Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Emily Párizsban (2020-2021)

Emily in Paris
Filmadatlap
 
35
Szereplők
19
Vélemények
65
Képek
2
Videók

Galéria (65)

Videók (2)

 
kevelin   2022. 03. 26.

legújabb vélemény

0

Az első évadot sikerült szinkoronosan nézni, emiatt az nagyon lekötött. A másodikat nagyon vártam, de csak feliratosan volt fent, így elfárasztott, nem is tudtam igazán a sztorira figyelni. Nekem ez az édeshármas már kezd sok lenni, de egyébként egy ... több»

 
BaloghBogi42   2021. 10. 14.

a nap véleménye

4
A tiltott gyümölcs Párizs édenkertjében

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mit szólnál egy tökéletes élethez? Stabil munkával, amiből a legnagyobb nyugalommal tudod finanszírozni a nem mindennapi ruhatárad, miközben a neves cégnél dolgozó ügyvéd barátod úgy tűnik, hogy minden fontos szempontból ki tud téged elégíteni. Nos, ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 26.

0

Nem valami jó színben tünteti fel a franciákat. Sokan a Szex és New Yorkhoz hasonlították, szerintem semmi köze sincs hozzá. Egy új kihívások előtt álló lány mindennapjai mutatja be a sorozat.

 
szoljhozzam   2021. 10. 26.

3

Nagyon tetszett az első évad. Párizs gyönyörű, és még izgalmasabbá tette a sorozatot a főszereplő személye és a fantasztikus ruhák.

 
Képkockák   2022. 01. 03.

0

Bár néhány zavaró hibája van, egy remek limonádésorozat, amit ajánlok azoknak, akik mondjuk a Bridgerton következő évadára várnak. A karakterek valóságosak és a legtöbb esetben kidolgozottak, a történetvezetéssel (és Emily karakterével) adódtak gondjaim néhol.

 
Annuska   2020. 10. 27.

1

Én nagyon szerettem az első évadot. Csajos, friss, divatról szól, barátságról, útkeresésről, no meg persze a szerelemről.

 
Bazzzsi   2020. 10. 09.

0

Nem volt valami izgalmas a sorozat. Olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam. Lilly Collins is már-már zavaróan vékony benne.

 

Kétszeres Golden Globe-jelölést ért el a sorozat 2020-ban, a "Legjobb sorozat (musical és komédia)", valamint a "Legjobb színésznő" kategóriájában.

(Képkockák)
 

A sorozatot többször éles kritika érte, például a történet kiforratlansága miatt, ezek a támadások a két Golden Globe-jelölés után csak még erősebbek voltak.

(Képkockák)
 

2020-ban a legnézettebb netflixes műsor volt, melyet 2021-ben a Bridgerton család múlt felül.

(Képkockák)
 

A sorozat egyik írója, Darren Star korábban a Szex és New York című sorozaton dolgozott.

(Képkockák)