Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Pam és Tommy (2022)

Pam & Tommy
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
69
Képek
2
Videók

Galéria (69)

Lily James
Lily James
Sebastian Stan
Seth Rogen

Videók (2)

 
Robinson76   2022. 06. 18.

legújabb vélemény

0
Az asztalos bosszúja

A sorozat a címszereplők szexbotrányának történetét hivatott bemutatni, amikor is az intim kapcsolatukat rögzítő videó anyag először másolással való terjesztésre, majd az akkor még igencsak gyerekcipőben járó internetre kerül fel. Mindez nagyon jól felépítve, remek forgatókönyvvel, a két celeb megismerkedésétől kezdődően az ügy lezárultáig. A széria remekül mutatja be a sztárok magánéletét, majd annak megsértését és az internet felemelkedését. Végül pedig mindenki megkapja a magáét a karma jegyében. Bár nyilván ő is tett érte, Pam talán nem ezt érdemelte, de némi elégtételt jelenthet neki, ahogy őt és lelki traumáját ábrázolják a szériában. Szóval soha rosszabb életrajzi drámát, megy is neki a négy csillag!

 
Mobee   2022. 02. 02.

1

Ez alakoskodástól mentes, gyors tempójú , vicces, tele van energiával és a srác Tommy őrült, de a szórakoztató módon. Ez nem azt jelenti, hogy egy remekmű vagy csúcsminőségű tv , de vicces és szórakoztató.

 
milefoton   2022. 02. 04.

1

A Pam és Tommy botrányos betekintést nyújt a színésznő Pamela Anderson és a zenész Tommy Lee vad életébe - Lily James és Sebastian Stan szereplésével, akik lebilincselő alakításukkal egyből elkapták a figyelmem. A tempó éles, a hangvétel pikáns és va... több»

 
Gábor390920   2022. 02. 26.

0

Egyszerűen zseniális ez a sorozat. Egy cikket olvastam még a VOX Mozimagazinban Pamela Anderson és volt férje botrányáról, és hogy sorozat készül belőle Lily James és Sebastian Stan főszereplésével. Az átalakulásuk egyszerűen hihetetlen. James és Sta... több»

 

Hogy felkészüljön Tommy Lee szerepére, Sebastain Stan keratinos kezelést kapott a hajára, feketére festette, barna kontaktlencsét hordott, műtetoválást, orrgyűrűt, mellbimbógyűrűt és egy mesterséges animatronikus péniszt viselt.

(Hupka Adrián)
 

Dave Franco leváltotta James Francót a projekt producereként.

(Hupka Adrián)