Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Aladdin és a tolvajok fejedelme (1996)

Aladdin and the King of Thieves
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
indingo   2018. 04. 26.

Az első rész jobban ismert, klasszikusabb. Jobb a története kétség kívül, sokkal több minden történik benne. A látvány és karakterek itt is adottak voltak.

 
GedyPapa   2017. 03. 18.

Hasonló mint a másik rész, ennek sincs létjogosultsága. De ha már van 2, akkor legyen egy 3. is... Se történetvezetés, se a helyzetek nem olyanok, amelyek indokolják azt, hogy ezt muszáj volt megalkotni..


 
Bizsu82   2015. 04. 28.

Számomra mindig ez egy különleges mese volt , a szereplők karaktere, megjelenése is különleges. Gyerekkoromban nagyon szerettem és szerintem a mai gyerekeknek is szórakoztató, sőt a legtöbb mai meséhez képest sokkal jobb.

 
one1970   2015. 07. 26.

ALADDIN fan vagyok :D Az összes részt láttam már tízezerszer :D ha nem többször. Imádom :D a karakterek, a történet, a zene.. Minden 5/5 :) nekem a szinkronhangok is nagyon tetszenek, csak ajánlani tudom!

 
koba1996   2017. 09. 30.

Sajnos annyira nem ragadott meg, mint az első kettő. Nem épült ki korábban hiány azt illetően, hogy vajon ki Aladdin apja, így nem is ütött akkorát a dolog.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.