. A karakterek archetípusok, és a történet végkifejlete is kiszámtható az első perctől.

 
totykos  2017. 01. 22.

Nekem tetszett! Nagyon szép, kidolgozott történet. Szerintem nem volt ember a teremben, aki nem drukkolt volna a gyerekeknek tiszta szívből. A történetben a legszebb, hogy a siker kemény munkáért jár, és ez nem csak a gyereknek fontos tanulság. A karakterek nagyon szerethetők, és a tánc jelenetek pedig magával ragadóak.

 
cody0507  2017. 01. 19.

Egy családi film. A karakterek szerethetőek, a látvány fantasztikus. A felnőttek is megtalálják benne magukat és nem csak a gyerekek. A történet, habár kiszámítható, mégis kellemes volt nézni. Családoknak csak ajánlani tudom, de az biztos, hogy a mese után másnap minden kislányt balett órára kell majd vinni.

Revizor: TÁNCOLJ, PETITE FILLE, CSAK TÁNCOLJ!
Nem kell mindig foglalkozni a felnőttekkel, de arra azért érdemes figyelni, hogy egy animációs film megtekintése közben a nagykorú úgy érezhesse jófej kísérőnek magát, hogy közben a benne lakó, néha kényszeres nevelőszellem is elégedetten dőlhessen hátra. Éric Warin és Eric Summer rendezése ilyen produkció. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Balerina
Egyszóval: csodás karriertörténet a Balerina, amiben tényleg minden úgy történik, mint a mesében. 60/100
 

A szinkronhangok kiválasztásakor figyelmet szenteltek annak, hogy nagyjából hasonló korúak legyenek, mint a karakterek, ezért is idősebb Dane DeHaan (Victor hangja) 12 évvel Elle Fanningtől (Félicie hangja).

(BéBé)
 

Maddie Ziegler a valóságban is táncos

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.