Több mint 900 filmmel és 800 sorozattal indul a Disney+ Magyarországon, mutatjuk a lényeget

Az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb történeteihez.

2022.06.07   olvasottság: 3431x   szerző: hp  

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a Disney+ a magyarországi indulásra.

Az előfizetők már a június 14-ei indulástól megnézhetik a Boba Fett könyve és A mandalóri mindkét évadát. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson. 

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók, a Bosszúállók: Végjáték és a Marvel Kapitány filmekhez, illetve több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a Holdlovag, a Loki és a WandaVízió is elérhető lesz.   

Az előfizetők számára szintén elérhető lesz több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a teljes Toy story filmsorozat, a Lelki ismeretek és az Oscar-díjra jelölt Luca; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto; valamint az Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja. 

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült A Mentőakció és a Free Solo - Mászókötél nélkül olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a Jeff Goldblum világa és a Gordon Ramsay: Új utakon

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a Gyilkos a házban, a Pam és Tommy, a The Kardashians, a Királynők és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező Halál a Níluson című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint A Simpson család, A Grace klinika vagy a Feketék Fehéren

A Disney kínálatához való egyedülálló kínálatának köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a Hamupipőke, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A hercegnő és a béka és A kis hableány, a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a Raya és az utolsó sárkány vagy a Mulan (2020). A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a Miraculous: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai és a Phineas és Ferb

A rajongók június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+ előfizetésre, amelynek a díja 19 890 Ft. Ez azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért - a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest. A Disney+ indulásakor, június 14-étől, érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24 900 forintban állapították meg. 

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében. A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.