2021.10.14 17:59 BaloghBogi42 Olvasottság: 285x
4

A tiltott gyümölcs Párizs édenkertjében

Mit szólnál egy tökéletes élethez? Stabil munkával, amiből a legnagyobb nyugalommal tudod finanszírozni a nem mindennapi ruhatárad, miközben a neves cégnél dolgozó ügyvéd barátod úgy tűnik, hogy minden fontos szempontból ki tud téged elégíteni. Nos, azt nem tudom, hogy te hogy éreznéd magad ebben a helyzetben, de azt biztosan ki merem jelenteni, hogy Emily Cooper unja ezt a megrögzött, slampos maszlagot, amiből az "élete" áll.

Szóval a sors kiszámíthatatlan fintora következtében az ölébe hullik egy álláslehetőség mindösszesen egy évre Párizsban. Kiutazása után azonban belekeveredik a legrémisztőbb élethelyzetbe, melyet egy nő megtapasztalhat. Rájön, hogy van másmilyen lehetősége is. Ijesztőbb, bizonytalanabb, fájdalmasabb, de kalandosabb, adrenalindúsabb és fényűzőbb is. És ez mind csak az övé lehet, ha hajlandó belevetni magát az élvhajhász párizsiak szexuálisan túlfűtött eleganciájába.

A tiltott gyümölcs Párizs édenkertjében

De Emily feladata nem egyszerű. "Párizsok közt kell Amerikának" lennie. Egy csapat sznob világába, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak, kell bevezetnie a könyv helyett a közösségi oldalakat, a misztikum helyett a nyílt felvállalást és őszinteséget, továbbá a munkahelyi románcok helyett a hormonok féken tartását. Majdhogynem egy orgiákhoz szokott várost kell absztinenciához szoktatnia.

Azonban az életnek mindig közbe kell szólnia. Mi van ha az önmegtartóztatás szabályát pont a főnököd szeretné megszegni veled? Vagy ha az újdonsült legjobb barátnődről kiderül, hogy valójában egy lecsúszott tehetségkutatós popsztár? És ha csak úgy lehetsz sikeres a munkádban, hogy az elveidet hátrahagyva elkezded megízlelni a korlátok és gátlások nélküli oldalt, le tudnád vetkőzni a megszokást? Mernél vidéki lány lenni a nagyváros zajában, ahol egyedi, bugyutának ható, józan paraszti ésszel megközelített aspektusokat tudnál csak nyújtani? A legfontosabb kérdés viszont az, hogy hogy kellene megzabolázni egy szívet, amely mindig a tiltott gyümölcsért sóvárog, különösen ha ezúttal Párizs édenkertjében teszi.

dráma | vígjáték

Mi vár rád idén ősszel Párizsban? Szenvedélyes érzelmek, káprázat, a szerelem mindent legyőző ereje, és persze Emily.  A Szex és New York alkotója új sorozattal jelentkezik... több»

4