Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

A hercegnő és a béka (2009)

The Princess and the Frog
Filmadatlap
 
34
Szereplők
18
Vélemények
8
Képek
4
Videók
A hercegnő és a béka
 
dailyfilmsan   2018. 11. 25.

Talán a tünddéri a legjobb jelző erre a mesére. Mégis valamiért nem volt az igazi és az lehet hogy a túl sok dal aminek a fele sem volt jó. Ezt leszámítva szép volt és látványos. A gyerekeknek biztos nagyon be fog jönni. Nagyon érződött rajta New Orleans hangulata és ez felpezsdítette a rajzfilm miliőjét.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Iszonyat mese volt. Szerintem a Disney filmek egyik, ha nem a legrosszabbika. Elpocsékoltam másfél órát az életemből.


 
Leilani   2016. 07. 24.

Nagyon tetszett, a szereplők nagyon szerethetők, igazán elragadó a története, nem teljesen kiszámítható. Nagyon örülök, hogy nem 3D-s, sokkal jobban illeszkedik így a Disney világához, mint ha animált lenne. Felidézi a klasszikusokat.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Megjelenik benne a modern mágia és New Orleans. Az erdei kalandozások adják az igazi mese feelinget és a modern hercegnők jelenléte azt, hogy mindenki elérheti azt amit akar.

 
zsani   2018. 02. 11.

Alapjában eddig még nem készült olyan Disney mese, animáció, amit ne rajongással néztem volna végig. De valamiért erre a rajzfilmre mégsem tudtam ráérezni. Zagyva, néhol már-már idegesítőek figurák és karakterek, és egyetlen fülbemászó betétdal sincs benne. Egy kicsit csalódás volt.

 

A rajzfilm megjelenése után számos gyerek kórházban kötött ki, mivel békákat kezdtek el puszilgatni.

(dailyfilmsan )
 

Tiana az egyetlen Disney-hercegnő, aki dolgozik.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Egyes hírek szerint Tiana nevét azért változtatták meg, mert a Madeline "rabszolga" név.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.