Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Balerina (2016)

Ballerina
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
16
Képek
9
Videók

Galéria (16)

Videók (9)

 
HEROES OF THE DAY 2   2022. 04. 15.

legújabb vélemény

0

Felejthető, de egyszer mindenképp nézhető.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Kellemes kis tündérmese. Nem vártam tőle sokat, de meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok vele. Teljes mértékben kikapcsolt és a zenék is nagyon jók benne. Vicces, pörgős és remekül felépíti az árva kislány életét.

 
felicity   2017. 08. 13.

0

Olyan aranyos film. Szép benne az animáció. Persze gyerek film. Nagyon szép a történet is, ahogy a kis balerina fejlődik. Ajánlani tudom. Nekem nagyon tetszett

 
cody0507   2017. 01. 19.

0

Egy családi film. A karakterek szerethetőek, a látvány fantasztikus. A felnőttek is megtalálják benne magukat és nem csak a gyerekek. A történet, habár kiszámítható, mégis kellemes volt nézni. Családoknak csak ajánlani tudom, de az biztos, hogy a mese után másnap minden kislányt balett órára kell majd vinni.

 
valery   2017. 01. 24.

0

Aranyos animáció jó látványvilággal . kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kellemes kikapcsolódást ígér. Érdemes megnézni hogy kilépjünk a hétköznapok világából a fantázia világába.

 
Stiff   2017. 01. 23.

0

Aranyos filmt volt, de szerintem ez főleg gyerekeknek készült. Kevés felnőtteknek szóló értéket találtam benne. A zene terén több klasszikust vártam volna, hiszen a 19. században játszódik, nem pedig napjainkban. A karakterek archetípusok, és a történet végkifejlete is kiszámtható az első perctől.

 
totykos   2017. 01. 22.

0

Nekem tetszett! Nagyon szép, kidolgozott történet. Szerintem nem volt ember a teremben, aki nem drukkolt volna a gyerekeknek tiszta szívből. A történetben a legszebb, hogy a siker kemény munkáért jár, és ez nem csak a gyereknek fontos tanulság. A karakterek nagyon szerethetők, és a tánc jelenetek pedig magával ragadóak.

A film összbevétele 106 127 278 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 87 428 704 forintot termelt. A hazai mozik összesen 66 218 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A szinkronhangok kiválasztásakor figyelmet szenteltek annak, hogy nagyjából hasonló korúak legyenek, mint a karakterek, ezért is idősebb Dane DeHaan (Victor hangja) 12 évvel Elle Fanningtől (Félicie hangja).

(BéBé)
 

Maddie Ziegler a valóságban is táncos

(BéBé)
 
Nem kell mindig foglalkozni a felnőttekkel, de arra azért érdemes figyelni, hogy egy animációs film megtekintése közben a nagykorú úgy érezhesse jófej kísérőnek magát, hogy közben a benne lakó, néha kényszeres nevelőszellem is elégedetten dőlhessen hátra. Éric Warin és Eric Summer rendezése ilyen produkció. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Egyszóval: csodás karriertörténet a Balerina, amiben tényleg minden úgy történik, mint a mesében. 60/100 több»