Emily Párizsban

1. évad (2020) - 10 epizód
2. évad (2021) - 10 epizód
3. évad (2022) - 10 epizód
4. évad (2024) - 10 epizód

Mi vár rád idén ősszel Párizsban? Szenvedélyes érzelmek, káprázat, a szerelem mindent legyőző ereje, és persze Emily.
A Szex és New York alkotója új sorozattal jelentkezik Hollywood ünnepelt ifjú színésznőjével, Lily Collinsszal a főszerepben októbertől csak a Netflixen.… Több

Premier: 2020.10.02. | Netflix (2020.10.03.)

2024.09.28 coraline19

Szörnyen erőltetett

Rettentően felesleges sorozat, és sok ilyen van, ami tényleg felesleges. Engem egyik suta buta se oktathat ki, hogy „könnyed sorozat????” igen, tucatszámra csináljak, akkor milyen létjogosultsága van egy ezredik Dallasnak?

2021.10.14 BaloghBogi42

a nap véleménye

A tiltott gyümölcs Párizs édenkertjében

Mit szólnál egy tökéletes élethez? Stabil munkával, amiből a legnagyobb nyugalommal tudod finanszírozni a nem mindennapi ruhatárad, miközben a neves cégnél dolgozó ügyvéd barátod úgy tűnik, hogy minden fontos szempontból ki tud téged elégíteni. Nos, ... Teljes kritika

2020.10.26 indingo

Nem valami jó színben tünteti fel a franciákat. Sokan a Szex és New Yorkhoz hasonlították, szerintem semmi köze sincs hozzá. Egy új kihívások előtt álló lány mindennapjai mutatja be a sorozat.

2022.09.05 dandelion1983

Nagyon szeretem a habkönnyű, csajos, romantikus sorozatokat, Darren Star számos alkotását láttam, kedvelem a munkásságát, de az Emily Párizsban a leggyengébbek közé tartozik. Nagyon vártam, hogy megnézhessem végre, de csalódnom kellett. Pedig minden ... Több

2020.10.09 Bazzzsi

Nem volt valami izgalmas a sorozat. Olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam. Lilly Collins is már-már zavaróan vékony benne.

A 4. évad második felének bemutatása utáni 4 napban már közel 19.9 milliós nézettséget ért el. Bejelentették, hogy lesz 5. évad is, ami Párizs mellett Rómában is fog játszódni.Szerző: Br623

Kétszeres Golden Globe-jelölést ért el a sorozat 2020-ban, a "Legjobb sorozat (musical és komédia)", valamint a "Legjobb színésznő" kategóriájában.Szerző: Képkockák

A sorozatot többször éles kritika érte, például a történet kiforratlansága miatt, ezek a támadások a két Golden Globe-jelölés után csak még erősebbek voltak.Szerző: Képkockák

2020-ban a legnézettebb netflixes műsor volt, melyet 2021-ben a Bridgerton család múlt felül.Szerző: Képkockák

A sorozat egyik írója, Darren Star korábban a Szex és New York című sorozaton dolgozott.Szerző: Képkockák

Balhé
2023