Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

legújabb vélemény

Ebben az alkotásban minden stílusból van egy kicsi, félve ültem neki megnézni, de nagyon kellemes csalódás volt.

 
MidoD7   2018. 08. 29.

Ez a mese nagyon aranyos lett és tanulságos. Elsősorban szerintem a kisebb korosztály számára ajánlott a tartalma miatt. Ámbár sok idősebb ember részére is kötelezővé tenném. Nekem kicsit egyszerű volt mint a faék de ettől nem érzem, hogy rosszabb lett volna mint más animációs film. Egyszerűen csak elég laza volt a mondandója. Egy mondatban: Ne a borítója alapján ítéljük meg a könyvet. A látványvilága egész szép lett, egyedi és varázslatos. A karakterek jelleme még a "gonosz" oldalé is kedves és aranyos ábrázolást kap. Így a kisebbek sem ijednek meg majd a másik néptől.


 
Lost Silver Book   2016. 12. 31.

Nekem nagyon tetszett. A gyerek is tanul belőle, hogy ne a mázat nézze amikor majd tini korszakba lép, hanem próbáljon majd a felszín alá nézni, mert bizony ezek a macsók, akikért minden lány odavan, nem biztos, hogy ezek bizonyulnak főnyereménynek. Szeretem a musicaleket, így nagyon élveztem. Néhány karakter kimondottan gusztustalan volt a gyerekek szemének, de valahogy mégis aranyosak benne a szereplők. Persze itt-ott túl gyerekes a sztori, de alapjában véve felnőttnek is élvezhető. És ami nagyon fontos, hogy alapjában véve nem volt benne egyetlen egy karakter koppints sem más mesékből, bár hasonlóság volt. Ez kicsit ellentmondás, de hogy jobban értsétek: Vannak olyan karakterek, akiket ugyanarra a vázra építenek fel a stúdiók és ez meg is látszik rajtuk. Ezek a karakterek viszont abszolút egyediek voltak, még nem használták őket korábban más mesékben, de a személyiségük és szerepük viszont már ismerős lehetett a már több tucat létező rajzfilm világából, mint pl. a gonosz, aki nagyon hasonlított Maltazárra a Villangók meséből, illetve az a sármos beképzelt tündér fiú nagyon hajazott szerintem a szerelmes Herkules rajzfigurára és a Zöld urai filmből a tábornokra. Érdemes megnézni, mert tele van bolondsággal. :)

 
gandalf01   2016. 10. 28.

kíváncsi voltam rá, mivel a Szentivánéji álom ihlette, és nagy meglepetés volt számomra, de főleg azért, mert sehol nem írták, hogy ez egy musical

A film összbevétele 13 603 453 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet William Shakespeare Szentivánéji álom című műve inspirálta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.