Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
46
Szereplők
102
Vélemények
22
Képek
3
Videók
Aladdin
 
MP170506   2016. 11. 03.

Nagyon jó mese. Imádom a történetet, a karaktereket... Nagyon szép a képivilága. Szerintem egy kiváló Disney mese, amit kiválóan vittek vászonra. Ötös!!

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Szeretem a mesefilmeket, különösen az olyanokat, amiknek morális tartalma van. A magyar nyelvű betétdalok pedig gyönyörűek és a gyerekkorom meghatározó darabjai.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Gyönyörű a zenéje egy új élmény a kedvencem. A Jin és a kismajom a legaranyosabb benne. Gyerekkorom egyik kedvence volt!

 
Dodi   2015. 06. 18.

Nagyon szórakoztató, jó humorú mese. A karakterek nagyon szerethetőek, főleg Dzsinni, hihetetlenül humoros!

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

Mikor megláttam a tv-ben a bemutatóját rohantam a moziba :) Egy klasszikus drabaról beszélünk nagyon jó feldolgozásban. Az egyik kedvencem. Ajánlom mindenkinek :)

 
Megunhatatlan a kicsike, hiába telt már el jó néhány év a bemutató óta, semmit sem öregedett ez az alkotás, amely nálam legalábbis a legjobb Disney-filmek között van, olyan elementáris humorral vegyíti az Ezeregyéjszaka minden csodáját, amelyből sohasem elég, fogjuk a gyerekre (vagy kiskorú ismerősre) és nézzük újra, ahányszor csak tehetjük, mert nagyon jót tesz a kis lelkünknek ez a dögös mese.

8/10 több»
 

A rajzfilmben Dzsini több Disney szereplőt is megjelenít. Például Pinocchió-t és A kis hableányból Sebastian-t.

(dailyfilmsan )
 

Aladdin alakjához több verziót készítettek, először Michael J. Fox Vissza a jövőbe-beli alakját vették alapul, ám végül ezt a verziót túl kisfiúsnak találták.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az erdeti tervek szerint Jafar gurult volna folyton dühbe és a madara, Jagó csendesítette volna le őt, azonban hamarosan rájöttek, hogy sokkal ijesztőbb egy higadt és kiszámíthatatlan Jafar, így felcserélték a szerepeket.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.