Ma debütál a Netflix egyik új vígjáték sorozata, az Újra szingli. A sorozat több szempontból is nagy érdeklődésre számíthat. Egyfelől a történet egy frissen elvált meleg férfiról szól, másfelől a főszereplő az a Neil Patrick Harris, akiért milliók rajonganak az Így jártam anyátokkal sorozat óta. De mit érdemes tudni az első évadában nyolc epizódos sorozatról?

Kik készítik?

A forgatókönyvet Darren Star és Jeffrey Richman írták, akik már többször is bizonyítottak a sorozatok világában. A rendezői széket pedig Andrew Fleming és Zoe R. Cassavetes foglalták el. Andrew Fleming korábban A telhetetlen és az Emily Párizsban sorozatokon is dolgozott, utóbbin Darren Starral közösen. Jeffrey Richmannek többek között a Modern család és a Született feleségek forgatókönyvét is köszönhettük.

Miről fog szólni?

A történet főhőse Michael, akitől 17 év után elválik a férje. Michaelnek így nem csak azzal kell megbirkóznia, hogy a párja elhagyta és ezzel a lelki társát is elveszítette. Hanem azzal is, hogy a negyvenes évei derekán hirtelen egyedül maradt és párt kellene találnia. De ez egy negyvenes meleg férfinak nem könnyű feladat, főleg, ha közel két évtizede nem kellett randiznia.

Kik lesznek a főszereplők?

Neil Patrick Harris alakítja majd Michaelt, de mellette sokan feltűnnek majd kisebb-nagyobb szerepekben. Tisha Campbell-Martin alakítja majd Suzanne Prentisst, Michael üzleti partnerét és barátját. Marcia Gay Harden Claire Lewis bőrébe bújik, aki egy válófélben lévő gazdag műgyűjtő. Tuc Watkins Colin McKennát fogja játszani, ő Michael exe, aki sikeres üzletember. Emerson Brooks Billy Jacksont fogja alakítani, aki szintén Michael egy jó barátja, egyben népszerű TV-s időjós. Végül, de nem utolsósorban Brooks Ashmanskas Stanley Jamest kelti életre, aki szintén műgyűjtő és szintén Michael baráti körét erősíti.

Az Újra szingli tehát ma debütál a Netflix kínálatában. Valószínűleg a következő napokban a nézettségi listákon is magasra fog kapaszkodni, de az egyelőre kérdés, hogy ezt mennyi ideig tudja majd meg is tartani.