Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Újra szingli (2022)

Uncoupled
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris

Videók (2)

 
dandelion1983   2022. 11. 03.

legújabb vélemény

1

Bevallom őszintén, hogy nem volt nagy kedvencem az Így jártam anyátokkal című sitcom, de Darren Star munkássága többnyire elnyeri a tetszésemet, így adtam neki egy esélyt, és jól tettem. Könnyed, szórakoztató alkotás, vannak benne sziporkázó mondatok... több»

 
Kempes   2022. 07. 30.

1

Ez a sorozat erősen próbára teszi egy átlagember tolerancia küszöbét, viszont cserébe betekintést nyújt egy olyan világba, mely legtöbbünk elött zárt. És itt nem csak a homoszexuálisok világára gondolok, hanem a new york-i felső középosztály életére,... több»

 
Maki   2022. 07. 30.

1

Hangvételében közelebb áll a Szex és New York későbbi évadaihoz, amikor drámai területre merészkedett... Ez a sorozat eljuthatna odáig - és ettől függetlenül ez egy jó eszköz Harris tehetségének kibontakoztatására -, de még nem egészen érte el a csúcspontját.

 
Gábor390920   2022. 08. 04.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jó volt végre újra vígjátéksorozatban látni Neil Patrick Harrist. Az első részeknél kicsit laposnak éreztem a sorozatot, de szerencsére beindult a további részekben. A poénok rendben voltak szerintem, a főszereplők közt jól működik a kémia. Az volt s... több»

 
laci   2022. 07. 29.

0

Szórakoztató, vicces, érzelmes, és tele van olyan karakterekkel és barátságokkal, amelyekkel törődsz. Annak ünneplése, hogy milyen érzés a 40-es és 50-es éveidben lenni.

 
A szórakoztatóipar emblematikussá váló darabjai igyekeznek a fogyasztóknak olyan világot mutatni, amely könnyebb és szebb, mint a sajátjuk. Ugyanezt kísérli meg a Netflix új, Újra szingli című sorozata, amely a negyvenes-ötvenes melegek randizási életéből olyan kérdéseken elidőzve szélesíti a romkomok témakészletét, melyek még ebben a sokat látott filmcsoportban is ritkaság-, sőt, újdonságszámba mennek. több»