Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
24
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
belavagyok   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

Furcsa, hogy ennyivel a nagy sikerű sorozat után készült el a mozifilm. A történet középpontjában a barátság, munka és a szerelem áll.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nekem a sorozat jobban bejött. Viccesebb volt és a történetek is izgalmasabbak voltak. Egy egész estés film már más tészta. Annyi tartalmat nem lehet belerakni, mint a 20 perces kis részekben volt és így már felhígul az egész és nem olyan vicces.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 20.

A Szex és New York filmsorozat verziója egy olyan kultuszt teremtett, amely abszolút a filmvászonra kívánkozott, a rajongók nem kis örömére. Persze ebben mindig ott rejlik a bukás lehetősége, nem véletlen, hogy sok kultsorozatból nem készült a mai na... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

Kár volt azonnal lehúznom, később néztem meg mint kellett volna mert nagyszerű film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem. Aztán egy unalmas délután mégis úgy döntöttem, hogy megnézem és láss csodát bejött, de nem is kicsit.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Sajnos a filmek nem ütik meg a sorozat szintjét. Nekem valahogy erőltetettek voltak a mind a párbeszédek, mind valahogy a szereplők is. Nem voltak természetesek, nem csoda, hogy nem készült 3. rész.

 
VvV   2018. 12. 27.

Carrie és Mr. Big végre együtt, ha már a sorozatban sok közös perc nem jutott nekik. A története nem valami pörgős, de Samantha a régi.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Sajnos a sorozat pikértségét, a stílust és a könnyedséget nem tudta visszahozni, de összességében ha különálló filmnek tekintem akkor nem olyan rossz.

Sarah Jessica Parker
Chris Noth
Cynthia Nixon
Chris Noth
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

A film összbevétele 415 252 786 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Carrie ugyanazt a mobiltelefont használja, amit a sorozatban végig. Hogy régebbinek és megviseltebbnek látszódjon még egy szigetelő szalagot is ragasztottak rá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt Magyarországon.

(mamiéstöti2)
 

A cetlit, amit Carrie megkap arról, hogy az övé lehet az esküvői ruha, Vivienne Westwood írta.

(kázsé)
 

Patricia Field szerint a virággyűrű, amit Smith Samanthának ad, 50 000 dollárt ér.

(kázsé)
 

Carrie híres íróasztala már a Smithsonian állandó kiállításának része, a film készítőinek külön ki kellett kérniük, hogy újraalkothassák Carrie irodáját.

(kázsé)
 

Ez az első film, amiben feltűnik egy iPhone kellékként.

(kázsé)
 

Kelly Rowlandot is meghallgatták Louise szerepére.

(kázsé)
 

A filmet 69 nap alatt forgatták.

(kázsé)