Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
27
Vélemények
8
Képek
Videók
 
Artemisia   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

Topi, a hős

Tüneményesen szép, egyben szívszorítóan szomorú animációs film. Szórakoztató-faktora is van, nem is akármilyen: az Antarktisz elzárt, paradicsomi kis közösségébe, egy saját törvényei, szokásai és hiedelemvilága szerint élő császárpingvin-kolónia életébe kalauzol el, ahol az egyik legmegnyerőbb tulajdonság az énekléshez való tehetség. De az éneklés több számukra, mint puszta szórakozás, hiedelmük szerint ugyanis mindenkinek kell, hogy legyen egy saját szívdala ahhoz, hogy társra és lelki egyensúlyra találjon, és a közösség hasznos tagjává váljon. Ebbe a környezetbe érkezik a kis jövevény, Topi, aki nem rendelkezik andalító énekhanggal, sőt egyáltalán nem tud énekelni, viszont táncolni annál... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

Én ennél a film totálisan el voltam telve, semmi klisé és sablon sem volt benne mint sok másnál megtalálható. Eredeti volt szórakoztató és nagyon szerethetőek a karakterek benne.


 
Filmelemző   2018. 05. 14.

A második legjobb animációs film, amit valaha láttam. A gyerekeim is imádták, mert vicces, érdekes, szép rajzolatú és még mondanivalója is van. Nagyon jók a zenék, Ramon és csapata pedig könnyfakasztó röhögést okozott nálam. Értékelésem: 8 / 10 pont.

 
Thibo84   2016. 06. 12.

Ramon és barátainak a dumája dobja fel számomra az egész mesét.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon aranyos és tanulságos kis különcfilm. Megmutatja a gyerekeknek, hogy mindenki tehetséges valamiben, csak idő míg kiderül miben. Nicole Kidman és Hugh Jackman énekhangját imádtam. Látványos animációs mese gyereknek és felnőttnek egyaránt.

A film összbevétele 384 335 608 dollár volt (imdb.com).

 

Brittany Murphy, Hugh Jackman, Robin Williams és Nicole Kidman mind maguk énekelték a film betétdalait.

(ps)
 

A filmben közreműködő táncosok egy különleges kiképzésen estek át, amit Pingvin Iskolának neveztek el. Itt a pingvinekről tanultak és az állatok mozgását tanulmányozták.

(ps)
 

A táncosok, akik különböző szenzorokkal a testükön modellezték a karakterek mozgásait, jelmezt és csőrt viseltek, hogy mozgásuk pingvines legyen.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.