Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Sarah Jessica Parker
Chris Noth
Cynthia Nixon
Chris Noth
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
 
Lonka   2019. 08. 20.

legújabb vélemény

Imádtam a Samantha sushit. A poénokból itt sem volt hiány és a négy barátnő szerelmi élete tovább bonyolódott.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nekem a sorozat jobban bejött. Viccesebb volt és a történetek is izgalmasabbak voltak. Egy egész estés film már más tészta. Annyi tartalmat nem lehet belerakni, mint a 20 perces kis részekben volt és így már felhígul az egész és nem olyan vicces.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 20.

A Szex és New York filmsorozat verziója egy olyan kultuszt teremtett, amely abszolút a filmvászonra kívánkozott, a rajongók nem kis örömére. Persze ebben mindig ott rejlik a bukás lehetősége, nem véletlen, hogy sok kultsorozatból nem készült a mai napig sem film (lásd: Jóbarátok, hiába rebesgették a filmet, végül nem lett belőle semmi). A film hozza Carrie kalandjainak a hangulatát, s mindezt megspékeli a nagy vászon adta extrákkal: minden sokkal csillogóbb, sokkal nagyszabásúbb... Bár nekem eddig is tökéletes volt. A film hosszát tekintve talán kicsit túltolták a biciklit, bár ha azt nézzük, mintha két részt kapnánk egyben, ugyanis a dugába dőlt esküvő és a csajos "nászút" mintha kettéosztaná a filmet, s mindezt erősíti, hogy a film második felében feltűnik egy új karakter is, méghozzá az Oscar-díjas Jennifer Hudson személyében, mi másért tartogattak volna egy ekkora nevet a film végéig, ha nem azért, hogy nagyot üssön. Aztán jó sokáig kapjuk "a haragszom rád"-ot, annak ellenére is, hogy egy pillanatig nem kétséges, hogy Big és Carrie újra össze fognak jönni. A történet eléggé kiszámítható, de azért ad egy-két ügyes poént, például amikor Charlotte nem jut el a biopuding után a wc-re, na meg persze Samantha és az ő hatalmas libidója. Talán csak a Miranda-Steve szál lett egy kicsit elcsépelt. Összességében: én imádtam a sorozatot és a film sem ábrándított ki a történetből, azt meg egyáltalán nem vártam, hogy majd megváltja a világot, de legalább nem rontott el semmit.

 
Deku   2017. 10. 25.

Kár volt azonnal lehúznom, később néztem meg mint kellett volna mert nagyszerű film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem. Aztán egy unalmas délután mégis úgy döntöttem, hogy megnézem és láss csodát bejött, de nem is kicsit.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Sajnos a filmek nem ütik meg a sorozat szintjét. Nekem valahogy erőltetettek voltak a mind a párbeszédek, mind valahogy a szereplők is. Nem voltak természetesek, nem csoda, hogy nem készült 3. rész.

A film összbevétele 415 252 786 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Carrie ugyanazt a mobiltelefont használja, amit a sorozatban végig. Hogy régebbinek és megviseltebbnek látszódjon még egy szigetelő szalagot is ragasztottak rá.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2008-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt Magyarországon.

(mamiéstöti2)
 

A cetlit, amit Carrie megkap arról, hogy az övé lehet az esküvői ruha, Vivienne Westwood írta.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.