Neil Patrick Harris a Netflix Újra szingli című sorozatában egy 40 éves egyedülálló férfit alakít, aki applikációkon keresztül próbál lépést tartani a randizással, "f*szképekkel" kiegészítve. És hát, az ex-Barney Stinson keze is benne volt egy ilyen képben...

Neil Patrick Harris, aki a nőcsábász Barney Stinsont alakította a Így jártam anyátokkal című sorozatban, új produkcióban tér vissza.

A Netflixen elérhető Uncoupled/Újra szingli című filmben Michaelt, egy ingatlanügynököt alakítja, aki azt hitte, hogy az élete tökéletes. Tizenhét együtt töltött év után azonban párja, Colin (Tuc Watkins) elhagyja őt. Most Michael az ötvenes évei közepén jár, és a New York-i szinglik piacára dobták vissza.

A Jeffrey Richman és Darren Star által készített keserédes romantikus vígjáték a Szex és New York nyomdokain haladva pezsgő, gyengéd és stílusos történetet kínál, amely nem kerüli el a kliséket. A sorozatban Neil Patrick Harris karaktere feliratkozik egy társkereső alkalmazásra, és meg kell tanulnia a csábítás új kódjait az online és a való életben.

A történet szerint Michael rájön, hogy a potenciális partnerek ugyanarra a dologra, egy f*szképre (dickpic), azaz egy péniszről készült fotóra vágynak. Barátai tanácsára mégiscsak belevág, és lefotózza a péniszét, ami sajnos a profi lakásfotóin is szerepel...

Meg kell jegyezni, hogy a fotót Neil Patrick Harris gondosan választotta ki. A színész a Page Sixnek a sorozat premier partiján elmondta, hogy: "Nemcsak beleszólásom volt, hanem megkértek, hogy válasszam ki az említett péniszt, ami nehezebb, mint gondolnád, és ezt nem szóviccnek szántam."

Először a stáb azt fontolgatta, hogy "egy petyhüdt latex falloszt vesznek, amelyet [Neil Patrick Harris] öltözőjében hagynak". Végül a színész megnézett néhány fotót "olyan emberekről, akik az öltözőben lefényképezték a péniszüket".

Mindenesetre Harris számára szórakoztató volt a keresés, ahogy azt a Themnek elárulta: "Jó móka volt képeket küldeni a producereknek olyan üzenetekkel, hogy 'Mit gondoltok erről a péniszről? A végeredmény, amely nagyon diszkrét volt, elégedettséggel töltötte el a színészt, aki rengeteg energiát fektetett a folyamatba.