Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Táncoló talpak (2006)

Happy Feet
Filmadatlap
 
22
Szereplők
27
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Artemisia   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

4
Topi, a hős

Tüneményesen szép, egyben szívszorítóan szomorú animációs film. Szórakoztató-faktora is van, nem is akármilyen: az Antarktisz elzárt, paradicsomi kis közösségébe, egy saját törvényei, szokásai és hiedelemvilága szerint élő császárpingvin-kolónia élet... teljes kritika»

 
Filmelemző   2018. 05. 14.

2

A második legjobb animációs film, amit valaha láttam. A gyerekeim is imádták, mert vicces, érdekes, szép rajzolatú és még mondanivalója is van. Nagyon jók a zenék, Ramon és csapata pedig könnyfakasztó röhögést okozott nálam. Értékelésem: 8 / 10 pont.

 
Thibo84   2016. 06. 12.

1

Ramon és barátainak a dumája dobja fel számomra az egész mesét.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Én ennél a film totálisan el voltam telve, semmi klisé és sablon sem volt benne mint sok másnál megtalálható. Eredeti volt szórakoztató és nagyon szerethetőek a karakterek benne.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Nagyon aranyos és tanulságos kis különcfilm. Megmutatja a gyerekeknek, hogy mindenki tehetséges valamiben, csak idő míg kiderül miben. Nicole Kidman és Hugh Jackman énekhangját imádtam. Látványos animációs mese gyereknek és felnőttnek egyaránt.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

0

Az ilyen világtól elrugaszkodott mesék sosem tudtak megfogni. A pingvin nem énekel, hanem táncol, borzalmas szirupos bugyutaság. Amúgy sem igazán szeretem a zenés filmeket.

 
kevelin   2017. 10. 14.

0

Az egyik legjobb mese amit valaha láttam. Nagyon kedves történet, jó zenékkel.

A film összbevétele 384 335 608 dollár volt (imdb.com).

 

Brittany Murphy, Hugh Jackman, Robin Williams és Nicole Kidman mind maguk énekelték a film betétdalait.

(ps)
 

A filmben közreműködő táncosok egy különleges kiképzésen estek át, amit Pingvin Iskolának neveztek el. Itt a pingvinekről tanultak és az állatok mozgását tanulmányozták.

(ps)
 

A táncosok, akik különböző szenzorokkal a testükön modellezték a karakterek mozgásait, jelmezt és csőrt viseltek, hogy mozgásuk pingvines legyen.

(ps)
 

Topi lábán három fekete pötty látható, ezek a foltok Fred Astaire korai táncos filmjeiben használt cipőt idézik.

(ps)
 

Amikor Glória és Topi kijönnek a vízből és párosodni kezdenek, akkor előbb az emberekre jellemző módon helyezkednek el. Amikor a Glória a hasára fordul, az a pingvinek igazi násza.

(ps)