Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Énekelj! 2 (2021)

Sing 2
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Videók (3)

 
Greeta   2022. 01. 21.

legújabb vélemény

1

A kaméleon néni zseniális, és Esztergályos Cecília szinkronja brutális. A történet kedves és szerethető, a dalokat napokig dúdolja az ember.

 
petraszab   2022. 01. 09.

1

Az első részhez hasonlóan remek zenék, pörgős történet, bár kicsit hasonló, mint az elsőben. A magyar szinkronhangok is jól muzsikáltak.

 
Nor   2021. 11. 30.

1
Igazi moziélmény

Megérte moziban megnézni a filmet a hang és látvány miatt. Bár a 3D-t nem bírja sokáig a szemem, de hát erre kaptuk a nyereményjegyet, amit nagyon köszönünk. :) Nagyon jó zenék vannak benne, és a történet is aranyos. Mondjuk volt benne kb. 2 durva jelenet, amit szerintem gyerekbarátabban is meg lehetett volna oldani. Akinek tetszett az 1. rész, ezt is szeretni fogja.

 
Jackynee   2022. 01. 14.

0

Én bevállalom, hogy felnőttkor ide vagy oda, ugyanúgy tudtam élvezni, mint a család tagjai. Az első részénél is éreztem, hogy szinte semmi nem tudta elvonni a figyelmemet a filmről. Egyszerűen volt valami láthatatlan erő, ami odaszögezett a vászon e... több»

 
HEROES OF THE DAY 2   2021. 12. 14.

0

Szerintem full oké volt, megvolt benne a hangulat meg a lendület, Buster ismét hozta a formáját. Színes volt, és aranyos, de szerintem az első kedvesebb és gyerekbarátabb volt, és a zenék is jobbak voltak.

 
piZZola   2021. 12. 03.

0

Tény, hogy sokkal meghatóbb történetet hozott a folytatás, de nekem valahogy az első rész sokkal kedvesebb és fajsúlyosabb volt. Nem érzem azt, hogy meg kellett volna csinálni a második részt, de ettől függetlenül, szerintem nagyon szórakoztató és aranyos mese, amelyet az egész család megnézhet közösen.

A film 215 813 539 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 137 577 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez az Illumination harmadik olyan animációs filmje, melyet a karácsonyi időszakban mutatnak be A Grincs és az Énekelj! után.

(hp)
 

Ez Matthew McConaughey harmadik animációs filmje a Kubo és a varázshúrok és az Énekelj! után.

(hp)
 

Az Énekelj 2 az Illumination 12. egészestés animációs mozifilmje.

(hp)
 

Az első rész után a folytatásra is visszatért az író-rendező, Garth Jennings, a producerek, Chris Meledandri és Janet Healy, valamint a főszereplők hangjait kölcsönző sztárok, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Nick Kroll és Tori Kelly.

(hp)
 

A Universal Pictures és az Illumination 2017. január 25-én jelentette be hivatalosan, hogy elkészítik a 2016-os Énekelj! című animációs film folytatását.

(hp)
 
Az Énekelj! egy szerethető, bűbájjal teleszórt jukebox musical volt, ez meg csak azért van, hogy legyen – hiába szólal meg benne számos menő popsláger, sokkal inkább úgy tűnik, mintha a film gonosza, a lelketlen farkas készítette volna, aki csak megjátssza, hogy érdekli bármi más az eladott jegyeken kívül. Pedig mi most is a koala szívét vártuk dobogni. több»