Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Énekelj! 2 (2021)

Sing 2
Filmadatlap
 
22
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Galéria (17)

Videók (3)

 
Lóri Ádámcsik   2022. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Az első rész jobban tetszett.

 
indingo   2022. 02. 16.

5

Ismét zseniális zenéket sikerült összeválogatni amellett, hogy a történet is nagyon rendben volt. Van mondanivalója, nem csak egy közhelyes animációs film.

 
Csillagpor   2022. 01. 31.

3

Remek folytatás. A történet, az animáció és a zenék is ismét kiválóak. Újrahallgatós zenéi lesznek nálunk, az biztos. Ezt a mesét érdemes volt moziban nézni, az már biztos. Megható, mély történet egy gyerekmesébe ágyazva.

 
Greeta   2022. 01. 21.

1

A kaméleon néni zseniális, és Esztergályos Cecília szinkronja brutális. A történet kedves és szerethető, a dalokat napokig dúdolja az ember.

 
petraszab   2022. 01. 09.

1

Az első részhez hasonlóan remek zenék, pörgős történet, bár kicsit hasonló, mint az elsőben. A magyar szinkronhangok is jól muzsikáltak.

 
MoviesChris   2022. 02. 14.

0
Csak mese és még egy kicsi

Anno az első része kellemes meglepetés volt. Sokat lehetett rajta nevetni. Kreatív és vicces karaktereket vonultatott fel. Többnyire. Ugyanakkor Günther disznó diskózásán kívül nem sok extratartalomra emlékszem. És bár a németajkú malacból ezúttal kevesebbet kapunk, annál többet más vicces és kreatív karakterekből. Például a titkárnőből. Ez egy nagyon jó döntés volt, mert nagyon szórakoztató jelenetek fűződnek hozzá. Amellett, hogy vicces, a film rendkívül látványos is. Maga az előadás, ami köré az egész cselekmény fonódik, már önmagában szórakoztató és élvezhető. A számok, a zenék sokkal jobban meg lettek választva, mint az első részben. És bár a humor némileg háttérbe szorul akarva akaratlanul, ami ezt némileg pótolja, az egy rövid, de annál mélyebb és érzelmesebb drámai szál Clay Callaway életútjával kapcsolatban. Az Énekelj! 2 nem akar több lenni egy családi vígjátéknál. Egy könnyű, üde színfoltnál. És ezt maximálisan hozza. Szebbé téve így a szürke téli hétköznapokat, maximálisan tudom ajánlani minden korosztálynak.

 
himi85   2022. 02. 13.

1
A jól sikerült folytatások ritka példája

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A 2016-os Sing első része jól megírt karaktereivel, aranyos poénjaival és kiváló zenéivel könnyen belopta magát a szívünkbe. Folytatása még szívhez szólóbb, még viccesebb, még kreatívabb lett, mely az első perctől az utolsóig leköt és magas színvonalon szórakoztat. A zenék most is nagyon ütősek. A sztori és a mondanivaló bár inkább a felnőtteknek szól, a gyerekek sem lesznek csalódottak a sok cukiság és poén láttán. Az űropera-musical ötlete nagyon bejött, nagyon ötletes és vagány lett tőle a film második fele. Bono szerepeltetése, mint a sok éve eltűnt megfáradt zenész, pedig egyszerűen zseniális. Az ő karaktere ennek a résznek a tökéletes alapja, s az érzelmek mozgatórugója. A fantasztikus U2 klasszikus dalait pedig élvezet hallgatni, örülök, hogy a kicsik is megismerkedhetnek velük. Tényleg ritka az, amikor egy második rész felülmúlja az elsőt, de ennek a filmnek sikerült. Angolul láttam, már alig várom az állítólag parádésra sikerült szinkronos változatot is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom. 8,5/10.

A film 304 794 029 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 196 366 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bár Johnny apjának a bandája fegyveres rablásért ült börtönben, nem töltötték le a tényleges büntetést, hiszen Rosita gyerekei szinte egyáltalán nem nőttek.

(Képkockák)
 

Az Illumination studió második folytatás filmje a Gru-univerzumon kívül, a másik pedig A kis kedvencek titkos élete 2 (2019).

(Képkockák)
 

Mindössze a harmadik folytatásfilmje Reese Witherspoonnak.

(Képkockák)
 

Johnny apjáék által használt maszk A kis kedvencek titkos élete (2016) filmből Hógolyó.

(Képkockák)
 

Clay Calloway karakterének a neve egy tisztelgés Cab Calloway előtt.

(Képkockák)
 
Az Énekelj! egy szerethető, bűbájjal teleszórt jukebox musical volt, ez meg csak azért van, hogy legyen – hiába szólal meg benne számos menő popsláger, sokkal inkább úgy tűnik, mintha a film gonosza, a lelketlen farkas készítette volna, aki csak megjátssza, hogy érdekli bármi más az eladott jegyeken kívül. Pedig mi most is a koala szívét vártuk dobogni. több»